אולי כקשר אגף במקום מארין?yedidel כתב:רואים מצב שהוא נכנס במקום מישהו אחר ולא נאור סבג הנפלא?
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני מצטער אבל זה ממש לא פריקת עצבים, כתבתי מה שחשבתי ואם אני אטעה אני אהיה הראשון להודות בטעות.
לא שיחקנו טוב בתחילת העונה בכלל, זה לא היה נראה בכיוון, בכר היה נראה כבוי עדיין וזה מה שזה שידר.
ניסו לגנוב דעת ולהגיד ששיחקנו טוב באירופה אבל לא, חוץ מתוצאות שהיו לטובתנו לא ראיתי שום דבר חיובי.
אתמול ראיתי מבכר פעם ראשונה העונה משהו חיובי ומיד כתבתי את זה בנושא של המשחק בעמוד 10 מוזמנים להיכנס לקרוא.
מצידי שבכר יחתום פה ל-10 שנים כל עוד הוא עם אנרגיה אין לו מחליף, אבל אם המאמן שלי כבוי והקבוצה שלי נראית כמו חבורה של ליצנים שלא מסוגלת לתת פס לרגל אז ברור שהביקורת תהיה קשה.
ושוב אתם מסתנוורים מניצחונות ולא מיכולת, היכולת שלנו עדיין לא טובה, מה שכן הניצחונות האלה מכניסים תקווה לקהל וזה כן חשוב, אם גם היכולת תשתפר מה טוב.
אני לא חוזר בי משום מילה שאמרתי בתחילת העונה ואני אף פעם לא כותב מעצבים, כל מה שאני כותב זה ממה שאני רואה.
מחזיר אתכם 2 מחזורים אחורה ואתם בדעה שלי, הכדורגל הפכפך היום אתה פה מחר אתה שם. אנחנו עדיין לא משחקים כדורגל מרשים.
מה גם שהיה שינוי בהרכב מתחילת העונה, פתאום קבהא לא בהרכב, פתאום סבג נכנס ומראה יכולות שלא חשבנו שיש בסגל, פתאום שהר בהרכב ולא איזה חלוץ קיקיוני מספרד, יש זר חדש לאמצע שיכול להיות הדבק לכל זה וזעקתי את זה מהתחלה שאם יביאו 2-3 שחקנים טובים נוכל לרוץ חזק (תשים גם את הציטוטים האלה שלי אם כבר להביא ציטוטים).
לא שיחקנו טוב בתחילת העונה בכלל, זה לא היה נראה בכיוון, בכר היה נראה כבוי עדיין וזה מה שזה שידר.
ניסו לגנוב דעת ולהגיד ששיחקנו טוב באירופה אבל לא, חוץ מתוצאות שהיו לטובתנו לא ראיתי שום דבר חיובי.
אתמול ראיתי מבכר פעם ראשונה העונה משהו חיובי ומיד כתבתי את זה בנושא של המשחק בעמוד 10 מוזמנים להיכנס לקרוא.
מצידי שבכר יחתום פה ל-10 שנים כל עוד הוא עם אנרגיה אין לו מחליף, אבל אם המאמן שלי כבוי והקבוצה שלי נראית כמו חבורה של ליצנים שלא מסוגלת לתת פס לרגל אז ברור שהביקורת תהיה קשה.
ושוב אתם מסתנוורים מניצחונות ולא מיכולת, היכולת שלנו עדיין לא טובה, מה שכן הניצחונות האלה מכניסים תקווה לקהל וזה כן חשוב, אם גם היכולת תשתפר מה טוב.
אני לא חוזר בי משום מילה שאמרתי בתחילת העונה ואני אף פעם לא כותב מעצבים, כל מה שאני כותב זה ממה שאני רואה.
מחזיר אתכם 2 מחזורים אחורה ואתם בדעה שלי, הכדורגל הפכפך היום אתה פה מחר אתה שם. אנחנו עדיין לא משחקים כדורגל מרשים.
מה גם שהיה שינוי בהרכב מתחילת העונה, פתאום קבהא לא בהרכב, פתאום סבג נכנס ומראה יכולות שלא חשבנו שיש בסגל, פתאום שהר בהרכב ולא איזה חלוץ קיקיוני מספרד, יש זר חדש לאמצע שיכול להיות הדבק לכל זה וזעקתי את זה מהתחלה שאם יביאו 2-3 שחקנים טובים נוכל לרוץ חזק (תשים גם את הציטוטים האלה שלי אם כבר להביא ציטוטים).
אולי במקום קלטינס ואז נאור ושמיר יותר אחורה , זה יפגע קצת אולי בהצטרפות של שמיר.yedidel כתב:רואים מצב שהוא נכנס במקום מישהו אחר ולא נאור סבג הנפלא?
מעניין איך הוא משחק בקו , אם הוא יהיה כמו מליקסון מהבחינה הזאת אז במקום מארין או שהר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
על מה אתה מדבר?ran כתב:אני מצטער אבל זה ממש לא פריקת עצבים, כתבתי מה שחשבתי ואם אני אטעה אני אהיה הראשון להודות בטעות.
זה לא רק הנצחונות זה גם יכולת.
אולי שכחת מה היה פה עונה שעברה.
אז באמת ניצחנו בלי יכולת.
היום מנצחים עם יכולת.
חוץ מהמשחק מול ביתר והמשחק ההגנתי מול אשדוד בליגה אנחנו נראים טוב, ובאירופה גם נראנו טוב אפילו היו דקות טובות מול פיינורד בצמד המשחקים מולם.
העונה יש יכולת, לא כמו של הקבוצה מלפניי שנתיים אבל יש.
ובהתחשב בזה שחצי סגל התחלף היכולת כן הייתה טובה.
לא ברור לי מה רצית, יכולת כמו של ברצלונה?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
על חשבון שהר, לא באותו תפקיד כמובן, כשהסלבנק בחוד.
רק במקום קלטינסyedidel כתב:רואים מצב שהוא נכנס במקום מישהו אחר ולא נאור סבג הנפלא?
שום סיכוי שבמקום קלטינס. הקבוצה של בכר מתחילה מההגנה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לבנאדם אין פתיל בכלל....
בול.MikiRed כתב:על חשבון שהר, לא באותו תפקיד כמובן, כשהסלבנק בחוד.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מוקדם מאוד להסיק מסקנות, אבל יש שחקנים שכבר בנגיעות הראשונות בכדור אתה רואה שהם יודעים לטפל בכדור, וזה מרגיש שהוא בדיוק כזה. למרות שמדובר בדקות ראשונות שלו העונה, זה הרגיש שהוא נוח ומלא ביטחון עם הכדור, מאוד מעודד להמשך.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
היה ברור לכולם שפורטוגלי נמוך עם קעקועים ידע לטפל בכדור
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הוא גם יודע לטפל ביריבSir Alex Ferguson כתב:מוקדם מאוד להסיק מסקנות, אבל יש שחקנים שכבר בנגיעות הראשונות בכדור אתה רואה שהם יודעים לטפל בכדור, וזה מרגיש שהוא בדיוק כזה. למרות שמדובר בדקות ראשונות שלו העונה, זה הרגיש שהוא נוח ומלא ביטחון עם הכדור, מאוד מעודד להמשך.
לא יודע על איזה רגיעון מדברים פה.
חילץ נקי לחלוטין ממלול, לא קרוב ללהיות פאול ואיכשהו קם עליו הערס הישראלי והוא יוצא עם צהוב.
עם חבורת האידיוטים עם המשרוקית שיש פה בליגה ורק מעלים את מפלס העצבים אולי באמת צריך לחלק רגיעון לאנשים, גם לאוהדים ביציע.
רציתי לכותב שהיה שיפוט סבבה אתמול והוא לא שרק לכל שטות, הרס בחצי השני עם כמה וכמה שריקות מיותרות. השיא היה בצהוב שלו.
חילץ נקי לחלוטין ממלול, לא קרוב ללהיות פאול ואיכשהו קם עליו הערס הישראלי והוא יוצא עם צהוב.
עם חבורת האידיוטים עם המשרוקית שיש פה בליגה ורק מעלים את מפלס העצבים אולי באמת צריך לחלק רגיעון לאנשים, גם לאוהדים ביציע.
רציתי לכותב שהיה שיפוט סבבה אתמול והוא לא שרק לכל שטות, הרס בחצי השני עם כמה וכמה שריקות מיותרות. השיא היה בצהוב שלו.
למרות הפיוז הקצר שהיה שנראה שיש לו הוא ידע לעצור את עצמו ועשה רק קרב תרנגולים עם מלול ולא שלח איזה יד טפשית על ממלול כמו ששחקנים אחרים עשו .
יש עליו טאץ , נקווה לראות אותו במשחק שהוא לא גארבג' טיים ולראות מה הוא שווה .
יש עליו טאץ , נקווה לראות אותו במשחק שהוא לא גארבג' טיים ולראות מה הוא שווה .
לא מבין על איזה פיוז קצר אתם מדברים, ירד לגליץ' ובא אליו המירמורון הזה דור מלול ומתחיל לדחוף אותו, מה היה אמור לעשות?
כמה דקות אחרי המירמורון במטח קללות פלוס יריקה והוא לא הגיב...
אם היה עושה את זה לסאבו, סאבו היה יושב מעצר על הריגה
כמה דקות אחרי המירמורון במטח קללות פלוס יריקה והוא לא הגיב...
אם היה עושה את זה לסאבו, סאבו היה יושב מעצר על הריגה