לאליפות?אדום זקן כתב:במידה וביתר מנצחת היום את בני יהודה צריך להתחיל לקחת אותה ברצינות.
צמרת גבוהה כן, אליפות לא .
היסטורית הסיבוב השני יותר קשוח,בוא נראה אותם בהמשך, אישית קשה לי לראות את ביתר הזו בעמדת איום על התואר בתום הליגה הסדירה.
לאליפות?אדום זקן כתב:במידה וביתר מנצחת היום את בני יהודה צריך להתחיל לקחת אותה ברצינות.
+1Totti כתב:לאוליץ הזה או איך שלא קוראים לו, שחקן
1+simply-red כתב:
לאליפות?
היסטורית הסיבוב השני יותר קשוח,בוא נראה אותם בהמשך, אישית קשה לי לראות את ביתר הזו בעמדת איום על התואר בתום הליגה הסדירה.
לא יודע אם אליפות אבל בהחלט אחת שתעשה בעיות.simply-red כתב:
לאליפות?
שאלה לגבי תמיר- איפה הוא משחק? בתור הקשר האחורי ביותר עם איינבינדר ומוחמד מעליו? או בתפקיד יותר קדמי?אלדר כתב:קצת רשמים מבלומפילד.
אל תצפו לבלומפילד המפחיד שהיה. (יקח קצת זמן לאולטראס לתרגל שירה אחידה, יהיו חייבים לתרגל שירה לפני עליה של השחקנים)
אקוסטיקה ירודה מאוד בהשוואה לאצטדיון המקורי.
כדי ליצר אפקט כל היציע חייב לשיר כי לא שומעים את הגוש.
לגבי ביתר, כרגע חוזרים לטדי ולדעתי השבוע הקרוב יסמל לאן זה ילך.
אם ינצחו את כפס בבית וינצחו/תיקו עם חיפה בסמי עופר ביום שלישי אז אפשר להגיד שהיא חלק בלתי נפרד מהמאבק...
אין השנה אף קבוצה שמשחקת כמו אלופה ולכן הכל פתוח. ביתר צריכים להוכיח יותר בגלל הסקנדל פסטיבל שיש שם. אבל זה מקבל צורה, קבוצה חושבת ומחושבת ולא כמו ביתר שאנחנו מורגלים שמשתגעת קדימה... ליגה מעניינת מאוד השנה!!
בהתחלה שיחק עם כל הכוכבים וזה נראה שכונה, פלומיין יצא והאיזון קצת חזר.bs war כתב:
שאלה לגבי תמיר- איפה הוא משחק? בתור הקשר האחורי ביותר עם איינבינדר ומוחמד מעליו? או בתפקיד יותר קדמי?
נראה שההוספה של עוד קשר דפנסיבי לאמצע שינתה את בית"ר לגמרי לטובה, לקח לרוני לוי זמן לעלות על זה
אני חושב שאתה טועה. אם ימשיכו בקו הזה מול כפ״ס וחיפה הם חזק מאוד בתמונה.CrazyRed7 כתב:לא חושב שבית״ר תהיה באזור מאבק האליפות.
מקום רביעי, לא יותר.
כרגע הוא משחק ב50/50 בפרישה ההגנתיתbs war כתב:
שאלה לגבי תמיר- איפה הוא משחק? בתור הקשר האחורי ביותר עם איינבינדר ומוחמד מעליו? או בתפקיד יותר קדמי?
נראה שההוספה של עוד קשר דפנסיבי לאמצע שינתה את בית"ר לגמרי לטובה, לקח לרוני לוי זמן לעלות על זה
גם לביתר אין מיגל ויטור, שטקוס,שהר והכי חשוב אין להם זריהן.אלדר כתב: אני חושב שאתה טועה. אם ימשיכו בקו הזה מול כפ״ס וחיפה הם חזק מאוד בתמונה.
להפועל בש למשל אין שחקן כמו עלי מוחמד.
להפועל בש אין עליונות פיזית/מהירות של שחקן כמו ליווי גרסיה.
להפועל בש אין מגן עוצמתי כמו קונטה.
הם משמעותית מגלים עליונות פיזית/טכנית/ומהירות על הליגה.
ברגע שהחבורה הזו התחילה לשחק נכון ולא כמו בית״ר הישנה אז היתרונות שלהם באו לידי ביטוי.
רוני לוי מאמן יסודי.