חנן ממן
Re: חנן ממן
לא משחרר. אין לנו שחקנים בקבוצה כמו ממן, זה נכון שהוא פחות בא לידי ביטוי בקבוצה הלוחמנית שבנו, אבל חשוב שיהיו גם שחקנים כאלה.
- simply-red
אולי כדאי שגם אנחנו נגשש לגבי קונטהSir Alex Ferguson כתב:התחילו גישושים של בית״ר בנוגע לממן לאור הפציעה של אוחנה...
לא נותן להם. שיוותרו על שחקן הגנה שרצו נראה אותםSir Alex Ferguson כתב:התחילו גישושים של בית״ר בנוגע לממן לאור הפציעה של אוחנה...
לפני חודש כנראה שהייתי זורם על לשחרר אותו, אבל ככל שעובר הזמן נראה שהקבוצה סיימה את ההתחמשות שלה לקראת העונה הקרובה ואנחנו נצטרך את ממן שיתמודד מול ספורי על ההרכב / מחליף איכותי לחלק ההתקפי במידה ומישהו לא יהיה כשיר.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם הם מביאים לנו את עלי מוחמד משחרר להם בכיף.
בכל מצב אחר הם יכולים לקפוץ.
בכל מצב אחר הם יכולים לקפוץ.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כרגע לא משחרר אף אחד ובטח לא לבית"ר
עושה פרצוף של נפגע - ואיך אתם לא מתביישים!Sir Alex Ferguson כתב:התחילו גישושים של בית״ר בנוגע לממן לאור הפציעה של אוחנה...
מעלה את המחיר עוד טיפה ומשחרר עם נשיקה.
רק אהבה תנצח...
יש לי הרגשה שהוא בדרך החוצה.
הלוואי ואני טועה.
הלוואי ואני טועה.
הסיבה שלא שיחק זה ויטור ובן ביטון
הוא עמד להיכנס לפני האדום והחילוף של ויטור.שמעון א כתב:יש לי הרגשה שהוא בדרך החוצה.
הלוואי ואני טועה.
בלי קשר לזה.CrazyRed7 כתב: הוא עמד להיכנס לפני האדום והחילוף של ויטור.
אין סיכוי שמגיע חיזוק "שחקן או שניים", בלי שישחררו מישהו אחר.
נראה לי שיש מועמד אחר, לא?שמעון א כתב: בלי קשר לזה.
או שהמערכת תמשיך לגבות את ההחלטות שלה כדי לא לצאת מגוחכת??
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
המישהו האחר יהיה זר כי אין ישראלים טובים באופק.שמעון א כתב: בלי קשר לזה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני ניסיתי להגיד, ניסיתי להתריע.nir767676 כתב:מה חושבים על ניסיון למצוא לו קבוצה?
יש ממנו וייבים של הקבוצה של עונה שעברה, לא באמת אכפת לו מזה שהוא שחקן של הפועל ב"ש, לא באמת משתדל לחזור להיות כשיר, הרבה ברקה סטודנטים, הרבה אגו.
שחקן חמוד והכל אבל אולי כדאי להתקדם הלאה, הקבוצה בריאה ויכול להיות שהוא יפגע במרקם הזה, בנוסף הוא קצת תקוע למערך שלנו ולחזרה הכ"כ מבורכת ל4-3-3
אני הייתי משחרר, בטח ובטח אם יחתימו עוד שחקן, במצב הזה חייב לשחרר כי כבר יש עומס
שחקן כלומניק שלא בכבוד שלו להיות בהפועל באר שבע.
שחקן שמפספס חודשיים-הכנה שלמה וקמפיין אירופאי על מתיחה, שעולה מול פיינורד ומרגיש כאילו נותנים לו לשחק במשחק חסר חשיבות, בא ועושה סבוטאג' בלי שום ספק, כי הוא לא רוצה להיות פה, וזה היה ברור.
עד שבנו קבוצה חדשה, עם שחקנים שמוכנים להילחם, במועדון לא השכילו ללמוד עד הסוף מטעויות והמשיכו להאמין שבגלל שקוראים לשחקן חנן ממן, הוא צריך להמשיך ויהיה בסדר.
מגיע לנו כזה שחקן אפס כי המערכת לא השיץכילה ללמוד להיפטר משחקן ששם עליה ז** במשך שנה.
באותה נשימה רוצה לאחל לממן שאף קבוצה לא תרצה לגעת בו בהמשך הקריירה, ואוי לנו אם הוא שוב ילבש את החולצה של הפועל ב"ש.
ואוו איך נסחפתnir767676 כתב: אני ניסיתי להגיד, ניסיתי להתריע.
שחקן כלומניק שלא בכבוד שלו להיות בהפועל באר שבע.
שחקן שמפספס חודשיים-הכנה שלמה וקמפיין אירופאי על מתיחה, שעולה מול פיינורד ומרגיש כאילו נותנים לו לשחק במשחק חסר חשיבות, בא ועושה סבוטאג' בלי שום ספק, כי הוא לא רוצה להיות פה, וזה היה ברור.
עד שבנו קבוצה חדשה, עם שחקנים שמוכנים להילחם, במועדון לא השכילו ללמוד עד הסוף מטעויות והמשיכו להאמין שבגלל שקוראים לשחקן חנן ממן, הוא צריך להמשיך ויהיה בסדר.
מגיע לנו כזה שחקן אפס כי המערכת לא השיץכילה ללמוד להיפטר משחקן ששם עליה ז** במשך שנה.
באותה נשימה רוצה לאחל לממן שאף קבוצה לא תרצה לגעת בו בהמשך הקריירה, ואוי לנו אם הוא שוב ילבש את החולצה של הפועל ב"ש.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]