ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
Re: ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
אם היה עושה פסיכומטרי הוא היה מוציא 720. גאון כדורגל.
בית ספר לטכניקה. פס נהדר, טאצ׳ של הרמות הגבוהות וראיית משחק על המליקסון.
קצת כאב לראות שחקן כמו ספורי לידו. רמות אחרות של כדורגל.
קצת כאב לראות שחקן כמו ספורי לידו. רמות אחרות של כדורגל.
- red ultras
שחקן שחקן.
אבל אני רוצה לגעת בנקודה אחרת, השחקנים שלנו הרגישו שיש פה משהו מיוחד והחליטו לחפש אותו בכח גם כשלא צריך.
אבל אני רוצה לגעת בנקודה אחרת, השחקנים שלנו הרגישו שיש פה משהו מיוחד והחליטו לחפש אותו בכח גם כשלא צריך.
הקטע שהשוער הוציא לחוץ בשביל לטפל בשחקן שלהם, והוא הוציא לחוץ במקום להחזיר לשוער הביא קטע נהדר.
השחקן שלהם אומר לו למה, והוא בתגובה עושה לו "סע סע". צריך ילדי קקה כאלה.
הפער בהבנה בינו לבין היתר צורם, כשמליקסון יחזור יהיה לו פרטנר.
נתן משחק ברמה גבוהה מאוד מאוד. יש טעם של עוד.
מחצית ראשונה פנטסטית
מחצית שנייה עלה לו והתחיל לעשות שטויות עם עקבים.
צריך שיגיע לשיא לאט לאט ושיבין שעם כל הכישרון עדיין חייבת לבוא השקעה
מחצית שנייה עלה לו והתחיל לעשות שטויות עם עקבים.
צריך שיגיע לשיא לאט לאט ושיבין שעם כל הכישרון עדיין חייבת לבוא השקעה
- yanivnew91
מליקסון על המשבצת שספורי שיחק בה היום יהיה מעולה לנו בהמשך. עד אז, ממן יכול לעלות לפני ספורי.yossi כתב:הקטע שהשוער הוציא לחוץ בשביל לטפל בשחקן שלהם, והוא הוציא לחוץ במקום להחזיר לשוער הביא קטע נהדר.
בקשר לז׳וזואה, רק שיהיה רגוע ולא יתן יציאות סטייל סאבו ואנחנו הולכים להנות
- dardasmiley
ויטור של ההתקפה...
הצהוב שלו הכי מומצא בארץ.
הצהוב שלו הכי מומצא בארץ.
הסטדינג אוביישן במחצית היה אחד הדברים המיותרים. האתגר הכי גדול עם שחקנים מסוגו שמגיעים לארץ זה לשמור להם על הצניעות
אם בן שהר ונייגל לא עובדים איתו שלוש שעות ביום כל השבוע על התיאום אנחנו מפגרים ואהבלים. שחקן שמשחק לשטח, הבנה של המשחק ברמה גבוהה מאד - ניכר שלמד כדורגל באקדמייה שהיא שם דבר.
למקסם את השת"פ פעולה איתו, חייב שיבינו אותו ויעשו תנועה - פוטנציאל גבוה להיות הדבק שחסר לנו.
למקסם את השת"פ פעולה איתו, חייב שיבינו אותו ויעשו תנועה - פוטנציאל גבוה להיות הדבק שחסר לנו.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

גם אני שמתי לב לחלק הראשון ואהבתי מאוד.yossi כתב:הקטע שהשוער הוציא לחוץ בשביל לטפל בשחקן שלהם, והוא הוציא לחוץ במקום להחזיר לשוער הביא קטע נהדר.
בחלק השני נראה היה שהוא מאוד מתוסכל מהפערים בהבנת המשחק בינו לבין היתר. גם מהקצה הוא התעצבן כמה פעמים עם תנועות ידיים של יאללה לחברים שלו...
מקווה מאוד שלא יעלה לו מהר מידי.
אמרתי כבר לפני, שחקן כזה שמגיע לעבוד זה פקטור משדרג מאוד, אחד כזה שבטוח שהוא הכוכב והכל סובב סביבו יכול לעשות נזק גדול
רק אהבה תנצח...
היתרון שלו ושל ויטור ברור-חכמה,הבנה וראיית משחק 2 רמות מעל השאר.nitsande כתב: גם אני שמתי לב לחלק הראשון ואהבתי מאוד.
בחלק השני נראה היה שהוא מאוד מתוסכל מהפערים בהבנת המשחק בינו לבין היתר. גם מהקצה הוא התעצבן כמה פעמים עם תנועות ידיים של יאללה לחברים שלו...
מקווה מאוד שלא יעלה לו מהר מידי.
אמרתי כבר לפני, שחקן כזה שמגיע לעבוד זה פקטור משדרג מאוד, אחד כזה שבטוח שהוא הכוכב והכל סובב סביבו יכול לעשות נזק גדול
ויטור ממנף עם זה את הקבוצה. נקווה שז׳וזוואה ילמד ממנו בקטע הזה.
אל תשכחו, הוא עדיין מתאקלם.
אל תדאג ויזינגר כבר רץ אליו ואמר לו באוזן שזה לא נהוג ושבמחצית חייב לרדת לחדר הלבשה.yedidel כתב:הסטדינג אוביישן במחצית היה אחד הדברים המיותרים. האתגר הכי גדול עם שחקנים מסוגו שמגיעים לארץ זה לשמור להם על הצניעות
שחקן!
היי לכולם. שנה טובה, חתימה טובה וחג שמח. אני ממעט להגיב בשנים האחרונות. בנוסף אני בשנת שבתון בסן דייגו. אעשה זאת קצר ופשוט. מהתקציר שראיתי אתמול, מסירה כזו מדוייקת לראש על 30 מטר, ראיתי רק משחקן ישראלי אחד. הגדול ביותר מבין הישראלים שראיתי. אייל ברקוביץ'.
ארז.
ארז.
ערן לוי מומחה בכדורים הללו.ארז3333 כתב:היי לכולם. שנה טובה, חתימה טובה וחג שמח. אני ממעט להגיב בשנים האחרונות. בנוסף אני בשנת שבתון בסן דייגו. אעשה זאת קצר ופשוט. מהתקציר שראיתי אתמול, מסירה כזו מדוייקת לראש על 30 מטר, ראיתי רק משחקן ישראלי אחד. הגדול ביותר מבין הישראלים שראיתי. אייל ברקוביץ'.
ארז.
לפני שנתיים הוא הניח כמה בסגנון.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]