אני לא בטוח שזה לא רלוונטי אם ינואר יגיע ונהיה חזק בקרב על הצמרת ומארין ימשיך להיות פרווה אני חושב שזה יהיה מתבקש להשאיל את מארין ולהביא זר חייזר לקישור האחוריsimply-red כתב:העונה זה כבר לא רלוונטי אבל בשביל להיות שוב בעמדת אליפות בצורה רצינית ואמיתית, עם כל הכבוד לדוד ולעדן,נהיה חייבים להביא זר 6 אמיתי, לא בלם-קשר ולא מגן-חלוץ, 6 פרופר.
דוד קלטינס
Re: דוד קלטינס
יש שחקנים שהיופי שלהם זה שהם לא מורגשים, עושים בדיוק את מה שצריך. דווקא שלא נמצא הוא מורגש וזה רק אומר שהוא עושה את העבודה שלו בצורה טובה
חייבים להפסיק עם השטות הזאת של להשאיל את מארין בינואר.niv1 כתב: אני לא בטוח שזה לא רלוונטי אם ינואר יגיע ונהיה חזק בקרב על הצמרת ומארין ימשיך להיות פרווה אני חושב שזה יהיה מתבקש להשאיל את מארין ולהביא זר חייזר לקישור האחורי
זה לא יקרה ואף אחד לא יעשה את זה או ייזום את זה.
ועם כל הכבוד לליגה הישראלית הקישור הזה מספיק כרגע.
קלנטיס אמנם לא מורגש אבל עושה המון עבודה,תלמדו להעריך גם את אלה שלא יודעים לתת פאלשים על 30 מ'.
ראית מה קרה ששמיר לא שיחק נגד אשדוד ומה קרה אתמול שסבגלא לא שיחק.. אפשר להתווכח אם הקישור הזה מספיק לדעתי גבולי, בכל מקרה השמיכה שם קצרה מדיאדום זקן כתב: חייבים להפסיק עם השטות הזאת של להשאיל את מארין בינואר.
זה לא יקרה ואף אחד לא יעשה את זה או ייזום את זה.
ועם כל הכבוד לליגה הישראלית הקישור הזה מספיק כרגע.
קלנטיס אמנם לא מורגש אבל עושה המון עבודה,תלמדו להעריך גם את אלה שלא יודעים לתת פאלשים על 30 מ'.
אפ יתברר שגוזואה טוב גם באגף יהיה מיותר להשאיר את מארין במיוחד אחרי שמליקסון יחזור, זה עוד רחוק אבל לא אתפלא בכלל אם ילכו למהלך כזה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מסכים ואני מאלו שאוהב את מארין, ולא כי הוא גרוע, כי אם רוצים להאבק על האליפות חייבים לשדרג גם את הקישור האחורי.niv1 כתב: ראית מה קרה ששמיר לא שיחק נגד אשדוד ומה קרה אתמול שסבגלא לא שיחק.. אפשר להתווכח אם הקישור הזה מספיק לדעתי גבולי, בכל מקרה השמיכה שם קצרה מדי
אפ יתברר שגוזואה טוב גם באגף יהיה מיותר להשאיר את מארין במיוחד אחרי שמליקסון יחזור, זה עוד רחוק אבל לא אתפלא בכלל אם ילכו למהלך כזה
התקפית אם מליקסון יחזור אפילו בחצי כוח ופאוליניו ייתן לנו מה שהוא נתן בהאקן יש לנו קבוצת התקפה טובה.
צריך שדרוג קל בחלק האחורי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מאז שוויטור קיבל את האדום נכנס לעמדת הבלם ועשה שם יופי של פעולות מהירות וזריזות. כל הכבוד לו ! היחידי ביחד עם שטקוס שאני לוקח מהמשחק היום
יופי דוד. משחק טוב למרות הכל.
משחקים כאלה במיוחד בנסיבות כאלה עשו לו את השם שלו וזיכו אותו באהבה הגדולה שמקבל מאוהדי ביתר.
משחקים כאלה במיוחד בנסיבות כאלה עשו לו את השם שלו וזיכו אותו באהבה הגדולה שמקבל מאוהדי ביתר.
רק אהבה תנצח...
מה פספסתי? הוא לא היה הקשר האחורי שלנו במחצית הראשונה?nitsande כתב:יופי דוד. משחק טוב למרות הכל.
שיחק כבלם לצידו של טהאyedidel כתב:
מה פספסתי? הוא לא היה הקשר האחורי שלנו במחצית הראשונה?
עד האדום, מינוס העשר דקות הראשונות שהיה בלם.
וגם כשהיה קשר היה טוב היום.
ננעלת עליו חזק אה ידידאל
ננעלת עליו חזק אה ידידאל
רק אהבה תנצח...
שיחק בלם בערך 75 דקותyedidel כתב:
מה פספסתי? הוא לא היה הקשר האחורי שלנו במחצית הראשונה?
זה לא מהיום. לא הבאנו אותו להיות בלם. אני חושב שהוא בעמדה שהכי חסרה לנוnitsande כתב:עד האדום, מינוס העשר דקות הראשונות שהיה בלם.
ננעלת עליו חזק אה ידידאל
על זה אין ויכוח, מתחילת הקיץ אני טוען שהכי חשוב קשר אחורי אמיתי.yedidel כתב:
זה לא מהיום. לא הבאנו אותו להיות בלם. אני חושב שהוא בעמדה שהכי חסרה לנו
מה הקשר שהביאו אותו כדי להיות קשר, אז אם שמים אותו בלם לבקש ממנו להיות גרוע?
היה טוב.
רק אהבה תנצח...
מה רצית שיעשה, כלבויניק הבחורשיש כתב:פרווה