ג'ון אוגו
Re: ג'ון אוגו
[quote="Sir Alex Ferguson"]כמה בוטאנג ולרואה היו כאן? בדיוק כמו חלילוביץ הם לא היו מספיק זמן (לרואה שיחק כאן סך הכל 15 משחקים) כדי שיקבלו עדיפות על אוגו שהיה כאן שובר שיווין 5 עונות.[/quot
מדוייק. לרואה היה שחקן על, אבל שיחק מספר מועט של משחקים, לא צריך להיות ברשימה כזו. אוגו היה בין אילו ששינו קבוצה, השפיעו על עיר, שחקן שגם ביום בינוני שלו היה מר הרתעה. מכבי עשו בחיתולים מולו.
עצוב איך הוא הולך לסיים את הקריירה.
מדוייק. לרואה היה שחקן על, אבל שיחק מספר מועט של משחקים, לא צריך להיות ברשימה כזו. אוגו היה בין אילו ששינו קבוצה, השפיעו על עיר, שחקן שגם ביום בינוני שלו היה מר הרתעה. מכבי עשו בחיתולים מולו.
עצוב איך הוא הולך לסיים את הקריירה.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אני לא טוען שהוא ראוי להיות ברשימה או משהו-
אבל אם כבר נוסטלגיה - האם היה שחקן בישראל שנמכר במהלך הקריירה שלו תמורת יותר מ22 מיליון פאונד?
או שהבחור הזה שאלישע מחק מחזיק בשיא?
https://en.wikipedia.org/wiki/Adrien_Silva" onclick="window.open(this.href);return false;
אגב - הדירוג של יוסיפוביץ ב2013, רגע לפני תור הזהב שלנו
https://sports.walla.co.il/item/2617756" onclick="window.open(this.href);return false;
אבל אם כבר נוסטלגיה - האם היה שחקן בישראל שנמכר במהלך הקריירה שלו תמורת יותר מ22 מיליון פאונד?
או שהבחור הזה שאלישע מחק מחזיק בשיא?
https://en.wikipedia.org/wiki/Adrien_Silva" onclick="window.open(this.href);return false;
אגב - הדירוג של יוסיפוביץ ב2013, רגע לפני תור הזהב שלנו
https://sports.walla.co.il/item/2617756" onclick="window.open(this.href);return false;
בואטנג היה שנתיים, אבל נתקעת בלרואה.MikiRed כתב:
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
טוטי, תמיד אתה צריך להגיד את המילה האחרונה? בכל ויכוח? בכל מקום?
פירוש רש"י למה שכתבתי.
לרואה היה שחקן בדרג גבוה מאד, באמת עם איכויות נדירות, מוכשר יותר מאוגו, אבל אם שיחק רק 15 משחקים ולא מספר שנים,לא צריך להיות ברשימה כזו.
פירוש רש"י למה שכתבתי.
לרואה היה שחקן בדרג גבוה מאד, באמת עם איכויות נדירות, מוכשר יותר מאוגו, אבל אם שיחק רק 15 משחקים ולא מספר שנים,לא צריך להיות ברשימה כזו.
התבלבלת מיכאל, אתה לא מרצה במכללת ספיר, זה פורום, מנהלים כאן דיונים.MikiRed כתב:טוטי, תמיד אתה צריך להגיד את המילה האחרונה? בכל ויכוח? בכל מקום?
פירוש רש"י למה שכתבתי.
מוצא את עצמי ברוב המקרים לא מסכים עם דעתך (פחות מתחבר לתיאוריות אקטואריות וניתוחי "שגיא כהן" קורא המחשבות).
אם אתה מצפה שלא אגיב, אל תכתוב.
לא זכור לי שבואטנג קידם את ביתר לאנשהו (שחקן ענק כן?)
אני חושב שכשישאלו את השאלה הזו שוב עוד כמה שנים (עשור?!)
אוגו ישאיר אבק לכל שחקן קישור.
הכל עדיין טרי, וכל הכוכבים מפעם זה ״זיכרון מתוק״.
לא היה כאן קשר אחורי כמו אוגו מעולם.
+1אלדר כתב:לא זכור לי שבואטנג קידם את ביתר לאנשהו (שחקן ענק כן?)
כשאתם מדברים על השפעה של זרים חשוב שתסתכלו גם על משחקים באירופה, איפה שאנחנו לא הבריון של השכונה, שם אוגו וטוני נתנו הופעות מטריפות
רק שתי אליפויותאלדר כתב:לא זכור לי שבואטנג קידם את ביתר לאנשהו (שחקן ענק כן?)
- simply-red
עם המיליארדים של גאידמק שבאמת לא היו להם יריבות על התואר.bs war כתב:
רק שתי אליפויות
הם התמודדו מול עצמם
בואו נקטין את כולם.simply-red כתב: עם המיליארדים של גאידמק שבאמת לא היו להם יריבות על התואר.
הם התמודדו מול עצמם
זה מעיד על אובייקטיביות גדולה.
- סתיו אלימלך
אמרתי ואומר שוב! אוגו עם חוזה סביר ורעב להצלחה, פלוס הבנה שזהו מקומו וזהו- זה מתכון לאליפות! יש לו שנתיים טובות לתת והוא יתן, רק אם יקבל את ההזדמנות.
זה כבר כנרא לא יקרה, יש חלוץ בדרךסתיו אלימלך כתב:אמרתי ואומר שוב! אוגו עם חוזה סביר ורעב להצלחה, פלוס הבנה שזהו מקומו וזהו- זה מתכון לאליפות! יש לו שנתיים טובות לתת והוא יתן, רק אם יקבל את ההזדמנות.
וזהו....bs war כתב:
רק שתי אליפויות
למה להקטין?? בוא נעצים...Totti כתב: בואו נקטין את כולם.
זה מעיד על אובייקטיביות גדולה.
אוגו 3 אליפויות, פעמים פליאוף אלופות, פעמיים אירופית + 32 הגדולות באירופית. שבכולם היה סופר דומיננטי כן??
אבל בואטנג... הוא ולא אחר...
עדיין בלי קבוצה הבחור..
כוסעמקקק
אף אחד לא עדיף עליו.
כוסעמקקק
אף אחד לא עדיף עליו.
במשחקים כאלה הוא היה היחידי שיכול להנהיג את הקבוצה ולתת ביטחון ליתר השחקנים
קלטינס שמיר וסבג זה אשכנזי מידי
קלטינס שמיר וסבג זה אשכנזי מידי