אתה מאמין למה שאתה אומר? חשב שהוא מחזיק את כולם בביצים בגלל שהכרטיס שלו ביד. אם חיפה מציעים לו 500k הוא חותם שם אתמול.CrazyRed7 כתב: לפחות התקדם מקצועית. מכבד שחקן כזה שמעדיף להתקדם במקום להישאר בביצה המקומית קרוב לאוכל של אמא תמורת כסף.
עונת 2019-2020- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2019-2020- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
לפי הפרסומים הוא סירב ל450 אלף יורו ממכבי.ReDo כתב: אתה מאמין למה שאתה אומר? חשב שהוא מחזיק את כולם בביצים בגלל שהכרטיס שלו ביד. אם חיפה מציעים לו 500k הוא חותם שם אתמול.
ויטסה זה התקדמות מקצועית מעולה בשבילו.
- ForeverRed
אם שתי ההצעות היו לו ביד כרגע הוא עדיין היה בוחר בויטסה? בכלל לא בטוח.CrazyRed7 כתב: לפי הפרסומים הוא סירב ל450 אלף יורו ממכבי.
ויטסה זה התקדמות מקצועית מעולה בשבילו.
אל תכבד... אם היה יכול להחזיר את הגלגל אחורה, היה חותם כיום במכבי.
כשאותת שרוצה לחזור, העמדה שלו כבר נרכשה.
לדעתי לא מגן, מסייע מצויין להתקפה. בקבוצה שמתקיפה רוב הזמן הוא מאד יעיל, לקבוצה שצריכה אותו בהגנה, הרבה פחות...
ייתכן שמתאים לליגה ההולנדית ששם מקדשים התקפות ושערים.
כשאותת שרוצה לחזור, העמדה שלו כבר נרכשה.
לדעתי לא מגן, מסייע מצויין להתקפה. בקבוצה שמתקיפה רוב הזמן הוא מאד יעיל, לקבוצה שצריכה אותו בהגנה, הרבה פחות...
ייתכן שמתאים לליגה ההולנדית ששם מקדשים התקפות ושערים.
על סמך מה אתה אומר את זה?
הוא דחה את ההצעה האחרונה ממכבי כשלא היה לו כלום ביד וההצעות לא זרמו כפי שחשב.
ובידיעה גמורה שמכבי מחתימה שחקן אחר.
הוא הלך על אירופה בכל הכוח, גם בפחות כסף.
ויטסה זה התקדמות מקצועית משמעותית ממכבי. אל תציירו תמונה כאילו הלך לליגה הבולגרית.
הוא דחה את ההצעה האחרונה ממכבי כשלא היה לו כלום ביד וההצעות לא זרמו כפי שחשב.
ובידיעה גמורה שמכבי מחתימה שחקן אחר.
הוא הלך על אירופה בכל הכוח, גם בפחות כסף.
ויטסה זה התקדמות מקצועית משמעותית ממכבי. אל תציירו תמונה כאילו הלך לליגה הבולגרית.
הלך למקום מצויין ושמתאים לסגנון שלו.
ויתר מראש על 150 אלף יורו לעונה??? אל תצחיק אותי.
ויתר מראש על 150 אלף יורו לעונה??? אל תצחיק אותי.
אם היה חותם לעונה אחת הייתי מבין,אבל כאשר הוא סינדל את עצמו ל3 עונות בקבוצה כזאת עם שכר כזה אז הוא יצא מטומטם לא קטן,אני הייתי נשאר ליד האוכל של אמא
הדיווח בזמנו היה שמכבי ת"א התעקשו איתו על 400K דולר.
בספורט 5 הוא קיבל העלאה ל 370K יורו.
יחד עם יוקר המחייה בארץ, יצא מורווח.
בספורט 5 הוא קיבל העלאה ל 370K יורו.
יחד עם יוקר המחייה בארץ, יצא מורווח.
"בקבוצה כזאת"?hb7 כתב:אם היה חותם לעונה אחת הייתי מבין,אבל כאשר הוא סינדל את עצמו ל3 עונות בקבוצה כזאת עם שכר כזה אז הוא יצא מטומטם לא קטן,אני הייתי נשאר ליד האוכל של אמא
חח אתם קצת חיים בסרט.
חולק עליך.CrazyRed7 כתב: "בקבוצה כזאת"?
חח אתם קצת חיים בסרט.
באירופה מכבי שם גדול הרבה יותר מויטסה.
מועדון עם תואר אחד בכל שנות קיומו אל מול מועדון הכי מעוטר בישראל,פעמיים בליגת האלופות ועוד מספר פעמים בליגה האירופית כולל שלב 32 האחרונות.
בליגות ברור שיש הבדל אבל אם אתה מכוון לזה שמויטסה הוא יכול לצאת למועדון גדול יותר מזה שהיה יוצא לו נשאר במכבי אז כאן אנחנו חלוקים.
אף אחד לא מזלזל בליגה ובקבוצה שהוא חתם בה. אבל אל תשלה את עצמך שמראש היה מוכן להתקדם מקצועית ולוותר על כסף. כל זה קרה בדיעבד.
הבנאדם (בדיוק כמו אוגו) חשב שזה הכרטיס שלו ביד זה אומר שירדפו אחריו קבוצות עם שקים של דולרים ובפועל זה לא קרה. גם במקרה של ג'ון אם הקבוצות שלהם היו מציעות להם הצעה שמנה יותר הם מאריכים חוזה בדוק.
הבנאדם (בדיוק כמו אוגו) חשב שזה הכרטיס שלו ביד זה אומר שירדפו אחריו קבוצות עם שקים של דולרים ובפועל זה לא קרה. גם במקרה של ג'ון אם הקבוצות שלהם היו מציעות להם הצעה שמנה יותר הם מאריכים חוזה בדוק.
אחי השחקן הכי טוב בליגה שלנו בעשור האחרון קיבל הצעות מעליבות מאירופה. זהבי.אדום זקן כתב: חולק עליך.
מועדון עם תואר אחד בכל שנות קיומו אל מול מועדון הכי מעוטר בישראל,פעמיים בליגת האלופות ועוד מספר פעמים בליגה האירופית כולל שלב 32 האחרונות.
בליגות ברור שיש הבדל אבל אם אתה מכוון לזה שמויטסה הוא יכול לצאת למועדון גדול יותר מזה שהיה יוצא לו נשאר במכבי אז כאן אנחנו חלוקים.
הליגה שלנו זה התחתית של התחתית. אם דסה ישחזר את היכולת בליגה ההולנדית הוא יכנס לפנקסים של מועדונים טובים יותר ועשירים יותר. תראו איזה התקדמות יפה עשה דאבור מליגה אפילו פחות טובה.
הוא קיבל הצעה מקסימלית ממכבי. לא חושב שהוא ציפה לקבל נניח 600 אלף יורו מהם.ReDo כתב:אף אחד לא מזלזל בליגה ובקבוצה שהוא חתם בה. אבל אל תשלה את עצמך שמראש היה מוכן להתקדם מקצועית ולוותר על כסף. כל זה קרה בדיעבד.
הוא דחה את ההצעה האחרונה השלב מאוחר בחלון כשאין לו שום הצעה כספית שמתקרבת לזה.
אם זה לא לוותר על כסף במודע אז אני לא יודע מה זה.
לפחות התקדם מקצועית. מכבד שחקן כזה שמעדיף להתקדם במקום להישאר בביצה המקומית קרוב לאוכל של אמא תמורת כסף.[/quotCrazyRed7 כתב:
אני חושב שזה נטו אגו... אם נותנים לו להחזיר גלגל אחורה הוא נשאר במכבי
החשיפה בליגה ההולנדית הרבה יותר גדולה.אדום זקן כתב: חולק עליך.
הפער המקצועי מול מכבי פחות משנה, הסיכוי שלו להתקדם מהליגה ההולנדית הרבה יותר גבוה מאשר מהליגה הישראלית.