ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
Re: Josué Pesqueira
אבל הקטע שמסתכלים רק על ההצלחות של ק"ש ורעננה. תבדוק כמה זרים עברו שם בשנים האחרונות. לדעתי קרוב ל-20-25 בכל קבוצה.
גם אצלם אין איזה מערך סקאוטינג מטורף. אשר אלון ושירצקי עובדים עם סוכנים קבועים שמביאים להם שחקנים בהתאם לצרכים שלהם וזהו.
ההבדל הוא שהם קבוצה קטנה בלי לחץ מתקשורת וקהל. אם שחקן שם נותן כמה משחקים חלשים אף אחד לא באמת מודע לזה. כשהאסלביינק היה לא מוסר לשחקן מול שער ריק ומחמיץ ברשלנות אף אחד מהפרשנים לא שרף אותו כמו אחרי פיינורד. בנוסף אשר אלון ושירצקי מפמפמים את האקזיטים שלהם דרך התקשורת 24/7.
בקיצור לא הייתי קורא להם מקצוענים.
גם אצלם אין איזה מערך סקאוטינג מטורף. אשר אלון ושירצקי עובדים עם סוכנים קבועים שמביאים להם שחקנים בהתאם לצרכים שלהם וזהו.
ההבדל הוא שהם קבוצה קטנה בלי לחץ מתקשורת וקהל. אם שחקן שם נותן כמה משחקים חלשים אף אחד לא באמת מודע לזה. כשהאסלביינק היה לא מוסר לשחקן מול שער ריק ומחמיץ ברשלנות אף אחד מהפרשנים לא שרף אותו כמו אחרי פיינורד. בנוסף אשר אלון ושירצקי מפמפמים את האקזיטים שלהם דרך התקשורת 24/7.
בקיצור לא הייתי קורא להם מקצוענים.
עקרונית הדברים שהוא אומר לא כאלו מופרכים ואני מאוד מתחבר לתוכן. לדעתי הדבר שהכי חסר לנו במדיניות רכש זאת אסטרטגיה, כי ברגע שתהיה כזאת אז סוג השחקנים שיגיע לפה לא ישתנה כל שני וחמישי.אדום זקן כתב: ערימה של דיבורי סרק.
תן לי קבוצה אחת בליגה שכל הזמן מצליחה עם זרים,אחת.
למי שמתמזל מזלם פוגעות באולי אחד טוב.
מערך הסקאוטינג של מכבי חיפה ןמכבי תא מושקע פי 30 מאיתנו,מה זה עזר להם? את מי הם הביאו לכאן שהצליח?
זרים זה סקאוטינג טוב אבל לא רק.
למצוא אותו זה החלק הקל וזה התפקיד של הסקאוטינג.
שיצליח זה כבר התפקיד היותר קשה,כי זה תלוי סביבה,צוות מקצועי,רצון השחקן וכו.
כל יום מנסים כאן ל"המציא" שיטה בפורום הזה.
אין שיטות,יש תקציב ויש מי שמוכן להגיע,זהו.
אנחנו צריכים להבין שאנחנו אמורים להיות תחנת מעבר של שחקנים לאירופה, ולכן להביא שחקן ״בירידה״/״אחרי השיא״ וכו זה לא מהלך שאמור להתאים לאסטרטגיה שלנו, כי במקרה הטוב אתה באמת מקבל הובאן, נננה ממנו לשנתיים ואז נפרד ובמקרה הרע אתה מקבל קוואנקה.
כן חושב שצריך ללכת על שחקנים מליגות מקבילות שנמצאים בשיא ורואים בישראל קרש קפיצה, שחקן שנותן 20-25 גולים בעונה באיזה ליגה סלובקית ויגיע לפה בגלל שסהכ יש פה כסף ואפשר למכור לו בתים באירופאית או משהו כזה יהיה עדיף על זר שכבר שיחק ברבע גמר אלופות לצד מסי ויצא לפנסיה ולך תמכור לו משחקים נגד רעננה ונס ציונה.
בש צריכה להבין שהאסטרטגיה שלנו צריכה להיות לייצר שחקנים לליגה אוסטרית/בלגית/סקוטית וכו כמו שהאסטרטגיה של קש זה לייצר שחקנים לנו/לחיפה ולמכבי.
אתם מזלזלים באחוזי ההצלחה של רעננה, ק"ש ונתניה ושוב מתעלמים לחלוטין מהעובדה שזה עדיין יותר מאיתנו ב- 3 השנים האחרונות.
כל אחת מהן מביאה לפחות זר אחד טוב (לרמתן) כל עונה, אבל אתם כאילו מבטלים את זה בהינף יד תחת הסיסמה "פה זה לא היה עובד".
הם לא איזה מודל מושלם לחיקוי, מקצוענים מאוד הם לא. אבל אפילו בנתניה שכולם פה מזלזלים בה יש מועסקים כמה סקאוטים ואנליסטים, חלקם במשרה מלאה, וכן זה לא מבטיח הצלחה- אבל זה חד משמעית מגדיל את הסיכויים. לא סתם הם מביאים זרים טובים, זה לא מקרי.
אבל יודעים מה, אני גם לא מסתכל עליהם. אני מסתכל בעיקר על אירופה, לא על הליגות הגדולות אפילו. אני מסתכל על קבוצות מבלגיה, דנמרק, קרואטיה, אוסטריה, שוויץ, סלובניה ועוד ועוד, קבוצות שעד לפני כמה שנים היו ברמת האלופות הישראליות והיום כבר בנו את עצמן כמשתתפות קבועות במפעלים האירופיים. קבוצות שכל שנה עושות אקזיטים במיליונים על שחקנים ומשקיעות את הכסף באקדמיות, בהתמקצעות, במתקנים, בסקאוטינג איכותי שנותן להן את הביטחון שעל כוכב שנמכר הן יכולות למצוא מחליף.
ואנחנו? שנות אור מאחור. קשה לי לתאר כמה זה מביך שמועדון שמתיימר לרוץ לתארים ולהצליח באירופה לא מעסיק אפילו סקאוט אחד במשרה מלאה. מנהל מקצועי שמתווה מדיניות לטווח ארוך זה אפילו לא אופציה. איך אתם רוצים להתמודד מול מכבי תל אביב וחיפה לאורך זמן? דרך כסף שיש להן הרבה יותר? דרך מחלקת הנוער שהיא כמה רמות מתחת? דרך כוח משיכה שהולך ופוחת עם כל עונה חסרת תארים?
הדרך היחידה שלנו להתמודד איתן לאורך זמן זה לייצר יתרון בתחום הסקאוטינג, בעיקר בשוק הזרים שהוא כמעט אינסופי. אבל אנחנו בכלל לא מנסים להתקדם בנושא הזה.
כל אחת מהן מביאה לפחות זר אחד טוב (לרמתן) כל עונה, אבל אתם כאילו מבטלים את זה בהינף יד תחת הסיסמה "פה זה לא היה עובד".
הם לא איזה מודל מושלם לחיקוי, מקצוענים מאוד הם לא. אבל אפילו בנתניה שכולם פה מזלזלים בה יש מועסקים כמה סקאוטים ואנליסטים, חלקם במשרה מלאה, וכן זה לא מבטיח הצלחה- אבל זה חד משמעית מגדיל את הסיכויים. לא סתם הם מביאים זרים טובים, זה לא מקרי.
אבל יודעים מה, אני גם לא מסתכל עליהם. אני מסתכל בעיקר על אירופה, לא על הליגות הגדולות אפילו. אני מסתכל על קבוצות מבלגיה, דנמרק, קרואטיה, אוסטריה, שוויץ, סלובניה ועוד ועוד, קבוצות שעד לפני כמה שנים היו ברמת האלופות הישראליות והיום כבר בנו את עצמן כמשתתפות קבועות במפעלים האירופיים. קבוצות שכל שנה עושות אקזיטים במיליונים על שחקנים ומשקיעות את הכסף באקדמיות, בהתמקצעות, במתקנים, בסקאוטינג איכותי שנותן להן את הביטחון שעל כוכב שנמכר הן יכולות למצוא מחליף.
ואנחנו? שנות אור מאחור. קשה לי לתאר כמה זה מביך שמועדון שמתיימר לרוץ לתארים ולהצליח באירופה לא מעסיק אפילו סקאוט אחד במשרה מלאה. מנהל מקצועי שמתווה מדיניות לטווח ארוך זה אפילו לא אופציה. איך אתם רוצים להתמודד מול מכבי תל אביב וחיפה לאורך זמן? דרך כסף שיש להן הרבה יותר? דרך מחלקת הנוער שהיא כמה רמות מתחת? דרך כוח משיכה שהולך ופוחת עם כל עונה חסרת תארים?
הדרך היחידה שלנו להתמודד איתן לאורך זמן זה לייצר יתרון בתחום הסקאוטינג, בעיקר בשוק הזרים שהוא כמעט אינסופי. אבל אנחנו בכלל לא מנסים להתקדם בנושא הזה.
בנתניה לא "זלזלתי", מהיחידים שמתנהלים נכון.
שמעתי את אסי מדבר על מחלקת סקאוטינג רחבה ואנליסטים באחד מהראיונות שהוא חילק השבוע. בפעם הראשונה אולי. מקווה שכישלון קאריו פתח את העיניים להנהלה.
שמעתי את אסי מדבר על מחלקת סקאוטינג רחבה ואנליסטים באחד מהראיונות שהוא חילק השבוע. בפעם הראשונה אולי. מקווה שכישלון קאריו פתח את העיניים להנהלה.
לגבי רעננה, ק״ש וכל אלה, אני חושב שההייפ סביב הזרים שלהם מגיע מתוך הקבוצה לכתבי חצר על מנת לפמפם את המחיר שלהם בשוק. אין שנה שאיזי לא מודיע חד משמעית ״לא פחות ממיליון דולר״ על שחקן כזה או אחר אבל האמת שרובם בינוניים מינוס. כנ״ל רעננה עם כל מיני קנגאווה כאלה. מדי פעם הם פוגעים אבל לצייר אותם כאילו הם עושים לנו בית ספר בסקאוטינג זה לא נכוןbs war כתב:אתם מזלזלים באחוזי ההצלחה של רעננה, ק"ש ונתניה ושוב מתעלמים לחלוטין מהעובדה שזה עדיין יותר מאיתנו ב- 3 השנים האחרונות.
הם לא איזה מודל מושלם לחיקוי, מקצוענים מאוד הם לא. אבל אפילו בנתניה שכולם פה מזלזלים בה יש מספר סקאוטים ואנליסטים, חלקם במשרה מלאה, וכן זה לא מבטיח הצלחה- אבל זה חד משמעית מגדיל את הסיכויים. לא סתם הם מביאים זרים טובים, זה לא מקרי.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
גם כדאי להבין, שכמעט ואין ליגות באירופה שלכוכבים שלהן ישראל היא התקדמות.
תשוו את היציאות לליגות בכירות מישראל לעומת סלובקיה / שווייץ / אוסטריה / פולין או אפילו ליגות קטנות יותר.
תבינו למה לכשרונות לקראת התפרצות עדיף לשחק שם ולא כאן.
תשוו את היציאות לליגות בכירות מישראל לעומת סלובקיה / שווייץ / אוסטריה / פולין או אפילו ליגות קטנות יותר.
תבינו למה לכשרונות לקראת התפרצות עדיף לשחק שם ולא כאן.
רעננה אחראית לזר הכי טוב שהיה פה בעשור האחרון, לאקזיט של 2 מיליון יורו על ילד בן 20 וגם קנגוואה שאתה מזלזל בו משחק היום בארסנל טולה (מקום 6 ברוסיה) ושווה היום מיליון וחצי יורו.אסי, דגים כתב:
לגבי רעננה, ק״ש וכל אלה, אני חושב שההייפ סביב הזרים שלהם מגיע מתוך הקבוצה לכתבי חצר על מנת לפמפם את המחיר שלהם בשוק. אין שנה שאיזי לא מודיע חד משמעית ״לא פחות ממיליון דולר״ על שחקן כזה או אחר אבל האמת שרובם בינוניים מינוס. כנ״ל רעננה עם כל מיני קנגאווה כאלה. מדי פעם הם פוגעים אבל לצייר אותם כאילו הם עושים לנו בית ספר בסקאוטינג זה לא נכון
קריית שמונה הביאה את נייג'ל, את דיניז שהוא אחלה זר לרמות שלה, את לוי גרסיה, וגם הזרים שהביאו השנה עושים רושם טוב (בעיקר שרידן).
אז ברור שגם שם יש נפילות (אצלנו הרבה יותר), אבל וואלה זה רקורד לא רע בכלל למועדונים קטנים בישראל, בלי קהל, מסורת ותקציב.
ההיגיון אומר שאם מועדונים כאלה צנועים יכולים להביא כאלה זרים אז אנחנו עם המשאבים שלנו ועבודה נכונה יכולים להשיג הרבה יותר, אבל את המשאבים שלנו אנחנו מעדיפים להשקיע בסכומים מנופחים לכל מיני בן-בסטים ודור אלויים במקום במערך סקאוטינג בסיסי, לא אמרתי אפילו משהו ברמה אירופית.
לא יודע אחי, נראה לי שאתה מעריך אותם יותר מדי. ק״ש פח אשפה עד כה מתחילת העונה. דניז, שרידן ואדני בינתיים רק עושים רוח. את אחמדי אף אחד לא רוצה להחתים. לגבי קנגוואה תרשה לי להמעיט בערכו. ארסנל טולה זה לא אלו שהודחו מול הקבוצה שבני יהודה הדיחו? בטח לא שווה את המיליון וחצי יורו שרעננה דרשו עליו בזמנוbs war כתב:
רעננה אחראית לזר הכי טוב שהיה פה בעשור האחרון, לאקזיט של 2 מיליון יורו על ילד בן 20 וגם קנגוואה שאתה מזלזל בו משחק היום בארסנל טולה (מקום 6 ברוסיה) ושווה היום מיליון וחצי יורו.
קריית שמונה הביאה את נייג'ל, את דיניז שהוא אחלה זר לרמות שלה, את לוי גרסיה, וגם הזרים שהביאו השנה עושים רושם טוב (בעיקר שרידן).
אז ברור שגם שם יש נפילות (אצלנו הרבה יותר), אבל וואלה זה רקורד לא רע בכלל למועדונים קטנים בישראל, בלי קהל, מסורת ותקציב.
ההיגיון אומר שאנחנו עם המשאבים שלנו ועבודה נכונה יכולים להשיג הרבה יותר, אבל את המשאבים שלנו אנחנו מעדיפים להשקיע בסכומים מנופחים לכל מיני בן-בסטים ודור אלויים במקום במערך סקאוטינג בסיסי, לא אמרתי אפילו משהו ברמה אירופית.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
שוב, הן לא סביליה. אבל אפילו הן עם המשאבים המוגבלים שלהן מצליחות יחסית בתחום הזרים, משמע אין שום סיבה שאנחנו עם התקציב הגדול שלנו לא נעשה את זה יותר טוב. וכרגע אנחנו עושים את זה הרבה יותר גרועאסי, דגים כתב:
לא יודע אחי, נראה לי שאתה מעריך אותם יותר מדי. ק״ש פח אשפה עד כה מתחילת העונה. דניז, שרידן ואדני בינתיים רק עושים רוח. את אחמדי אף אחד לא רוצה להחתים. לגבי קנגוואה תרשה לי להמעיט בערכו. ארסנל טולה זה לא אלו שהודחו מול הקבוצה שבני יהודה הדיחו? בטח לא שווה את המיליון וחצי יורו שרעננה דרשו עליו בזמנו
מה זה מצליחים? דבר איתי סטטיסטיקה,באחוזים.bs war כתב:
שוב, הן לא סביליה. אבל אפילו הן עם המשאבים המוגבלים שלהן מצליחות יחסית בתחום הזרים, משמע אין שום סיבה שאנחנו עם התקציב הגדול שלנו לא נעשה את זה יותר טוב. וכרגע אנחנו עושים את זה הרבה יותר גרוע
מתוך 40 זרים שהביאו נגיד ב10 השנים האחרונות כל אחת עם כמה הם הצליחו?
אז לרעננה התפלק איזה וואקמה ועוד אחד שמכרו לחו"ל.
לנתניה הצליח עם עלי מוחמד שרק עליו הם עשו אקזיט.
לק"ש עם כל הרעש הצליח אולי עם שניים או שלושה וזהו.
אם הם היו מוציאים אקזיט על זר אחד כל עונה הייתי מסכים,ברגע שזה קורה פעם בכמה שנים אין כאן שום דבר מעבר לבחירה שהצליחה.
דבר שני ולא פחות חשוב,מטרות המועדון.
שהמועדון מכוון לעונת הישארות או לפלייאוף עליון אין על השחקנים שלו שום לחץ,השחקנים משחקים בלי משקולות,בלי קהל שלוחץ והקבוצות נותנות להם את הזמן להיכנס לעניינים.
כאן אין סבלנות לאף אחד,זר מגיע מיד רוצים שייתן תוצרת,לא נותן היידה לספסל.
דבר אחרון וחשוב לא פחות, הרבה יותר קל לקלוע בזרים של 50 אלף שאם לא מצליחים את אף אחד זה לא מעניין,מאשר להצליח עם זר שהבאת ב450,000 שמשחק אחד לא טוב שלו מתייג אותו כבלוף בתקשורת ובקהל.
- simply-red
+1blueman כתב:
עקרונית הדברים שהוא אומר לא כאלו מופרכים ואני מאוד מתחבר לתוכן. לדעתי הדבר שהכי חסר לנו במדיניות רכש זאת אסטרטגיה, כי ברגע שתהיה כזאת אז סוג השחקנים שיגיע לפה לא ישתנה כל שני וחמישי.
אנחנו צריכים להבין שאנחנו אמורים להיות תחנת מעבר של שחקנים לאירופה, ולכן להביא שחקן ״בירידה״/״אחרי השיא״ וכו זה לא מהלך שאמור להתאים לאסטרטגיה שלנו, כי במקרה הטוב אתה באמת מקבל הובאן, נננה ממנו לשנתיים ואז נפרד ובמקרה הרע אתה מקבל קוואנקה.
כן חושב שצריך ללכת על שחקנים מליגות מקבילות שנמצאים בשיא ורואים בישראל קרש קפיצה, שחקן שנותן 20-25 גולים בעונה באיזה ליגה סלובקית ויגיע לפה בגלל שסהכ יש פה כסף ואפשר למכור לו בתים באירופאית או משהו כזה יהיה עדיף על זר שכבר שיחק ברבע גמר אלופות לצד מסי ויצא לפנסיה ולך תמכור לו משחקים נגד רעננה ונס ציונה.
בש צריכה להבין שהאסטרטגיה שלנו צריכה להיות לייצר שחקנים לליגה אוסטרית/בלגית/סקוטית וכו כמו שהאסטרטגיה של קש זה לייצר שחקנים לנו/לחיפה ולמכבי.
לרעננה "התפלק" גם עלי קמארה שנמכר אחרי עונה אחת ב- 2 מיליון יורו ליאנג בויז וקנגאווה שהיה אחלה שחקן, בטח בשבילם.אדום זקן כתב: מה זה מצליחים? דבר איתי סטטיסטיקה,באחוזים.
מתוך 40 זרים שהביאו נגיד ב10 השנים האחרונות כל אחת עם כמה הם הצליחו?
אז לרעננה התפלק איזה וואקמה ועוד אחד שמכרו לחו"ל.
לנתניה הצליח עם עלי מוחמד שרק עליו הם עשו אקזיט.
לק"ש עם כל הרעש הצליח אולי עם שניים או שלושה וזהו.
אם הם היו מוציאים אקזיט על זר אחד כל עונה הייתי מסכים,ברגע שזה קורה פעם בכמה שנים אין כאן שום דבר מעבר לבחירה שהצליחה.
דבר שני ולא פחות חשוב,מטרות המועדון.
שהמועדון מכוון לעונת הישארות או לפלייאוף עליון אין על השחקנים שלו שום לחץ,השחקנים משחקים בלי משקולות,בלי קהל שלוחץ והקבוצות נותנות להם את הזמן להיכנס לעניינים.
כאן אין סבלנות לאף אחד,זר מגיע מיד רוצים שייתן תוצרת,לא נותן היידה לספסל.
דבר אחרון וחשוב לא פחות, הרבה יותר קל לקלוע בזרים של 50 אלף שאם לא מצליחים את אף אחד זה לא מעניין,מאשר להצליח עם זר שהבאת ב450,000 שמשחק אחד לא טוב שלו מתייג אותו כבלוף בתקשורת ובקהל.
לנתניה התפלקו בצ'יראי, היקה ושני בלמים זרים שעשו עבודה טובה בסך הכל. בכלל, חוץ מקייטה אולי הם לא ממש נפלו באף זר.
ק"ש הצליחה עם נייג'ל, גרסיה, דיניז, אחמדי היה שם מעולה ויש איתו עניינים לא מקצועיים כרגע. ולדעתי לפחות זר אחד ממה שהביאו השנה גם יהיה מוצלח.
אבל עזוב אותם. מה איתנו? במה אנחנו פגענו מאז קורהוט? אתה שם לב שאנחנו כבר 3 שנים ברצף של כישלון מוחלט בזרים? מרובם אנחנו אפילו לא מצליחים להשתחרר בלי פיצוי, שלא לדבר על זה ש- 5 מהם נשרפו אחרי פחות מ- 10 משחקים.
אז באיזה קטע אנחנו מזלזלים בקבוצות שפגעו "רק" ב- 2-3 זרים בתקופה שאנחנו פגענו בה ב- 0 עגול?
מסכים שנכשלנו,אבל אין מה להשוות אותנו לרעננה,קש ונתניה.bs war כתב:
לרעננה "התפלק" גם עלי קמארה שנמכר אחרי עונה אחת ב- 2 מיליון יורו ליאנג בויז וקנגאווה שהיה אחלה שחקן, בטח בשבילם.
לנתניה התפלקו בצ'יראי, היקה ושני בלמים זרים שעשו עבודה טובה בסך הכל. בכלל, חוץ מקייטה אולי הם לא ממש נפלו באף זר.
ק"ש הצליחה עם נייג'ל, גרסיה, דיניז, אחמדי היה שם מעולה ויש איתו עניינים לא מקצועיים כרגע. ולדעתי לפחות זר אחד ממה שהביאו השנה גם יהיה מוצלח.
אבל עזוב אותם. מה איתנו? במה אנחנו פגענו מאז קורהוט? אתה שם לב שאנחנו כבר 3 שנים ברצף של כישלון מוחלט בזרים? מרובם אנחנו אפילו לא מצליחים להשתחרר בלי פיצוי, שלא לדבר על זה ש- 5 מהם נשרפו אחרי פחות מ- 10 משחקים.
אז באיזה קטע אנחנו מזלזלים בקבוצות שפגעו "רק" ב- 2-3 זרים בתקופה שאנחנו פגענו בה ב- 0 עגול?
אל תשכח שאנחנו ביחד עם מכבי וחיפה מחזיקים את הישראליים הכי טובים אז ככה שאתה מביא זר הוא צריך להיות טוב מהם.
לא היית לוקח לכאן לא את קאמרה(שסתם בשביל הספורט יש כאן נושא עליו ותבדוק מה אמרו עליו) לא את בציראי שיש לך את שהר ולא את היקה ולא עוד כל מיני שמות שזרקת שם.
שקנית מהם,קנית את הדה בסט,וואקמה,האסלבנייק שלא היה עוררין עליו שהוא שחקן כל השאר לא פחות טובים ממה שיש לך כרגע.
הפועל רעננה לא מביאה זרים בשביל הפועל ב"ש, היא מביאה זרים בשביל הפועל רעננה. כנ"ל נתניה וק"ש.אדום זקן כתב: מסכים שנכשלנו,אבל אין מה להשוות אותנו לרעננה,קש ונתניה.
אל תשכח שאנחנו ביחד עם מכבי וחיפה מחזיקים את הישראליים הכי טובים אז ככה שאתה מביא זר הוא צריך להיות טוב מהם.
לא היית לוקח לכאן לא את קאמרה(שסתם בשביל הספורט יש כאן נושא עליו ותבדוק מה אמרו עליו) לא את בציראי שיש לך את שהר ולא את היקה ולא עוד כל מיני שמות שזרקת שם.
שקנית מהם,קנית את הדה בסט,וואקמה,האסלבנייק שלא היה עוררין עליו שהוא שחקן כל השאר לא פחות טובים ממה שיש לך כרגע.
זה טבעי שרוב הזרים שלהן לא יהיו כוכבים בקבוצה שרצה לאליפות- למרות שבאופן אבסורדי, חלק מהם אכן הפכו לכאלה. ועדיין הן מביאות זרים טובים *עבורן*, ואנחנו לא מביאים זרים טובים עבורנו.
השאלה שלי היא לא למה אנחנו לא מביאים זרים ברמה של רעננה ונתניה, אלא למה אנחנו לא מצליחים למצוא את הזרים שמתאימים *לנו*, בניגוד לאותן קבוצות שכן מצליחות.
אין לנו שום תירוץ, יש לנו את הכסף, יש לנו את הצורך, אין שום סיבה שלא נעשה את זה טוב ואנחנו עושים את זה רע מאוד בשלוש השנים האחרונות.
ובשביל הספורט, אני לוקח את בצ'יראי אתמול, במצב הסגל כיום גם את היקה (אבל שואף ליותר), ואת קמארה בזמנו לוקח כזר שישי בלי לחשוב פעמיים ומתלבט מאוד גם להרכב.
משום שהרבה יותר קשה להביא זר שיצליח בקבוצה שמכוונת לאליפות.
היקה זר בינוני. לא יותר טוב מהישראלים של נתניה.
היקה זר בינוני. לא יותר טוב מהישראלים של נתניה.