ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
tomer224

Re: Josué Pesqueira

שליחה על ידי tomer224 »

ציפיתי לרזומה יותר מרשים אם לומר את האמת , הייתי מעדיף שחקן מליגה נמוכה בשיאו , אבל מי יודע משער שכן עשו שיעורי בית לפני הבחירה בו .. נקווה לטוב או שלפחות חלוץ עם מספרים יגיע

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

tomer224 כתב:ציפיתי לרזומה יותר מרשים אם לומר את האמת , הייתי מעדיף שחקן מליגה נמוכה בשיאו , אבל מי יודע משער שכן עשו שיעורי בית לפני הבחירה בו .. נקווה לטוב או שלפחות חלוץ עם מספרים יגיע
לא מבין לאיזה רזומה יותר מרשים כולם מצפים, פורטו וגאלא, כמה שנים בליגה הטורקית הראשונה, נבחרת פורטוגל... לא מצליח להבין איך זה נחשב בעיניכם רזומה לא מספק עבורנו.
הפועל ב'ש, כן?
שמשחקת בליגה חצי מקצוענית בישראל כן?

סמל אישי של משתמש
tomer224

שליחה על ידי tomer224 »

dardasmiley כתב:
לא מבין לאיזה רזומה יותר מרשים כולם מצפים, פורטו וגאלא, כמה שנים בליגה הטורקית הראשונה, נבחרת פורטוגל... לא מצליח להבין איך זה נחשב בעיניכם רזומה לא מספק עבורנו.
הפועל ב'ש, כן?
שמשחקת בליגה חצי מקצוענית בישראל כן?
אין ספק שהוא שיחק בקבוצות טובות מאיתנו, הספק היחידי שלי זה שעל פי הסטטיסטיקה יש סוג של תדמית של כשלון ברוב הקבוצות , ע"פ דקות משחק, ע"פ שווי שוק בירידה מתמדת , ע"פ שכנראה לא מצא קבוצה, סרטונים לא רואים שום דבר חריג למעט הבלחה אחת לכל סרטון ברמה של שחקן שבשבילו קונים כרטיס , תוסיף לזה מספרים נמוכים , תוסיף לזה שעד עכשיו כל הרכש שנעשה הוא בסכומים נמוכים וחסר לנו 2 זרים כרישים לאכול את הליגה הזו , אז כן הייתי מצפה מאלונה לפתוח את הכיס ל2 זרים הללו כי היו לא מעט הכנסות וחבל ללכת כל סוף עונה סחור סחור, עשינו טעויות בעבר כשחסכנו (כגון טימו פוקי) וקיבלנו פקהארט, מה שלמדתי הזול עולה ביוקר, רוב השחקנים שהבאנו עם רזומה מרשים בעבר וירידה מתמדת ללא קבוצה כגון קואנקה,פקהארט והרשימה עוד ארוכה , בכולם נכשלנו תוכלו להגיד מה שתרצו אבל מערכת הסקאוטינג של ב"ש מוכיחה את עצמה כל פעם מחדש כמהחלשות ביותר בליגה.
הלוואי ואתבדה. אם אני הייתי חלק מהמערך הזה הייתי משנה קו מחשבה מזמן , הולך בקו מחשבה של שרצקי ומביא שחקנים בשיאם ללא רזומה מליגות בדרג שלנו או פחות מאיתנו , רוב השחקנים שהצליחו בליגה הגיעו מהמקומות הללו, שישראל בשבילם היתה קפיצת מדרגה.

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

tomer224 כתב: אין ספק שהוא שיחק בקבוצות טובות מאיתנו, הספק היחידי שלי זה שעל פי הסטטיסטיקה יש סוג של תדמית של כשלון ברוב הקבוצות , ע"פ דקות משחק, ע"פ שווי שוק בירידה מתמדת , ע"פ שכנראה לא מצא קבוצה, סרטונים לא רואים שום דבר חריג למעט הבלחה אחת לכל סרטון ברמה של שחקן שבשבילו קונים כרטיס , תוסיף לזה מספרים נמוכים , תוסיף לזה שעד עכשיו כל הרכש שנעשה הוא בסכומים נמוכים וחסר לנו 2 זרים כרישים לאכול את הליגה הזו , אז כן הייתי מצפה מאלונה לפתוח את הכיס ל2 זרים הללו כי היו לא מעט הכנסות וחבל ללכת כל סוף עונה סחור סחור, עשינו טעויות בעבר כשחסכנו (כגון טימו פוקי) וקיבלנו פקהארט, מה שלמדתי הזול עולה ביוקר, רוב השחקנים שהבאנו עם רזומה מרשים בעבר וירידה מתמדת ללא קבוצה כגון קואנקה,פקהארט והרשימה עוד ארוכה , בכולם נכשלנו תוכלו להגיד מה שתרצו אבל מערכת הסקאוטינג של ב"ש מוכיחה את עצמה כל פעם מחדש כמהחלשות ביותר בליגה.
הלוואי ואתבדה. אם אני הייתי חלק מהמערך הזה הייתי משנה קו מחשבה מזמן , הולך בקו מחשבה של שרצקי ומביא שחקנים בשיאם ללא רזומה מליגות בדרג שלנו או פחות מאיתנו , רוב השחקנים שהצליחו בליגה הגיעו מהמקומות הללו, שישראל בשבילם היתה קפיצת מדרגה.
ניימאר מת לעזוב את פסז שלא תתקמצן. אה רגע הוא במגמת ירידה ורוצים לשחרר אותו. למה נראה לך שמישהו שמצליח בליגות האלה יבוא אלינו? מי מרשים אותך? בצ'ראי נכון?

סמל אישי של משתמש
tomer224

שליחה על ידי tomer224 »

red guy כתב: ניימאר מת לעזוב את פסז שלא תתקמצן. אה רגע הוא במגמת ירידה ורוצים לשחרר אותו. למה נראה לך שמישהו שמצליח בליגות האלה יבוא אלינו? מי מרשים אותך? בצ'ראי נכון?
כנראה שלא קראת מה שרשמתי ..
רשמתי מפורשות שבעיני להביא שחקנים מליגה גבוהה יותר לא מעיד שום דבר , אלא להפך השחקנים שנחלו הכי הרבה הצלחות ועלו מכאן אלו שחקנים שנרכשו מדרג נמוך אבל היכולת שלהם היתה בשיא האישי שלהם ולא שחקנים בירידה מתמדת מליגה גבוהה יותר ..
ב"ש עובדת בקונספט הזה כבר כמה וכמה עונות וכל פעם מתבדים מחדש, מתבססים על העובדות ששחקן כזה או אחר שיחק בליגה בדרג גבוהה מישראל ושיחק בנבחרת כך וכך, מה שמתעלמים ממנו בקבוצה הוא שהשחקן בירידה מתמדת לאורך כל הקרירה כלא היה..
תוכלו להתעלם עד מחר מהעובדות האלו ואני אחד מהיותר אופטימים בפורום, תמיד נותן זמן לכל שחקן , פשוט חושב כבר שעלו מים עד נפש והקונספט הזה לא עובד, עובדתית לפחות לטעמי מערך הסקאוטינג של ב"ש הכי חלש בליגה, כל זר שנוחת כאן הוא כישלון לכל הדעות לליגה ישראלית , זו הסיבה שבאר שבע "נכשלה" עונה קודמת , זו הסיבה שלא הצלחנו להתרומם חזרה אחרי כל שחרור של שחקן כזה או אחר.

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

tomer224 כתב: כנראה שלא קראת מה שרשמתי ..
רשמתי מפורשות שבעיני להביא שחקנים מליגה גבוהה יותר לא מעיד שום דבר , אלא להפך השחקנים שנחלו הכי הרבה הצלחות ועלו מכאן אלו שחקנים שנרכשו מדרג נמוך אבל היכולת שלהם היתה בשיא האישי שלהם ולא שחקנים בירידה מתמדת מליגה גבוהה יותר ..
ב"ש עובדת בקונספט הזה כבר כמה וכמה עונות וכל פעם מתבדים מחדש, מתבססים על העובדות ששחקן כזה או אחר שיחק בליגה בדרג גבוהה מישראל ושיחק בנבחרת כך וכך, מה שמתעלמים ממנו בקבוצה הוא שהשחקן בירידה מתמדת לאורך כל הקרירה כלא היה..
כמו שמישהו כבר רשם פה על כל זר שהצליח (ליגה נמוכה, ליגה גבוה, בשיא, בהתחלה וכו') יש 300 דוגמאות שלא צלחו.
אוגו לצורך העניין לא ראה דשא בפורטוגל והצליח מאוד והיו לא מעט שחקנים בליגות פחות טובות מאיתנו שקרעו רשתות ופה לא צלחו. שחקן בליגה טובה מישראל שמככב בה ונמצא בעליה לא יגיע לפה פשוט.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

tomer224 כתב: כנראה שלא קראת מה שרשמתי ..
תוכלו להתעלם עד מחר מהעובדות האלו ואני אחד מהיותר אופטימים בפורום, תמיד נותן זמן לכל שחקן , פשוט חושב כבר שעלו מים עד נפש והקונספט הזה לא עובד, עובדתית לפחות לטעמי מערך הסקאוטינג של ב"ש הכי חלש בליגה, כל זר שנוחת כאן הוא כישלון לכל הדעות לליגה ישראלית , זו הסיבה שבאר שבע "נכשלה" עונה קודמת , זו הסיבה שלא הצלחנו להתרומם חזרה אחרי כל שחרור של שחקן כזה או אחר.
ערימה של דיבורי סרק.
תן לי קבוצה אחת בליגה שכל הזמן מצליחה עם זרים,אחת.
למי שמתמזל מזלם פוגעות באולי אחד טוב.
מערך הסקאוטינג של מכבי חיפה ןמכבי תא מושקע פי 30 מאיתנו,מה זה עזר להם? את מי הם הביאו לכאן שהצליח?
זרים זה סקאוטינג טוב אבל לא רק.
למצוא אותו זה החלק הקל וזה התפקיד של הסקאוטינג.
שיצליח זה כבר התפקיד היותר קשה,כי זה תלוי סביבה,צוות מקצועי,רצון השחקן וכו.
כל יום מנסים כאן ל"המציא" שיטה בפורום הזה.
אין שיטות,יש תקציב ויש מי שמוכן להגיע,זהו.

סמל אישי של משתמש
tomer224

שליחה על ידי tomer224 »

אדום זקן כתב: ערימה של דיבורי סרק.
תן לי קבוצה אחת בליגה שכל הזמן מצליחה עם זרים,אחת.
למי שמתמזל מזלם פוגעות באולי אחד טוב.
מערך הסקאוטינג של מכבי חיפה ןמכבי תא מושקע פי 30 מאיתנו,מה זה עזר להם? את מי הם הביאו לכאן שהצליח?
זרים זה סקאוטינג טוב אבל לא רק.
למצוא אותו זה החלק הקל וזה התפקיד של הסקאוטינג.
שיצליח זה כבר התפקיד היותר קשה,כי זה תלוי סביבה,צוות מקצועי,רצון השחקן וכו.
כל יום מנסים כאן ל"המציא" שיטה בפורום הזה.
אין שיטות,יש תקציב ויש מי שמוכן להגיע,זהו.
גם מכבי ת"א,חיפה עובדות בקונספט של ב"ש, שחקנים בהכרח מליגות גבוהות יותר משלנו, רק שהם חותרים עדיין למספרים .. ובכל זאת נכשלים עם רוב הזרים לכן לטעמי צריך לנסות גם כיוון אחר. להגיד דיבורי סרק זו בחירה שלך , בנתיים אלו שמביאות את הזרים הכי טובים אלו נתניה , רעננה, ק"ש ושלושתם הולכים על שחקנים מליגות נמוכות יותר(אולי לא באופן דרסטי ועקבי) אבל אחוזי פגיעה סבירים לעומתנו חיפה ומכבי בהתייחס לעובדה שהמשאבים שלהם מצומצמים משלנו פי כמה.. בוא נגיד שב"ש עם התקציב שלה יכלה להביא טובים יותר מאותם ליגות , אז לקרוא לזה דיבורי סרק אתה לא יכול , עניין של דעה בלבד.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

tomer224 כתב: גם מכבי ת"א,חיפה עובדות בקונספט של ב"ש, שחקנים בהכרח מליגות גבוהות יותר משלנו, רק שהם חותרים עדיין למספרים .. ובכל זאת נכשלים עם רוב הזרים לכן לטעמי צריך לנסות גם כיוון אחר. להגיד דיבורי סרק זו בחירה שלך , בנתיים אלו שמביאות את הזרים הכי טובים אלו נתניה , רעננה, ק"ש ושלושתם הולכים על שחקנים מליגות נמוכות יותר(אולי לא באופן דרסטי ועקבי) אבל אחוזי פגיעה סבירים לעומתנו חיפה ומכבי בהתייחס לעובדה שהמשאבים שלהם מצומצמים משלנו פי כמה.. בוא נגיד שב"ש עם התקציב שלה יכלה להביא טובים יותר מאותם ליגות , אז לקרוא לזה דיבורי סרק אתה לא יכול , עניין של דעה בלבד.
ברגע שהשוות אותנו לרעננה,קש ונתניה אין כאן דיון בכלל.
אני אמנע מלהיכנס ללמה אין כאן דיון חושב שאתה מספיק גדול בשביל להבין ורסמי אין לי כח לכתוב מגילות.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

tomer224 כתב: אין ספק שהוא שיחק בקבוצות טובות מאיתנו, הספק היחידי שלי זה שעל פי הסטטיסטיקה יש סוג של תדמית של כשלון ברוב הקבוצות , ע"פ דקות משחק, ע"פ שווי שוק בירידה מתמדת , ע"פ שכנראה לא מצא קבוצה, סרטונים לא רואים שום דבר חריג למעט הבלחה אחת לכל סרטון ברמה של שחקן שבשבילו קונים כרטיס , תוסיף לזה מספרים נמוכים , תוסיף לזה שעד עכשיו כל הרכש שנעשה הוא בסכומים נמוכים וחסר לנו 2 זרים כרישים לאכול את הליגה הזו , אז כן הייתי מצפה מאלונה לפתוח את הכיס ל2 זרים הללו כי היו לא מעט הכנסות וחבל ללכת כל סוף עונה סחור סחור, עשינו טעויות בעבר כשחסכנו (כגון טימו פוקי) וקיבלנו פקהארט, מה שלמדתי הזול עולה ביוקר, רוב השחקנים שהבאנו עם רזומה מרשים בעבר וירידה מתמדת ללא קבוצה כגון קואנקה,פקהארט והרשימה עוד ארוכה , בכולם נכשלנו תוכלו להגיד מה שתרצו אבל מערכת הסקאוטינג של ב"ש מוכיחה את עצמה כל פעם מחדש כמהחלשות ביותר בליגה.
כל פעם מחדש מבאס אותי שהפייסבטק זולג לפה.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

וכשיגיעו לכאן זרים כמו של נתניה, רעננה וקש תרצו לזרוק אותם אחרי חודשיים כי הם צריכים להתניע כשהם פעם ראשונה באירופה.
ותרצו לתלות את אלונה כי היא מביאה זרים של מועדון קטן.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

tomer224 כתב: גם מכבי ת"א,חיפה עובדות בקונספט של ב"ש, שחקנים בהכרח מליגות גבוהות יותר משלנו, רק שהם חותרים עדיין למספרים .. ובכל זאת נכשלים עם רוב הזרים לכן לטעמי צריך לנסות גם כיוון אחר. להגיד דיבורי סרק זו בחירה שלך , בנתיים אלו שמביאות את הזרים הכי טובים אלו נתניה , רעננה, ק"ש ושלושתם הולכים על שחקנים מליגות נמוכות יותר(אולי לא באופן דרסטי ועקבי) אבל אחוזי פגיעה סבירים לעומתנו חיפה ומכבי בהתייחס לעובדה שהמשאבים שלהם מצומצמים משלנו פי כמה.. בוא נגיד שב"ש עם התקציב שלה יכלה להביא טובים יותר מאותם ליגות , אז לקרוא לזה דיבורי סרק אתה לא יכול , עניין של דעה בלבד.
כתבת וכתבת וכתבת וכתבת.
עזוב שטויות, תדמיין רגע שאתה הסקאוט הראשי של הקבוצה ותציע שם.
תראה איך אני מפיל לך אותו רק לפי הקריטריונים שלך.
בהצלחה
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

שאלתי את דעתו של קופר:
"היי. בינתיים שמעתי דעה אחת והיא הייתה די חיובית. הבעיה שהעלו היא חוסר יציבות של השחקן, אבל החבר שלי אומר שהוא יכול להיות מצוין לישראל"

כשמדברים על שחקנים של סוף חלון זה לדעתי מקרה קלאסי.
צריך להיות סבלניים ולקוות שזה יתחבר.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

סניור כתב:וכשיגיעו לכאן זרים כמו של נתניה, רעננה וקש תרצו לזרוק אותם אחרי חודשיים כי הם צריכים להתניע כשהם פעם ראשונה באירופה.
ותרצו לתלות את אלונה כי היא מביאה זרים של מועדון קטן.
בינתיים הזרים של רעננה וק"ש הם אלה שאנחנו קונים בסופו של דבר.
אבל תמשיכו לזלזל בעבודת הסקאוטינג של קבוצות קטנות רק כי הן קטנות ולספר לנו סיפורים על איך "פה זה לא היה עובד".
מפה לשם הפועל באר שבע "הגדולה" כבר 3 (!!) שנים לא פגעה בזר אחד.
אבל אנחנו כמובן הכי חכמים מכולם, בכל מועדון מקצועני באירופה יש לפחות סקאוט במשרה מלאה, אנליסטים, מערך מסודר, מנהל מקצועי, אסטרטגיית רכש.
אבל חס וחלילה שנלמד ממקצוענים.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

bs war כתב:
בינתיים הזרים של רעננה וק"ש הם אלה שאנחנו קונים בסופו של דבר.
אבל תמשיכו לזלזל בעבודת הסקאוטינג של קבוצות קטנות רק כי הן קטנות ולספר לנו סיפורים על איך "פה זה לא היה עובד".
מפה לשם הפועל באר שבע "הגדולה" כבר 3 (!!) שנים לא פגעה בזר אחד.
אבל אנחנו כמובן הכי חכמים מכולם, בכל מועדון מקצועני באירופה יש לפחות סקאוט במשרה מלאה, אנליסטים, מערך מסודר, מנהל מקצועי, אסטרטגיית רכש.
אבל חס וחלילה שנלמד ממקצוענים.
זה לא סותר את זה שעל כל זר שקונים מהם יש כמה שאפילו עכברי ליגה לא ידעו ששיחקו שם.
וזה שקונים שחקן אחרי הבשלה במועדון פחות תחרותי, לא אומר שהקהל התובעני של המועדון התחרותי יסכים לקבל אותו בשלב שלפני ההבשלה.

שלח תגובה