אותם דברים אמרת על סולומון. יש שחקנים שלא קשה לראות שהם משהו אחר.yedidel כתב:
עברנו מספיק שחקנים ישראלים שהבריקו לעונה ונעלמו.
שהר אולי פחות מוכשר ועם פחות גיוון, אבל הוכיח יציבות שזה הרבה יותר חשוב מאלה
נראה לאן שועה יגיע. הוא משהו אחר.
אותם דברים אמרת על סולומון. יש שחקנים שלא קשה לראות שהם משהו אחר.yedidel כתב:
עברנו מספיק שחקנים ישראלים שהבריקו לעונה ונעלמו.
שהר אולי פחות מוכשר ועם פחות גיוון, אבל הוכיח יציבות שזה הרבה יותר חשוב מאלה
1+yossi כתב: אותם דברים אמרת על סולומון. יש שחקנים שלא קשה לראות שהם משהו אחר.
זה שיש לבן אדם יופי של כשרון עוד לא הופך אותו להיות שחקן טוב יותר מהחלוץ הישראלי הכי יציב בליגה בשנים האחרונות.yossi כתב: אותם דברים אמרת על סולומון. יש שחקנים שלא קשה לראות שהם משהו אחר.
נדבר בסוף עונה.niv1 כתב: זה שיש לבן אדם יופי של כשרון עוד לא הופך אותו להיות שחקן טוב יותר מהחלוץ הישראלי הכי יציב בליגה בשנים האחרונות.
חסר שחקנים שהכתירו אותם לדבר הבא בישראל והיום הם בליגות הנמוכות במקרה הטוב או הומלסים בתא במקרה הרע?
גם בשיאו בן שהר לא התקרב לרמה של שועה וזה כששועה רק בן 19yedidel כתב:
יש לשועה עוד הרבה קילומטראז לעשות לפני השוואות לשהר
כששועה יחתום באספניול או בצ'לסי או בגרמניה נדבר.... בינתיים זה הייפ.varum99 כתב: גם בשיאו בן שהר לא התקרב לרמה של שועה וזה כששועה רק בן 19
אתה מודה לזה שאתה מדבר על שחקן שכל מה שעשה בקריירה זה חצי עונה נפלאה בבני יהודה (שבה כל בצל נראה כמו יהלום) וביותר מחצי שנה אחרונה בחיפה הוא עם יותר עבירות משמעת והשעיות משערים.. ועוד להגיד שבן בשיאו לא מתקרב ליכולת הנוכחית שלו? מביךvarum99 כתב: גם בשיאו בן שהר לא התקרב לרמה של שועה וזה כששועה רק בן 19
כי מה שווה הדו ספרתי הזה? מה הוא נותן לנו חוץ מזה( נכון חלוץ צריך להבקיע)niv1 כתב: למה חלאס? כי זה סותר את כל התאוריות שלך על כמה שהוא חלש?
העיקר שהאנס מירושלים יותר טוב ממנו
אני מסכים שהוא בינוני, אבל זה שהוא בינוני אפחלו בינוני מינוס לא סותר את זה שהוא החלוץ הישראלי המוביל בליגה בשנים האחרונות.. הכל זה יחסי, ביחס לחלוץ ישראלי בליגה הוא מעולה וכנראה הכי טוב, ביחס לחלוץ בכללי הוא בינוני מאוד.שיש כתב: כי מה שווה הדו ספרתי הזה? מה הוא נותן לנו חוץ מזה( נכון חלוץ צריך להבקיע)
לא תורם ממש ולא מסכן . אז מבקיע כמה צמדעם אי שם בפברואר וזהו.
ולא רק אני בדעה שהוא בינוני וככל שעובר הזמן הוא הץניהיה יותר בינוני
אז מה אם הוא היה שם ? חסרות דוגמאות של שחקנים חלשים ששיחקו בקבוצות גדולות ?dardasmiley כתב:
כששועה יחתום באספניול או בצ'לסי או בגרמניה נדבר.... בינתיים זה הייפ.
אתם אולי עכשיו מזלזלים בשהר, אבל בואו עד לפני כמה שנים? אחד הגדולים...
זכרון קצר, זה משהו מדהים אצל הישראלים, איך בכלל אפשר להגיד שועה ושהר באותו משפט, שיקרע איזה זוג נעליים או שניים לפני בכלל שיחשוב להיות יותר משהר. בינתיים הוא לא מוצא את מקומו בליגת הביבים שלנו בקבוצה שבמקרה הטוב מתמודדת בעיניי עצמה לאליפות. בגילו בן שהר כבר חתם בצ'לסי וקיבל חוק על שמו
ועדיין הוא לא רואה את שהר ממטר, אני לא חושב שיש מישהו מהאוהדים שמעדיף את שהר בחוד לעומת שועההראל כתב:וחסרים שחקנים כשרונים שהתחילו טוב וגמרו רע?!
לא חסר דוגמאות לכאן או לכאן, מסכים ששועה מרשים כרגע אבל אי אפשר להגיד שיהיה אחד הגדולים אם לא ישנה גישה וגם הוא צריך להיות יציב ויותר מזה מאמן שיאמין בו ויתן לו לשחק יותר כמו אבוקסיס ולא כמו בלבול הנוראי
אניvarum99 כתב: ועדיין הוא לא רואה את שהר ממטר, אני לא חושב שיש מישהו מהאוהדים שמעדיף את שהר בחוד לעומת שועה