בן שהר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
niv1

Re: בן שהר

שליחה על ידי niv1 »

red ultras כתב:
מלך שערי ליגת העל עם 15 כיבושים (כמעט הדל בהיסטוריה ביי דה ואי) שמתוכם איזה 4-5 מהנקודה הלבנה. יש לך את זה ביותר דמגוגי?
מה זה משנה עם כמה שערים? זה רק מוכיח את הטענה, בן חלוץ בינוני, אבל ביחס לישראלים האחרים הוא הכי טוב.
ופנדלים זה לא רלוונטי, פנדל זה שער כמו שדחיקה ממטר שזה הרבה יותר קל זה שער. גם את זה צריך לדעת לעשות.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

הכלבים נובחים והשיירה עוברת. תמשיכו לנבוח והוא ימשיך לנפק מספרים לא רעים בכלל.

ביום שבן שהר לא יהיה חלק מהפועל באר שבע ותקבלו את הוארנים והאזולאים, רק אז אתם תעריכו מה היה לכם.
עד אז תמשיכו לנבוח. יאכיל אתכם כובע בדיוק כמו בעונה שעברה(שגם אותה מנסים לגמד).

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

niv1 כתב: מה זה משנה עם כמה שערים? זה רק מוכיח את הטענה, בן חלוץ בינוני, אבל ביחס לישראלים האחרים הוא הכי טוב.
ופנדלים זה לא רלוונטי, פנדל זה שער כמו שדחיקה ממטר שזה הרבה יותר קל זה שער. גם את זה צריך לדעת לעשות.
אתה ממשיך עם הדמגוגיה. אתה לא יכול להשוות בין כמות המצבים שמקבל בן שהר לבין כמות המצבים שמקבלים חלוצים אחרים בליגה. עזוב זה ויכוח עקר מתוכן, כל עוד שהוא פה הוא ימשיך לחרב ניצחונות, ופעם ב4-5 משחקים יבקיע שער וכל המצדדים יקפצו. כשיהיה כאן חלוץ אמיתי אתם תבינו באמת מה הערך של חלוץ.

סמל אישי של משתמש
red ultras

CrazyRed7 כתב:הכלבים נובחים והשיירה עוברת. תמשיכו לנבוח והוא ימשיך לנפק מספרים לא רעים בכלל.

ביום שבן שהר לא יהיה חלק מהפועל באר שבע ותקבלו את הוארנים והאזולאים, רק אז אתם תעריכו מה היה לכם.
עד אז תמשיכו לנבוח. יאכיל אתכם כובע בדיוק כמו בעונה שעברה(שגם אותה מנסים לגמד).
לא רוצה וארנים ואזולאים. רוצה חלוץ שיכול להשתתף במשחק הקבוצתי. חלוץ שיכול לקבל כדור אלכסונית ולקחת את המגן לסיבוב ולשים את הכדור ברשת. חלוץ שיכול להחזיק כדור כשצריך, או לעשות דאבל פס בדרך לאחד על אחד מול השוער. פשוט חלוץ!
מה שאתה אומר זה כמו להגיד ״כשבן ביטון יילך ותישארו עם כל החגי גולדנברגים״. צריך להביא מישהו טוב מבן, לא מישהו פחות טוב ממנו.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

red ultras כתב:
לא רוצה וארנים ואזולאים. רוצה חלוץ שיכול להשתתף במשחק הקבוצתי. חלוץ שיכול לקבל כדור אלכסונית ולקחת את המגן לסיבוב ולשים את הכדור ברשת. חלוץ שיכול להחזיק כדור כשצריך, או לעשות דאבל פס בדרך לאחד על אחד מול השוער. פשוט חלוץ!
מה שאתה אומר זה כמו להגיד ״כשבן ביטון יילך ותישארו עם כל החגי גולדנברגים״. צריך להביא מישהו טוב מבן, לא מישהו פחות טוב ממנו.
ואיזה חלוץ ישראלי בליגה ייתן לך את זה? אף אחד. ככה מראים המספרים ב4 שנים אחרונות.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

red ultras כתב:
אז תבוא בטענות לבכר שלא מצליח להנחית חלוץ כבר 3 שנים.
למה זה שלא הגיע אחד כזה מוריד משהר?
הרי גם עם חלוץ זר אתה צריך אחד ישראלי ובן שהר הוא הטוב ביותר בנמצא.

סמל אישי של משתמש
red ultras

CrazyRed7 כתב: אז תבוא בטענות לבכר שלא מצליח להנחית חלוץ כבר 3 שנים.
למה זה שלא הגיע אחד כזה מוריד משהר?
הרי גם עם חלוץ זר אתה צריך אחד ישראלי ובן שהר הוא הטוב ביותר בנמצא.
כמובן שיש לי טענות לבכר בקטע הזה.
העניין הוא שאתם מגינים על בן שהר כאילו הוא שחקן אדיר לליגה שלנו. שובר שיוויון או איזה אימת ההגנות. לא הוא לא.
חלוץ בינוני שעובד קשה מאוד כדי להגיע למספרים בינוניים מאוד. הוא לא מספיק טוב למה שאנחנו צריכים לקבל מהחלוץ הבכיר שלנו. הייתי שמח שישאר כחלוץ הפחות בכיר אבל גם אני וגם אתה מבינים שברמת השכר שלו זה בלתי אפשרי. אם יגיע חלוץ יש מצב גדול שבינואר הוא לא כאן.

סמל אישי של משתמש
red ultras

niv1 כתב: ואיזה חלוץ ישראלי בליגה ייתן לך את זה? אף אחד. ככה מראים המספרים ב4 שנים אחרונות.
אומר לך ככה בכוונה בצורה ברורה כדי שתבין את כוונתי:
אנחנו מדברים על חלוץ ישראלי שאמור לשמש כגיבוי לחלוץ זר שאולי יגיע כן? אז בכיף הייתי לוקח על בן שהר את רוקאביצה או דין דוד

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

red ultras כתב:
אומר לך ככה בכוונה בצורה ברורה כדי שתבין את כוונתי:
אנחנו מדברים על חלוץ ישראלי שאמור לשמש כגיבוי לחלוץ זר שאולי יגיע כן? אז בכיף הייתי לוקח על בן שהר את רוקאביצה או דין דוד
זה לא היה הדיון בכלל. אין ספק שחלוץ זר צריך להגיע, אף אחד לא חולק על זה.

הדיון היה השוואה של שהר לחלוצים ישראלים אחרים בליגה. מבחינת מספרים אין ישראלי בליגה שטוב ממנו

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בחיפה לבדה יש במינימום 1 שטוב ממנו.
חבל שאלונה לא הייתה במוד אלונה עם שועה.
אם נקנה בסוף את גאנם באותו מחיר זה בכלל יהיה פספוס.
אחד כמוהו היה גיימצ'יינג'ר לקבוצה הזו.
ותחסכו ממני את מבחני האישיות שלו. הבחור כוכב בקנה מידה ישראלי. על הספסול שלו בלבול צריך לקבל באן מכדורגל.

סמל אישי של משתמש
dudu9998

שליחה על ידי dudu9998 »

חחחחחח וראן ושלומי אזולאי תגידו לחוגג ובניון את שתהם תמורת שהר אתמול הוא חותם על עסקה כזאת אם כמה שהוא חלש לקחת את השתי חלוצים מגעילים האלה עליו זאת קיצוניות

סמל אישי של משתמש
REDZED

שליחה על ידי REDZED »

בן סהר זה חלוץ סבבה עם מנטליות מעל הליגה.
הבעיה שלי לא פחות מההחמצות זה החוסר שטף.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

yossi כתב:בחיפה לבדה יש במינימום 1 שטוב ממנו.
חבל שאלונה לא הייתה במוד אלונה עם שועה.
אם נקנה בסוף את גאנם באותו מחיר זה בכלל יהיה פספוס.
אחד כמוהו היה גיימצ'יינג'ר לקבוצה הזו.
ותחסכו ממני את מבחני האישיות שלו. הבחור כוכב בקנה מידה ישראלי. על הספסול שלו בלבול צריך לקבל באן מכדורגל.
יש לשועה עוד הרבה קילומטראז לעשות לפני השוואות לשהר

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

yedidel כתב:
יש לשועה עוד הרבה קילומטראז לעשות לפני השוואות לשהר
באמת שאין לי שום דבר נגד שהר, אבל זה יהיה די מביך להשוות ביניהם מבחינת כדורגל.שועה כבר עוקף אותו בהרבה.

אין לי שום ספק שאם בלבול לא יפריע לו, הוא יהיה החלוץ הטוב בארץ בפער.
אולי לא יסיים מלך שערים, אבל שישקללו שערים + בישולים + מסירות מפתח, הרבה מעל היתר.

תראו את התקציר שלהם מול ק"ש. אז לא כבש אבל כמה השפעה על משחק ההתקפה.
הרבה זמן לא ראיתי בארץ חלוץ כזה שלם.
אולי הסיומת לא הכי מבריקה, לא ראיתי מספיק, אבל יש לו מספיק מעלות אחרות שיפצו על כך.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

yossi כתב: באמת שאין לי שום דבר נגד שהר, אבל זה יהיה די מביך להשוות ביניהם מבחינת כדורגל.שועה כבר עוקף אותו בהרבה.

אין לי שום ספק שאם בלבול לא יפריע לו, הוא יהיה החלוץ הטוב בארץ בפער.
אולי לא יסיים מלך שערים, אבל שישקללו שערים + בישולים + מסירות מפתח, הרבה מעל היתר.

תראו את התקציר שלהם מול ק"ש. אז לא כבש אבל כמה השפעה על משחק ההתקפה.
הרבה זמן לא ראיתי בארץ חלוץ כזה שלם.
אולי הסיומת לא הכי מבריקה, לא ראיתי מספיק, אבל יש לו מספיק מעלות אחרות שיפצו על כך.
עברנו מספיק שחקנים ישראלים שהבריקו לעונה ונעלמו.
שהר אולי פחות מוכשר ועם פחות גיוון, אבל הוכיח יציבות שזה הרבה יותר חשוב מאלה

שלח תגובה