דוד קלטינס
Re: דוד קלטינס - חתם ל5 שנים
פרט מדוע ?Totti כתב:אדיר
ואני מהתומכים שלו..
מה פספסתי?Totti כתב:אדיר
מחצית שנייה השתפר מאוד, צריך להמשיך לראות הרכב
- ForeverRed
1+bs war כתב:
מה פספסתי?
כיסוי שטחים מעולה, דחיפה קדימה טובה, לחץ טוב...ראיתי רק מחצית שניה סדיר (אני באיטליה) ואהבתי מאד.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
שיפור, אבל לדעתי עדיין לא מספיק טוב...
יופי של משחק.
מסכים אבל לדעתי חייב להמשיך לרוץ בהרכב.YallaHapoel כתב:שיפור, אבל לדעתי עדיין לא מספיק טוב...
הוא ילך וישתפר.
פעם ראשונה (נראה לי) ששיחק כ6 במחצית הראשונה.
היה משולש קלאסי כששמיר וסבג מלפנים.
נראה שבכר פחות אהב את זה כשרעננה יצאו לא פעם למתפרצות מסוכנות, ומחצית שנייה החזיר את קלטינס ושמיר קו אחד כשסבג מעל, כמו מול הפועל ת"א.
נראה שבכר פחות אהב את זה כשרעננה יצאו לא פעם למתפרצות מסוכנות, ומחצית שנייה החזיר את קלטינס ושמיר קו אחד כשסבג מעל, כמו מול הפועל ת"א.
מדויק.yossi כתב:פעם ראשונה (נראה לי) ששיחק כ6 במחצית הראשונה.
היה לו מחצית ראשונה רעה ושניה בינונית.
לא מספיק.
- ForeverRed
חושב שבהמשך אפילו חזרנו שוב למשולש כמו בראשונה.yossi כתב:פעם ראשונה (נראה לי) ששיחק כ6 במחצית הראשונה.
קלטינס כיסה שטחים והיה תמיד באזורים הנכונים, אבל כדי להצליח בתפקיד הזה הוא יצטרך לשפר את הטכניקה והנעת הכדור, וכמובן ללמוד לא להפסיד מאבקים קריטיים.
באחת ההתקפות במחצית הראשונה הוא הפסיד מאבק באמצע וזה כמעט עלה לנו בשער.
זו גם שאלה של קריאת משחק. מסכים שצריך להיות יותר אגרסיבי ולדעת להקריב צהוב אם צריך.ForeverRed כתב: חושב שבהמשך אפילו חזרנו שוב למשולש כמו בראשונה.
קלטינס כיסה שטחים והיה תמיד באזורים הנכונים, אבל כדי להצליח בתפקיד הזה הוא יצטרך לשפר את הטכניקה והנעת הכדור, וכמובן ללמוד לא להפסיד מאבקים קריטיים.
באחת ההתקפות במחצית הראשונה הוא הפסיד מאבק באמצע וזה כמעט עלה לנו בשער.
ההבאה של ז'סוואה גורמת להאמין שנראה בהמשך יותר דקות של שמיר וקלטינס בקו אחד.
שחקן אפור קלאסי וטוב כיסוי שטחים חילוצי כדור חיפה המון על אורן ביטון ביחד עם שמיר שימשיך לצבור ביטחון בהרכב והרווחנו אחלה שחקן
לדעתי היה העתק של מה שראינו בשני בקישור. שלושה בקו אחד כשקלטינס מוצב באמצע ולכן באופן טבעי יותר אחורי.yossi כתב:פעם ראשונה (נראה לי) ששיחק כ6 במחצית הראשונה.
לא יודע על מה הפליאה ממה שאמר טוטי, היה טוב מאוד קלטינס בעיניי.
רק אהבה תנצח...