נייג'ל האסלביינק
Re: נייג'ל האסלביינק
הוא לא היה ולא יהיה טוני, אבל נכון להיום הוא היחיד שמסוגל ליצור משהו בהתקפה שלנו.
עם שחקנים יותר טובים לידו זה יראה הרבה יותר טוב לדעתי.
גם אם ישחק בהרכב אחד עם גריזמן וסוארס, כשמאחור צאבי ואינייסטה מודל 2013, זה לא יראה אחרת.ReDo כתב:הוא לא היה ולא יהיה טוני, אבל נכון להיום הוא היחיד שמסוגל ליצור משהו בהתקפה שלנו.
לצערי, הוא השחקן הכי טוב שלנו מקדימה והצער גדול, כי גם ביום גדול שלו הוא עדיין יעמיד "מדד" דיוק, קבלת החלטות ואינטיליגנציה באחוזים של שאקיל אוניל מהקו.
וכן, הוא בא טוב יותר ומחויב יותר וקליל יותר. אבל חמור מהיר הוא עדיין חמור, לא סוס.
והנה הקדמה לתגובות שירוצו כאן:
-לליגה שלנו זה מספיק? כן...אבל קשה לעין.
-אבל הוא עשה דאבל בסקוטלנד/הולנד שקר אחר...מעניין את סבתא שלי.
-תכף זה מתחבר לו, בקרית שמונה הוא היה...קרית שמונה היא לא באר שבע.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ונגיד שזה נכון, למרות שלדעתי זה קשקוש והוא יותר אינטיליגנטי מרוב האוהדים.Totti כתב: גם אם ישחק בהרכב אחד עם גריזמן וסוארס, כשמאחור צאבי ואינייסטה מודל 2013, זה לא יראה אחרת.
לצערי, הוא השחקן הכי טוב שלנו מקדימה והצער גדול, כי גם ביום גדול שלו הוא עדיין יעמיד "מדד" דיוק, קבלת החלטות ואינטיליגנציה באחוזים של שאקיל אוניל מהקו.
וכן, הוא בא טוב יותר ומחויב יותר וקליל יותר. אבל חמור מהיר הוא עדיין חמור, לא סוס.
מה אתה רוצה מהשחקן?
אם יכנו בכינויי גנאי המדד שלו ישתפר?
תשים לב בבקשה שהוא עושה אחלה פעולות כשהוא תחת לחץ ויש לו אופציה אחת בלבד (מי אמר הפריצה הנהדרת ברוטרדם?), ברגע שנוצרת לו יותר מאופציה אחת הוא מקבל ברוב המקרים החלטות שגויות (כן, אותה פריצה ברוטרדם, דוגמה שאומרת הכל). גם אתמול ראינו את זה מספר פעמים.gooner כתב: ונגיד שזה נכון, למרות שלדעתי זה קשקוש והוא יותר אינטיליגנטי מרוב האוהדים.
מה אתה רוצה מהשחקן?
צר לי, קבלת החלטות שגויה, פעם אחרי פעם כאשר אפילו סטטיסטית היה אמור להצליח יותר מעידה על איזה פגם בחומרה או בתוכנה.
המתסכל ביותר זה שאין לנו כרגע פרט אליו אף אחד שמסוגל ליצור משהו בחלק הקדמי.
מסוגל לעשות מהלכים שספק אם מישהו אחר בארץ עושה, ואז להרוס הכל בפס האחרון.
לקחת 3 לסיבוב, ודקה לאחר מכן לא לעבור שוטף כלים בארומה כשיש לו 20 מטר פנויים.
בהחלט מתסכל. מאוד מתסכל.
ועם כל זה, הוא רחוק מלהיות הבעיה של הפועל ב"ש.
הוא השחקן הכי טוב מקדימה, הוא די לבד וזה תיק לא קטן.
יש כמה שהייתי מחליף סביבו הרבה לפני שאני מחליף אותו. עם עוד פרטנר או אחד שישא איתו בנטל, זה ייראה טוב יותר.
השינוי שהוא עשה בקיץ ראוי להערכה. גם אתמול בתוספת זמן לא התעצל לרדוף אחרי גרסיה (?) ולקחת לו כדור. פלומיין ושאר הדרבליסטים המהוללים שאצל השכן מנפחים אותם להזארד לא טובים ולא משקיעים יותר ממנו.
לקחת 3 לסיבוב, ודקה לאחר מכן לא לעבור שוטף כלים בארומה כשיש לו 20 מטר פנויים.
בהחלט מתסכל. מאוד מתסכל.
ועם כל זה, הוא רחוק מלהיות הבעיה של הפועל ב"ש.
הוא השחקן הכי טוב מקדימה, הוא די לבד וזה תיק לא קטן.
יש כמה שהייתי מחליף סביבו הרבה לפני שאני מחליף אותו. עם עוד פרטנר או אחד שישא איתו בנטל, זה ייראה טוב יותר.
השינוי שהוא עשה בקיץ ראוי להערכה. גם אתמול בתוספת זמן לא התעצל לרדוף אחרי גרסיה (?) ולקחת לו כדור. פלומיין ושאר הדרבליסטים המהוללים שאצל השכן מנפחים אותם להזארד לא טובים ולא משקיעים יותר ממנו.
חלילה כינויי גנאי (החמור היה לשם הדוגמא) ההפך, מעודד ותומך. רק לא חושב שזה ישתנה. זה השחקן, יש לו יתרונות וגם לא מעט חסרונות, לא באמת ישנה עם מי ישחק.gooner כתב: ונגיד שזה נכון, למרות שלדעתי זה קשקוש והוא יותר אינטיליגנטי מרוב האוהדים.
מה אתה רוצה מהשחקן?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מה זה "מצופה"?אדום זקן כתב:נייג'ל נקנה בסכום של 2 מליון יורו.
כאחד שהיה מתומכיו הנלהבים טרם הגעתו מצופה ממנו אחרי שנה בקבוצה לתת את האקסטרה שלשמה הגיעה.
מצופה ממנו לקחת את החלק ההתקפי על הגב שלו בדיוק כמו שטוני לקח.
לתת לו קרדיט על עבודה הגנתית או איזה מסירה לספורי זה לא רציני.
משחקן של 2 מליון יורו מצופה לעשות הרבה הרבה הרבה יותר.
זה השחקן, לצד יכולות פיזיות מעולות ויכולת פריצה עם הכדור יש לו גם בעיה של דיוק וקבלת החלטות בשליש האחרון.
מי שהביא אותו ידע מה הוא מקבל, ואם לא ידע אז זה בכלל חמור. בראייה המקצועית היו צריכים לחשוב איך ממקסמים את היתרונות ומחפים על החסרונות.
זה שידביקו לו תג מחיר של 2 מיליון יורו לא יהפוך אותו למשהו שהוא לא.
נערך לאחרונה על ידי bs war ב 26 אוגוסט 2019, 18:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
זה עובד ככה לגבי רוב האנשים. יש קלעים שקולעים מהעונשין פחות טוב מאשר תוך כדי משחק, כי מחשבות מכניסות ספקות.delta7 כתב: תשים לב בבקשה שהוא עושה אחלה פעולות כשהוא תחת לחץ ויש לו אופציה אחת בלבד (מי אמר הפריצה הנהדרת ברוטרדם?), ברגע שנוצרת לו יותר מאופציה אחת הוא מקבל ברוב המקרים החלטות שגויות (כן, אותה פריצה ברוטרדם, דוגמה שאומרת הכל). גם אתמול ראינו את זה מספר פעמים.
לגבי אותה פריצה, אם הוא ראה את הבלם סוגר על ספורי, זו לא הייתה מסירה פשוטה בכלל, על הרצפה הבלם היה מרחיק לדעתי.
זו התלבטות אמיתית ויש שבריר שנייה להחלטה.
ומה הטענה? יש אימון שמשפר את קבלת ההחלטות האלה, והוא מסרב לבצע אותו?
דוגמא שהתאימה לנרטיב כנראהTotti כתב: חלילה כינויי גנאי (החמור היה לשם הדוגמא) ההפך, מעודד ותומך. רק לא חושב שזה ישתנה. זה השחקן, יש לו יתרונות וגם לא מעט חסרונות, לא באמת ישנה עם מי ישחק.

לגבי, ישתנה או לא, אני חושב שאם משחק התקפה שוטף יותר, הוא לא יצטרך לעשות פעולות שהוא לא טוב בהן,
וגם יהיה יותר קשה להגנה להתרכז בו.
אם יהיה תאום בין שחקני ההתקפה, כך שידעו לצפות מראש את המהלכים אחד של השני, כולם ייראו טוב יותר.
להזכירך, גם קוואנקה ליד מסי ואינייסטה נראה כמו שחקן ברצלונה לגיטימי.
- red ultras
אני לא מסכים איתך ולצערי יהיה קשה להוכיח את זה עד שיהיו לידו שחקנים באמת איכותיים. כשיהיו כאלו, אם יהיו.. הוא יצטרך לשחק הרבה יותר מהר ולשתף את החברים. כרגע הוא הרבה פעמים נאלץ לבד.Totti כתב: גם אם ישחק בהרכב אחד עם גריזמן וסוארס, כשמאחור צאבי ואינייסטה מודל 2013, זה לא יראה אחרת.
אי אפשר שנוח להשתמש בתג המחיר ושלא נוח אז להגיד "הצמידו לו תג מחיר".bs war כתב:
מה זה "מצופה"?
זה השחקן, לצד יכולות פיזיות מעולות ויכולת פריצה עם הכדור יש לו גם בעיה של דיוק וקבלת החלטות בשליש האחרון.
מי שהביא אותו ידע מה הוא מקבל, ואם לא ידע אז זה בכלל חמור. בראייה המקצועית היו צריכים לחשוב איך ממקסמים את היתרונות ומחפים על החסרונות.
זה שידביקו לו תג מחיר של 2 מיליון יורו לא יהפוך אותו למשהו שהוא לא.
כאחד שבאמת קיווה ופילל לחצימה של נייגל וגם עקב אחריו לא מעט ציפיתי ממנו ליותר.
אז אוקיי,בוא נגיד שלצפות ממנו להיות המחליף של טוני זו הגזמה,אבל כן קיוויתי שהוא יהיה כח הרתעה בהתקפה,אחד כזה שמצמידים לו שניים כדי לעצור אותו,אחד שייקח על עצמו את המשחק שקצת לא הולך.
הרי אם מחר בבוקר יחתום כאן איזה שרי משופר בחצי מליון יורו זה מה שהיית מצפה ממנו לא?
כרגע בשבילי הוא לא מספק את הסחורה.
רוב האנשים שמשתכרים ברמתו של האסלביינק (ולא רק בספורט) בדר"כ מקבלים את ההחלטות הנכונות עבור הארגון בו הם מועסקים או עבור העסק שלהם. לולא כן לא היו מחזיקים בתפקידם לאורך זמן.gooner כתב: זה עובד ככה לגבי רוב האנשים. יש קלעים שקולעים מהעונשין פחות טוב מאשר תוך כדי משחק, כי מחשבות מכניסות ספקות.
לגבי אותה פריצה, אם הוא ראה את הבלם סוגר על ספורי, זו לא הייתה מסירה פשוטה בכלל, על הרצפה הבלם היה מרחיק לדעתי.
זו התלבטות אמיתית ויש שבריר שנייה להחלטה.
ומה הטענה? יש אימון שמשפר את קבלת ההחלטות האלה, והוא מסרב לבצע אותו?
לגבי אותה הפריצה - משה העלה היום תמונה נהדרת, תעיף מבט.
ומה הטענה? מי אמר שיש טענה? זה החומר וזו הכלה, ציינתי את התסכול שלי (ואני מניח שלא רק שלי) מהעניין.
נראה לי שכולם כבר הבינו ששילמנו עליו מחיר מופקעאדום זקן כתב: אי אפשר שנוח להשתמש בתג המחיר ושלא נוח אז להגיד "הצמידו לו תג מחיר".
כאחד שבאמת קיווה ופילל לחצימה של נייגל וגם עקב אחריו לא מעט ציפיתי ממנו ליותר.
אז אוקיי,בוא נגיד שלצפות ממנו להיות המחליף של טוני זו הגזמה,אבל כן קיוויתי שהוא יהיה כח הרתעה בהתקפה,אחד כזה שמצמידים לו שניים כדי לעצור אותו,אחד שייקח על עצמו את המשחק שקצת לא הולך.
הרי אם מחר בבוקר יחתום כאן איזה שרי משופר בחצי מליון יורו זה מה שהיית מצפה ממנו לא?
כרגע בשבילי הוא לא מספק את הסחורה.
נדמה לי שזו טענה חדשה שעוד לא נתקלתי בה - אתה טוען שהוא לא מסר בזמן כי הוא לא פועל למען המעסיק שלו?delta7 כתב: רוב האנשים שמשתכרים ברמתו של האסלביינק (ולא רק בספורט) בדר"כ מקבלים את ההחלטות הנכונות עבור הארגון בו הם מועסקים או עבור העסק שלהם. לולא כן לא היו מחזיקים בתפקידם לאורך זמן.
לגבי אותה הפריצה - משה העלה היום תמונה נהדרת, תעיף מבט.
ומה הטענה? מי אמר שיש טענה? זה החומר וזו הכלה, ציינתי את התסכול שלי (ואני מניח שלא רק שלי) מהעניין.
אז בכל פעם שמליקסון לא מסר בזמן או בעט במקום למסור, גם הוא ניסה לפגוע במועדון?
תכף יחול עליו דין מוסר (לא בזמן)
ולגבי הפריצה - כמובן שבדיעבד ומזווית של פלייסטיישן ברור מתי היה העיתוי המדויק למסור, אבל
הוא הגיע במהירות אחרי שעבר שחקן וקשה לראות מתי הוא הביט בדשא כדי להשתלט על הכדור ומתי הרים את הראש,
ואיזה זווית הייתה לו בזמן הזה כדי לראות את ספורי מגיע מאחור.
ואגב, זו לא תמונה מהמשחק עצמו, ולא הסיטואציה המדוייקת אם כי די דומה.
ממש לא חסר אינטיליגנציה. שחקן חכן מאוד שמבין משחק מצויין. הבעיה שלו זה דיוק במסירה.Totti כתב: גם אם ישחק בהרכב אחד עם גריזמן וסוארס, כשמאחור צאבי ואינייסטה מודל 2013, זה לא יראה אחרת.
בד"כ גם מקבל את ההחלטה הנכונה בזמן הנכון אבל לא מבצע אותה מספיק טוב.
אתה תאכל את הכובע, תזכור את המילים שלי
רק אהבה תנצח...