בן שהר
- red ultras
Re: בן שהר
אני קונה את החוסר יכולת שלו אם על כל ארבעה משחקים יהיו לו 3 שערים. לצערי אין סיכוי דבר כזה יקרה ולי אישית ברור שמדובר בהבלחות ולא באיזה משהו שאוטוטו הולך להתפרץ.
מאוד הייתי רוצה שהמנהלים כאן ינעצו את הנושא הזה.
בכל פעם שמתחילים עם הקשקושים הוא בא דופק צמד והולך,בראש,בתחת,בלחי,בפוקס מעניין תביצה השמאלית הוא חלוץ בליגה הישראלית וזה התפקיד שלו לשים גולים.
אם רוצים אחד שמושך הגנות,מטריד סדרתי,מעופף כמו ספיידרמן ובעל שליטה פנומנלית בכדור אפשר לפנות לטימו פוקי המחיר שלו זול עכשיו.
בכל פעם שמתחילים עם הקשקושים הוא בא דופק צמד והולך,בראש,בתחת,בלחי,בפוקס מעניין תביצה השמאלית הוא חלוץ בליגה הישראלית וזה התפקיד שלו לשים גולים.
אם רוצים אחד שמושך הגנות,מטריד סדרתי,מעופף כמו ספיידרמן ובעל שליטה פנומנלית בכדור אפשר לפנות לטימו פוקי המחיר שלו זול עכשיו.
בן שהר טיפוסי. נגיחה שהיא פוקס של החיים - לא משנה מה תגידו לא היה לו מושג שהשוער מחוץ לשער והכדור יותר פגע בו מאשר הוא נגח ופנדל.
חלילה לא מתלונן על ההספק, אבל אל תגנבו דעת. כולנו ראינו את המשחק - עדיין לא עוצר כדור כמו שצריך והמהירות כבר לא אותה מהירות.
נקווה שאיכשהו יצבור ביטחון מהמשחק ויביא משהו מעבר בהמשך.
חלילה לא מתלונן על ההספק, אבל אל תגנבו דעת. כולנו ראינו את המשחק - עדיין לא עוצר כדור כמו שצריך והמהירות כבר לא אותה מהירות.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

גם פוקסים נחשבים.Guevara כתב:בן שהר טיפוסי. נגיחה שהיא פוקס של החיים - לא משנה מה תגידו לא היה לו מושג שהשוער מחוץ לשער והכדור יותר פגע בו מאשר הוא נגח ופנדל.
לגמרי. בגלל זה אמרתי שמבחינת ההספק אין תלונות. נקווה שזה יביא לו ביטחון ונראה אותו עוזר בשאר ההיבטים של המשחק.delta7 כתב: גם פוקסים נחשבים.
אני עדיין מעלה את נייגל לפניו באמצע ומצרף את זריהן/ספורי להרכב. הלוואי שיוכיח לי אחרת.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תלמדו להחמיא. עכשיו זה מזל? פוקס?
חח אתם צריכים להסתכל במראה... שנאה שלא מובנת.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
לא שנאה. ביקורת לגיטימית, לפחות ברובה, של אנשים שמבינים כדורגל.אלדר כתב:תלמדו להחמיא. עכשיו זה מזל? פוקס?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
ממש לא פוקס הוא היה נוגח ככה גם אם השוער היה בשער,מה לעשות שהשוער חמור
- אורי אדום בנשמה
הפוקס הוא לא בנגיחה אלא במיקום של השוער....hb7 כתב:ממש לא פוקס הוא היה נוגח ככה גם אם השוער היה בשער,מה לעשות שהשוער חמור
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בן שהר כבש את שערו ה-70 בכל המסגרות במדי הפועל באר-שבע, עבר את אפרים צבי והתמקם במקום ה-7 בהיסטוריה של המועדון. המשוכה הבאה: אופיר חיים עם 73 שערים במקום ה-6 
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אורי אדום בנשמה
עם ניצול מצבים מעט יותר טוב, היה כבר קורא תיגר על שלום אביטן (מלך שערי המועדון בכל הזמנים)Sir Alex Ferguson כתב:בן שהר כבש את שערו ה-70 בכל המסגרות במדי הפועל באר-שבע, עבר את אפרים צבי והתמקם במקום ה-7 בהיסטוריה של המועדון. המשוכה הבאה: אופיר חיים עם 73 שערים במקום ה-6
המשוכה הבאה:Sir Alex Ferguson כתב:בן שהר כבש את שערו ה-70 בכל המסגרות במדי הפועל באר-שבע, עבר את אפרים צבי והתמקם במקום ה-7 בהיסטוריה של המועדון. המשוכה הבאה: אופיר חיים עם 73 שערים במקום ה-6
שכשהוא כובש צמד אנשים ישמחו ולא יחפשו בכח למה הצמד הזה לא נחשב.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שורה תחתונה, עוד כמה שנים כשנסתכל אחורה נראה אותו כאחד החלוצים הכי גדולים שהיו כאן, עם כל החסרונות שלו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אורי אדום בנשמה
רק בקרב ''דור שלא ידע את יוסף'' ובעלי זיכרון קצר שיסתנוורו משורות סטטיסטיות יבשות.Sir Alex Ferguson כתב:שורה תחתונה, עוד כמה שנים כשנסתכל אחורה נראה אותו כאחד החלוצים הכי גדולים שהיו כאן, עם כל החסרונות שלו.
כולם שמחים, ואף אחד לא אומר שזה לא נחשב... רק פשוט לא כולם מסונוורים עם זיכרון קצר. אם היתה לי טיפה סבלנות הייתי עורך סרטון עם צבר ההחמצות המזעזעות שלו, לאחריו כל עדת הסניגורים היתה יורדת למחתרת.סניור כתב: המשוכה הבאה:
שכשהוא כובש צמד אנשים ישמחו ולא יחפשו בכח למה הצמד הזה לא נחשב.
נראה שזיכרון קצר מתאים יותר לתאר את אלו שלא רואים את התרומה המכרעת שלו לאורך השנים למי שאנחנו היום.