מכבי תל אביב- הפועל ב"ש, שני, 20:15, בלומפילד
Re: מכבי תל אביב- הפועל ב"ש, שני, 20:15, בלומפילד
תחושה רעה לקראת המשחק
מאמין שזה יהיה ההפסד הראשון שלנו העונה
של השליטה במרכז המגרש
לא ימנע מאיתנו לעקוץ ולנצח 2, 3 חתיכות סולידי
של השליטה במרכז המגרש
נגד ק"ש לא שלטנו במרכז המגרש, אז אפילו לזה אי אפשר לצפותns75 כתב:תחושה רעה לקראת המשחק
של השליטה במרכז המגרש
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
גם לא מול הפועל חיפה חחחחoren2792 כתב:
נגד ק"ש לא שלטנו במרכז המגרש, אז אפילו לזה אי אפשר לצפות
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא מעניינת אותי התוצאה (אולי קצת)
רק בבקשה, בבקשה לא לראות עדר רופס של קוקסינלים שקופאות להם ההאשכים בדקה 7 ומתבטלים בפני מכבי כאילו היו ריאל מדריד.
רק בבקשה, בבקשה לא לראות עדר רופס של קוקסינלים שקופאות להם ההאשכים בדקה 7 ומתבטלים בפני מכבי כאילו היו ריאל מדריד.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מכבי יעלו בטירוף ביחד עם הקהל שלהם צריך להיזהר שבאמת לא יקפאו לשחקנים שלנו הביצים כמו שהיה בגמר גביע
מי ישמע אתם האולטראס של בשיקטש.LIAV00S כתב:מכבי יעלו בטירוף ביחד עם הקהל שלהם צריך להיזהר שבאמת לא יקפאו לשחקנים שלנו הביצים כמו שהיה בגמר גביע

די כבר עם הגישה הלוזרית הזאת. קצת קרדיט לשחקנים שלנו שכבר הראו שבכל הקשור לרוח לחימה - הם לגמרי שם.Totti כתב:לא מעניינת אותי התוצאה (אולי קצת)
אין שום סיבה שנתבטל היום.
שיהיה בהצלחה!
הפועל אני כבר משתגע
- simply-red
זו לא גישה, זו עובדה.8red כתב: די כבר עם הגישה הלוזרית הזאת. קצת קרדיט לשחקנים שלנו שכבר הראו שבכל הקשור לרוח לחימה - הם לגמרי שם.
אין שום סיבה שנתבטל היום.
שיהיה בהצלחה!
בחוץ, אולי מלבד שניים שלושה מפגשים ב7 שנים האחרונות(על לפני אני בכלל לא מדבר) נראנו מפוחדים מולם ולא באמת מאמינים בעצמנו.
רוצים לראות שינוי גישה, אני תמיד חוזר לזה שהעונה שיווקו לנו קבוצה רעבה, קבוצה של פועלים שגם אם לא הולך ווההפסד בדרך תמיד יתנו את ה 100% ויפסידו כספרטנים...
אהההווו, אההווו
בשלושת עונות האליפות לא נראינו מפוחדים באף משחק מולם. העונה שעברה היא כרגע היוצאת מן הכלל בעידן בכר בפן הזהsimply-red כתב:
זו לא גישה, זו עובדה.
בחוץ, אולי מלבד שניים שלושה מפגשים ב7 שנים האחרונות(על לפני אני בכלל לא מדבר) נראנו מפוחדים מולם ולא באמת מאמינים בעצמנו.
רוצים לראות שינוי גישה, אני תמיד חוזר לזה שהעונה שיווקו לנו קבוצה רעבה, קבוצה של פועלים שגם אם לא הולך ווההפסד בדרך תמיד יתנו את ה 100% ויפסידו כספרטנים...
אהההווו, אההווו
ה4-0 האחרון מהדהד והחזיר אותנו קצת אחורה , אני מאמין שנראה אחרת היום.Totti כתב:לא מעניינת אותי התוצאה (אולי קצת)
אם נגיע בגישה שהגענו למשחקים באירופה ננצח
כפרה בכר רק בלי זעזועים. תן לנו את ה433 ואת השלישייה הנכונה בקישור, אל תבקש מקבהא לתפקד כלותר מתיאוס, אל תרכיב את ספורי בקישור למען השם,אל תרכיב את ספורי בכלל.
זהו, כל עוד כל אלו יהיו יהיה בסדר.
זהו, כל עוד כל אלו יהיו יהיה בסדר.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני עכשיו בדרך ברכבת, אני מגיע לתחנת הרכבת חולון - וולפסון ב19:27, תהיה בעיה לתפוס משם מונית לבלומפילד? כמה זמן נסיעה זה? יש מצב שהכבישים יהיו חסומים?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לא רואה מצב שמונית לא תוכל לקחת אותך ***הכי קרוב*** בדרך הפתוחה למגרש.Sir Alex Ferguson כתב:אני עכשיו בדרך ברכבת, אני מגיע לתחנת הרכבת חולון - וולפסון ב19:27, תהיה בעיה לתפוס משם מונית לבלומפילד? כמה זמן נסיעה זה? יש מצב שהכבישים יהיו חסומים?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
פורסם הרכב.
פותח בהרכב ה"קלאסי"...
זוסוואה במקום מרין.
יאללה בש!
פותח בהרכב ה"קלאסי"...
זוסוואה במקום מרין.
יאללה בש!
רק אהבה תנצח...