אדום זקן כתב:ההתמודדות הזאת נפלה נטו על אינטלגנציית שחקנים.
האחד לא היה מספיק אינטלגנט בשביל לשים כדור רוחב ולעשות 1:0.
השני לא היה מספיק אינטלגנט בשביל להתאפק ולא לעשות שטות שגמרה את המשחק.
זהו,זה כל הסיפור.
עכשיו פנינו לליגה.
אני לא חושב שצריך להיות אינטליגנט כדי לשים גול, תשאל את האווירון.
חסרה לנו רגל מסיימת.
'
שמעון א כתב:
היה צריך למסור כדור רוחב לספורי, במקום להחמיץ מול שוער.
בחר בפעולה הלא נכונה(בפעם המיליון). זה חוסר אנטלגנצית משחק.
נכון, יכל, אבל מצד שני אני יכול לטעון שאם הוא היה סקורר אז הוא היה קובר את הכדור ברשת מבלי למסור לספורי, החמצה מול שוער לא קשורה לאנטלגנציה של השחקן, היא קשורה לכישרון שלו
אבל אני בהחלט מסכים שקבלת ההחלטות שלנו בפעולה האחרונה לא משהו.
yossi כתב:
לא סותר את זה שזה מרגיש כמו מהלך יהיר של השופט.
קו נקי וראייה של כל האירוע אני די בטוח שלא היה לו, להגיב בשליפה מיידית בלי להתייעץ בכלל מתאימה לאפס כמו חכמון, פחות לשופט עם שכל.
האמת מההתחלה אמרנו פה שזה מרגיש כמו שופט ישראלי, שורק לשטויות ומתעלם מעבירות ברורות שמצדיקות גם צהוב (כמו הגלישה של שמיר נניח).
לא מבין מה אתה רוצה מהשופט בעניין האדום.
עמד קרוב, קו ישיר, שחקן מטומטם שבמצב כזה מבצע עבירה חריפה בלי כדור, אדום ברור.
אדום זקן כתב:ההתמודדות הזאת נפלה נטו על אינטלגנציית שחקנים.
האחד לא היה מספיק אינטלגנט בשביל לשים כדור רוחב ולעשות 1:0.
השני לא היה מספיק אינטלגנט בשביל להתאפק ולא לעשות שטות שגמרה את המשחק.
זהו,זה כל הסיפור.
עכשיו פנינו לליגה.
מצחיק שסיפרו שגם בהשוואה אלינו פיינורד קבוצה לא טובה. גם במחצית הראשונה עוד לפני ההרחקה, היו להם התקפות ברמות הכי גבוהות. מעבר מהגנה להתקפה במשחק בנגיעה אחת, תנועה נהדרת בלי כדור, המון שחקנים טכנים בחלק הקידמי, קצב אדיר, הייתה התקפה שתוך 3 - 4 שניות בשלוש מסירות הם העבירו את הכדור מהרחבה שלהם לרחבה שלנו.
וזה גם בלט במחצית השנייה. מול מכבי חיפה ובית״ר גם אחרי הרחקת השחקן החזקנו מעמד. היום? פיינורד נתנו לנו שיעור באיך משחקים מול קבוצה בעשרה שחקנים. הנעת כדור חכמה, כל הזמן תנועה לחלל שהשאירה ההרחקה של ממן, כל הזמן תנועה חכמה בלי כדור לשטח, פשוט ניצול מקסימילי של ההרחקה.
Sir Alex Ferguson כתב:מצחיק שסיפרו שגם בהשוואה אלינו פיינורד קבוצה לא טובה. גם במחצית הראשונה עוד לפני ההרחקה, היו להם התקפות ברמות הכי גבוהות. מעבר מהגנה להתקפה במשחק בנגיעה אחת, תנועה נהדרת בלי כדור, המון שחקנים טכנים בחלק הקידמי, קצב אדיר, הייתה התקפה שתוך 3 - 4 שניות בשלוש מסירות הם העבירו את הכדור מהרחבה שלהם לרחבה שלנו.
וזה גם בלט במחצית השנייה. מול מכבי חיפה ובית״ר גם אחרי הרחקת השחקן החזקנו מעמד. היום? פיינורד נתנו לנו שיעור באיך משחקים מול קבוצה בעשרה שחקנים. הנעת כדור חכמה, כל הזמן תנועה לחלל שהשאירה ההרחקה של ממן, כל הזמן תנועה חכמה בלי כדור לשטח, פשוט ניצול מקסימילי של ההרחקה.
עם כמה שכאב לי לקבל בראש ככה, פיינורד פשוט אחת הקבוצות שהכי נהניתי לראות פה בטרנר, רק מראה איזה פער מטורף בין הכדורגל הישראלי לרמות האלה
simply-red כתב:
אני לא חושב שצריך להיות אינטליגנט כדי לשים גול, תשאל את האווירון.
חסרה לנו רגל מסיימת.
'
מבחינת הבנת משחק, אלון מיזרחי היה גאון.
אף חלוץ שהיה כאן לא שלט ברחבה כמוהו.
אצל מיזרחי לא היה דבר כזה מיקום רע או קריאת משחק רעה, אפילו אצלנו בדמדומי הקרירה הוא ידע תמיד איפה להיות ברחבה ותמיד עם ההחלטה הנכונה והחדה מבחינת הסיומת.
simply-red כתב:
הוא רשם "אינטלגנציית שחקנים"
לזה התייחסתי.
שנה שעברה באמת הייתה לנו קבוצה טיפשה אבל מוכשרת, העונה זה הפוך.
אל תהיה קטנוני.
אינטלגנציית משחק זה לדעת למסור לשחקן שנמצא במצב טוב יותר ממך כדי שיוכל להבקיע,לא לעשות את זה נקרא אגואיזם שמשמעו חוסר אינטלגנציית משחק.
אינטלגנציית משחק זה לדעת לשלוט בכעסים שלך גם שאתה צודק ולהבליג כי אם לא תבליג תקבל אדום ואז תשאיר את החברים שלך ב10 שחקנים.
פעם ראשונה אחרי המון זמן ששיטת שלושת הבלמים של בכר די הצליחה בפתיחה.
במחצית השניה כמובן זה כבר היה סיפור אחר, הם טחנו אותנו מהאגף של קלנטיס שלגביו אני די מודאג, כרגע הוא לא ברמה המספיקה, עוברים אותו באחד על אחד ממש בקלות כמו למשל בגול הראשון שלהם, אני כל הזמן נזכר מה טוני היה עושה לו. נקווה שישתפר בהמשך.