אם לא הייתי אוהד אותה קבוצה כמוכם הייתי מאחל לכם לקבל את וארן במקום בן שהר. תוך חודש לא הייתם מפסיקים לבכות
פשוט עצוב החוסר הערכה וזלזול שהוא מקבל כאן, כל שנה שמים לו חלוץ על הראש שאוכל לו דקות, כל שנה בדו ספרתי, להוציא את זהבי חותם לכם שלא תמצאו בעשור האחרון מישהו ישראלי עם ממוצע כזה
אעלק וארן שחקן שלא פותח בקבוצת פליאוף תחתון יותר טוב ממנו, חיים בסרט
אני מתקשה לחשוב על חלוץ אחד בליגה שבן שהר עולה עליו.
הוא פשוט לא תורם כלום אבל כלום למשחק הקבוצתי. לא יודע לשחק עם הגב, לא יכול לעבור קונוס, לא יכול ללכת עם המהירות וגם הסיומת כבר לא שם. כשאני רואה את דמארי שהחזקתי ממנו שנים ורואה את בן שהר אני לא רואה הבדל.
לא הייתי מחמיר איתו כל כך.
מבחינת מיקום, מרחק ריצה ואינסטינקטים של חלוץ,
הוא לדעתי מהחלוצים הישראלים הטובים בארץ אם לא ה.
מבחינות אחרות הוא בינוני לכל היותר.
niv1 כתב:אם לא הייתי אוהד אותה קבוצה כמוכם הייתי מאחל לכם לקבל את וארן במקום בן שהר. תוך חודש לא הייתם מפסיקים לבכות
פשוט עצוב החוסר הערכה וזלזול שהוא מקבל כאן, כל שנה שמים לו חלוץ על הראש שאוכל לו דקות, כל שנה בדו ספרתי, להוציא את זהבי חותם לכם שלא תמצאו בעשור האחרון מישהו ישראלי עם ממוצע כזה
אעלק וארן שחקן שלא פותח בקבוצת פליאוף תחתון יותר טוב ממנו, חיים בסרט
CrazyRed7 כתב:
כנראה שבאמת הגעת ממאדים
הייתה לו עונה אחת טובה ומאז הוא חלש מאוד. לא בכדי הוא החלוץ המחליף של בית"ר למרות שאין להם שום חלוץ איכותי לפניו.
נכון, וארן חלוץ בינוני למדי, והיום גם שהר כזה, באמת שכואב לי על מה שנהיה משהר, חלוץ בדעיכה מתמשכת.
הלוואי ויגיע חלוץ זר אולי זה יעיר אותו.
היום בגול של קאניוק לא יכולתי שלא להיזכר בהחמצה של שהר אתמול בדקה ה90, אפילו לשהר היה מצב הרבה יותר נוח רבאק רק תשים את הכדור במסגרת וזה גול, ההחמצה הזו מספרת את הסיפור שלו.
נערך לאחרונה על ידי simply-red ב 16 ספטמבר 2019, 22:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
יש איזה קטע כזה שספורטאים שחולים במחלת הנשיקה פשוט לא חוזרים לעצמם. הוא לא הראשון שזה קרה לו וכנראה גם לא האחרון. לצערי שחקן גמור. לא שונה בכלום משלומי ארבייטמן בעונות האחרונות אצלנו. מדי פעם ייתן איזה גול, לפעמים אפילו גול חשוב. אבל ימיו היפים מאחוריו ולא ישובו
שוינפלד? וארן? אזולאי? אם היה לי כוח הייתי מביא לכם תגובות של האוהדים באותם קבוצות, צולבים אותם פי אלף ממה שצולבים את בן שהר כאן.
האלטרנטיבה לבן שהר היא אחת ואחת בלבד, חלוץ זר. לוסיו ופלט הם דוגמא מצוינת, כל יתר הישראלים שעברו כאן (ארבייטמן, מלמד, גאדיר, בן בסט) יכולים מקסימום לצחצח לבן שהר את הנעליים (וככה היה גם בתקופה שלהם כאן).
Sir Alex Ferguson כתב:שוינפלד? וארן? אזולאי? אם היה לי כוח הייתי מביא לכם תגובות של האוהדים באותם קבוצות, צולבים אותם פי אלף ממה שצולבים את בן שהר כאן.
האלטרנטיבה לבן שהר היא אחת ואחת בלבד, חלוץ זר. לוסיו ופלט הם דוגמא מצוינת, כל יתר הישראלים שעברו כאן (ארבייטמן, מלמד, גאדיר, בן בסט) יכולים מקסימום לצחצח לבן שהר את הנעליים (וככה היה גם בתקופה שלהם כאן).
ברור משה, הנקודה שרוצים להבהיר היא שנכון להיום, לצערנו שהר הוא לא יותר מוארן, אזולאי, מלמד ושות' רק פי שלוש במחיר.
זהו אני סיימתי והלוואי יאכיל אותי כובע.
red ultras כתב:יש איזה קטע כזה שספורטאים שחולים במחלת הנשיקה פשוט לא חוזרים לעצמם. הוא לא הראשון שזה קרה לו וכנראה גם לא האחרון. לצערי שחקן גמור. לא שונה בכלום משלומי ארבייטמן בעונות האחרונות אצלנו. מדי פעם ייתן איזה גול, לפעמים אפילו גול חשוב. אבל ימיו היפים מאחוריו ולא ישובו
עם כל מה שרשמת, מלך שערי ליגת העל. עם עובדות לא מתווכחים.