ג'ימי מרין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: ג'ימי מרין

שליחה על ידי yedidel »

אני לא מבין איך ספורי קשור לדיון בכלל. טעות ברכש ברמת הבן בסט/חן עזרא שבכלל לא קשור לקבוצת פלייאוף עליון

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

yedidel כתב:אני לא מבין איך ספורי קשור לדיון בכלל. טעות ברכש ברמת הבן בסט/חן עזרא שבכלל לא קשור לקבוצת פלייאוף עליון
+1 מנטלית ומקצועית.

עלק לא חוגג אחרי הניצחון בסמי. מוזמן לטוס מפה לרשלצ או נס ציונה או משהו

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

yedidel כתב:אני לא מבין איך ספורי קשור לדיון בכלל. טעות ברכש ברמת הבן בסט/חן עזרא שבכלל לא קשור לקבוצת פלייאוף עליון
בול

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

oranu כתב: מרין שחקן של יותר תאכלס מספורי?
הלוואי והיו לספורי מספיק דקות כדי לבצע את ההשוואה הזאת,מרין אחד השחקנים עם הכי פחות תאכלס בקבוצה.
גישה מצוינת וחיובית אבל חוסר ניסיון וקבלת החלטות מזעזעץ כאשר מגיע למצב מסוכן בהתקפה, פעם מתבלבל עם הכדור ופעם בועט במקום למסור ואחרי זה מוסר במקום לבעוט.

בואו חברים אין צורך לאנוס את המציאות, כולנו רוצים בהצלחתו של מרין ויחד עם זאת הדברים צריכים להיאמר:
כדי לפרוץ הוא יהיה חייב לשפר באופן משמעותי את היכולת מול השער בפרט ובשליש האחרון בכלל, כרגע לא מקבל החלטות טובות במאני טיים.
לא הבנתי... למרין מתחילת השנה (בליגה) לפי המנהלת יש 370 דק' ולספורי 300... באירופה ובטוטו לדעתי ספורי שיחק אפילו יותר ממרין.
בלי קשר, הוא צריך לשפר את היכולת מול השער בפרט ובשליש האחרון בכלל. בקשר לזה אין ספק.
אבל הוא יעשה את זה בעזרת הרבה דקות משחק וביטחון, תוך כדי הוא יתרום המון למשחק הלחץ שלנו, עבודה הגנתית ותנועה ללא כדור.
נראה לי שאתה מגזים לקצה השני. הוא לא כזה חסר כישרון ויכולת.
אבל אני מסכים שהוא הגיע לעמדה שאנחנו רוויים בה וההחתמה מיותרת בדיעבד - קל וחומר אחרי שהחתימו את יהושוע
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

הלוואי ולמארין היה את התכלס והחוצפה של ספורי, ספורי לא מפחד לעשות דריבל ולבעוט חשער מה שמארין כן מפחד לעשות.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הכותבים כאן צריכים להבין, אנחנו רוצים שמארין ימשיך לפתוח לא רק כי הוא מחויב ותורם טקטית ומרגישים שעם ביטחון וזמן הוא גם יתרום יותר מספרית, אלא כי אנחנו לא מחזיקים מזריהן וספורי כשחקני הרכב (בטח אם ספורי משחק בקו).
האחד בלי כושר גופני ועם הרבה שכונתיות במשחק שלו, השני מקבל כל הזמן את ההחלטות הלא נכונות ויש לו אגו על המגרש כאילו מדובר במסי.
כשזאת התחרות, קל יותר (גם לברק לדעתי) להמשיך ולפתוח עם מארין, בטח כשמעלים את זריהן כמחליף מעלימים את הבעיה הקשה שלו בכושר הגופני.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

דברו איתי במספרים:כמה דריבלים מוצלחים יש לכל אחד,כמה איומים לשער וכמה מסירות מפתח,לפי העיין ספורי זה רק פוזה וזריהן זה חיתוך למרכז ובעיטה לשער מ25 מטר ואוויר ל30 דקות

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

hb7 כתב:דברו איתי במספרים:כמה דריבלים מוצלחים יש לכל אחד,כמה איומים לשער וכמה מסירות מפתח,לפי העיין ספורי זה רק פוזה וזריהן זה חיתוך למרכז ובעיטה לשער מ25 מטר ואוויר ל30 דקות
הסיבה שמרין משחק לדעתי, זה לא בגלל המספרים, נראה לי ברק אוהב את הלחץ הבלתי פוסק שלו, שהלחץ הזה לבד מייצר 2-3 הזדמנויות טובות במשחק...
מעבר לזה, כרגע, לא רואה סיבה אחרת...
הפוטנציאל שם, אבל חסר לו המון ביטחון, מאבד כדורים, לא מנסה ללכת ל1 על 1 מספיק, מתבלבל ברגליים במאני טיים כמו שכבר אמרו וכו....

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

אני גם חושב שמרין עם עבודה נכונה בעתיד יהיה טוב מזריהן, ושמח שהוא פתח.
זה לא סותר את זה שנכון להיום זריהן מסוכן ויעיל ממנו על אף שהוא מוגבל למקסימום 70 דקות.
בסופו של דבר לאף אחד אין טאבו על ההרכב, צריכה להיות ביניהם תחרות שתגרום לשניהם להשתפר.
אישית, אם מחר יש משחק נגד נס ציונה אני הולך עם מרין. אם מול מכבי חיפה עם זריהן. חוזר לנקודה שזריהן היום טוב ממנו.

בסופו של דבר שמציגים את מרין כהזאר ואת זריהן כמסריח את הדשא, זה יעורר אנטי באופן מוצדק כי זה פשוט לא נכון.
לשמחתנו יש לנו את המאמן הכי טוב בארץ, הולך איתו בעניין הזה לחלוטין.

את ספורי הייתי מוציא מהמשוואה כי הוא לא מתאים לאגף.
אישית אני חושב שאתם מחמירים איתו והוא סתם לא בא לכם טוב בעין.
כבר שהוא הגיע היה ידוע שהוא אחד שיש לו גישה מעצבנת, אבל גם יכול להראות הרבה יכולת.
הוא עוד לא הראה, אבל אני מאמין בו. עושה רושם שגם ברק.
כדאי שאנחנו בתור קהל נרים אותו ולא נתעסק בלקטלג אותו כבבסט, הוא שחקן של מספרים ועוד נצטרך אותו.

מי שבונה על שהר ונייג'ל לעונה שלמה כספקי מספרים ילך לים מוקדם. נצטרך לקבל תוצרת משמעותית גם מהשלישייה של זריהן-מרין-ספורי.
כדאי להפנים, בלעדיהם זה לא ילך. ז'סוואה ומליקסון הם פחות שחקנים של מספרים משמעותיים, יותר יוצרי מצבים.

סמל אישי של משתמש
REDZED

שליחה על ידי REDZED »

רק אני מחכה לראות את ספורי משחק חלוץ על חשבון סהר ?
אם זה יעבוד זה יכול להיות בינגו רציני,
כל הזמן מחפש את השער הבחור ואולי זה פה תהיה נקודת ההצלה שלו.

זה גם יכול לחפות על הנגרות של מרין באגף.
(ואני אומר את זה נטו לטובתו כי הוא תורם לקבוצה)

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

אני מאוד אהבתי את ההחתמה הזאתובאירופה זה היה נראה בינגו של שחקן אבל משבוע לשבוע אני מחזיק ממנו פחות, הבן אדם פשוט לא פקטור בהתקפה בכלל, לא נראה מתאים אפילו לרמה של ליגה לאומית

זריהן יותר טוב ממנו הבעיה זה הכושר וספורי לא שחקן אגף ולכן מרין כנראה נשאר האופציה הטובה ביותר.
הייתי רוצה לראות סוג של יהלום שהפורטוגלי על חשבון מרין והסלבנק לא בתור חלוץ אלה בתור שחקן חופשי שנע בין האגפים והחלוץ, מערך כזה גם יכול להחזיר את ממן שיש לו כדורגל להיות רלוונטי כי יהיה גיבוי ל2 עמדות
הבעיה שהרכב מנצח קשה להחליף..

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

בגלל שהתעקשתם:

תמונה

סמל אישי של משתמש
REDZED

שליחה על ידי REDZED »

yedidel כתב:בגלל שהתעקשתם:

תמונה
בין מי למי ההשוואה

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

REDZED כתב: בין מי למי ההשוואה
מרין לספורי
תלחץ זאת רק תמונה מוקטנת

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

יש לי קצת בעיה עם הסטטיסטיקות של המנהלת, אם הכדור של ז'סוואה לאורן ביטון ששם אותו לבד מול שוער הוא לא מסירת מפתח, אז אשמח לדעת מה כן.
זה גם מעמיד בסימן שאלה את שאר הפרמטרים.
מילא. לפי זה, ספורי העצלן שלא זז מוציא מהיריב יותר כדורים מהלוחץ הטוב לגילו. קטע (וכן, יודע שלחץ אפקטיבי לאו דווקא מוביל ללקחת כדור).

שלח תגובה