ניב זריהן
- ForeverRed
Re: ניב זריהן
חושב שמגיעה לו מילה טובה.
עשה התקדמות העונה.
עשה התקדמות העונה.
כן מגיע.ForeverRed כתב:חושב שמגיעה לו מילה טובה.
עשה התקדמות העונה.
יחד עם זאת הוא חייב לעבוד יותר חזק על עניין הכושר כי כרגע הוא שחקן ל25-30 דקות וחייב להתחיל להפעיל את רגל ימין
אולי זה רק בראש שלי, אבל אחרי כמה ספרינטים נראה גמור. זה משהוא שלא תלוי בכישרון, אלה לעבודה קשה.
השתפר ובכל משחק מספק כמה כדורים מסוכנים, אבל לא הגיע למיצוי הפוטנציאל שלו. העונה הכי חשובה בקריירה שלו.
השתפר ובכל משחק מספק כמה כדורים מסוכנים, אבל לא הגיע למיצוי הפוטנציאל שלו. העונה הכי חשובה בקריירה שלו.
- ForeverRed
זה רק בראש שלך.MikiRed כתב:אולי זה רק בראש שלי, אבל אחרי כמה ספרינטים נראה גמור. זה משהוא שלא תלוי בכישרון, אלה לעבודה קשה.
אחלה של אס מהספסל אוהב מה שנותן השנה
עד שנכנס לא היה לנו אגף ימין בכלל
עד שנכנס לא היה לנו אגף ימין בכלל
אני יודע שהיום יצא מזה גול איכשהו, אבל מעצבן שיש לו רק מהלך אחד של לחתוך שמאלה ולבעוט, לא משנה כמה שחקנים חופשיים יש באזור
זה התרגיל הקבוע של רובן, שמזה עשה קריירה אדירה
זה מהלך אחד יותר ממה שיש למארין.yedidel כתב:אני יודע שהיום יצא מזה גול איכשהו, אבל מעצבן שיש לו רק מהלך אחד של לחתוך שמאלה ולבעוט, לא משנה כמה שחקנים חופשיים יש באזור
- ForeverRed
אני שומע פה הרבה את המונח "שחקן של תכלס".
אז אפשר להתווכח פה ושם על קבלת ההחלטות ועל הכושר הגופני, אבל ניב זריהן הוא שחקן של תכלס.
אז אפשר להתווכח פה ושם על קבלת ההחלטות ועל הכושר הגופני, אבל ניב זריהן הוא שחקן של תכלס.
לא נכון אחי.yedidel כתב:אני יודע שהיום יצא מזה גול איכשהו, אבל מעצבן שיש לו רק מהלך אחד של לחתוך שמאלה ולבעוט, לא משנה כמה שחקנים חופשיים יש באזור
רק העונה בישל לנייג'ל באשדוד, וגם היה מעורב בשער השלישי מול הפועל ת"א. רואים שיש שיפור איתו. מפתיע אותי לטובה.
מקווה שנוכל לראות אותו משחק שלם בלי שיחזיק את הצד כבר בדקה 25.
אחרי עזיבת בוזגלו האמנתי בלב שלם שזריהן יוכל לקחת את מקומו (ברמה חלקית כמובן) כשחקן שמספק מספרים, זה שתמיד יהווה סיכון מהאגף.
אחרי שנתיים של התעסקות בקקה זה נראה בכיוון. שימשיך ככה.
אחרי שנתיים של התעסקות בקקה זה נראה בכיוון. שימשיך ככה.
אם היה לו שכל וקצת ימין, היה יכול להיות מהטובים בליגה. לא פחות.
כשכולם יודעים מה אתה הולך לעשות ואתה עדיין עושה את זה, מצביע על יכולת אישית ברמה גבוהה.
נכנס נהדר כמחליף וקוצר בצדק מחמאות. שחקן מאוד ישיר וזה מביא שערים.
אני עדיין חושב שצריך להיות לפעמים קצת יותר קבוצתי, המשחק כבר היה גמור והוא מאוד רוצה שער בדקות שיש לו אז זה מובן.
לו ולספורי יש יכולת אישית ברמה גבוהה, צריכים להרוויח אותם להמשך.
זריהן כרגע לגמרי שם ולטעמי אף ראוי לפתוח מול ק"ש, נצטרך לשים גם את ספורי במשבצת הזו.
כשכולם יודעים מה אתה הולך לעשות ואתה עדיין עושה את זה, מצביע על יכולת אישית ברמה גבוהה.
נכנס נהדר כמחליף וקוצר בצדק מחמאות. שחקן מאוד ישיר וזה מביא שערים.
אני עדיין חושב שצריך להיות לפעמים קצת יותר קבוצתי, המשחק כבר היה גמור והוא מאוד רוצה שער בדקות שיש לו אז זה מובן.
לו ולספורי יש יכולת אישית ברמה גבוהה, צריכים להרוויח אותם להמשך.
זריהן כרגע לגמרי שם ולטעמי אף ראוי לפתוח מול ק"ש, נצטרך לשים גם את ספורי במשבצת הזו.
נראה שמצאו את המשבצת שלו. כניסה דקה 60 ואיום על השער כל הזמן
רק שימשיך ככה פתח את העונה טוב חייב לפתוח לפני מארין לדעתי
מציל לנו תתחת היום...
תמיד שם שצריך אותו בכדור עומק טוב/שער מחוץ לרחבה.
ברבע שעה שהוא נכנס עושה שינויים מטורפים במשחק שלנו....
תמיד שם שצריך אותו בכדור עומק טוב/שער מחוץ לרחבה.
ברבע שעה שהוא נכנס עושה שינויים מטורפים במשחק שלנו....