תקשורת ספורט
Re: תקשורת ספורט
כבר יותר משנה שלא רואה יציע העיתונאים או שומע את התוכניות רדיו.
פשוט לא תורמים שום דבר סתם צועקים מזל שיש פודקאסטים איכותים כדי לצרוך ספורט
פשוט לא תורמים שום דבר סתם צועקים מזל שיש פודקאסטים איכותים כדי לצרוך ספורט
בוני גינזבורג באמירה לפנתיאון:
"בשביל לקחת אליפות יש שתי אפשרויות: להביא זרים טובים לצד ישראלים טובים או להפך"
"בשביל לקחת אליפות יש שתי אפשרויות: להביא זרים טובים לצד ישראלים טובים או להפך"
הקטע שעכשיו גוטמן, מודי וגינצבורג מראיינים את המאמנים בסוף המשחק ממש משדרג את הראיון.
שואלים שאלות ענייניות ומקצועיות ולא סתם מה התחושה שלך אחרי המשחק לקבל תשובה עם הקלישאות הרגילות.
שואלים שאלות ענייניות ומקצועיות ולא סתם מה התחושה שלך אחרי המשחק לקבל תשובה עם הקלישאות הרגילות.
עד שמגיע גינצבורגa-t כתב:הקטע שעכשיו גוטמן, מודי וגינצבורג מראיינים את המאמנים בסוף המשחק ממש משדרג את הראיון.
עדיין זה היה הרבה יותר טוב מחסר לכם גרוש ללירה או למה אתה לא מצהירים על אליפות(אחרי המחזור הראשון!!!!)yedidel כתב:
עד שמגיע גינצבורג
בכר מהיום שהוא חתם בב"ש לפני 4 שנים, תמיד הצהיר על אליפות. בכל תחילת עונה.a-t כתב: עדיין זה היה הרבה יותר טוב מחסר לכם גרוש ללירה או למה אתה לא מצהירים על אליפות(אחרי המחזור הראשון!!!!)
העונה הוא לא עושה את זה. הוא גם רואה מה שאנחנו רואים.
ברור אין לנו סגל לאליפותשמעון א כתב: בכר מהיום שהוא חתם בב"ש לפני 4 שנים, תמיד הצהיר על אליפות. בכל תחילת עונה.
העונה הוא לא עושה את זה. הוא גם רואה מה שאנחנו רואים.
אם עוד פעם אחת אני צריך לשמוע את גינצבורג קורא לגוטמן "גוטי", זהו אני מפסיק לעקוב אחרי כדורגל ישראלי
תקציר מאוד מגמתי בחדשות הספורט, אומרים שרואים בבירור שקונט לא נוגח בשהר ועושה הצגה (אין התייחסות לחניקה), לא מראים בכלל את ההחמצה של מרין אחרי שמראים נגיחה של אינבידנר שאפילו לא יצאה החוצה
- simply-red
עזוב נו, יש לתקשורת מאמי לאומית חדשהTal_Hbs כתב:תקציר מאוד מגמתי בחדשות הספורט, אומרים שרואים בבירור שקונט לא נוגח בשהר ועושה הצגה (אין התייחסות לחניקה), לא מראים בכלל את ההחמצה של מרין אחרי שמראים נגיחה של אינבידנר שאפילו לא יצאה החוצה
קורה שם משהו בין ספורט 5 לבית"ר. כל הכותרות לגביהם מחמיאות יתר על המידה.
גם אתמול אחרי המשחק -" צפו במופע ההצלות של שטקוס בדרך ל0-0 בטדי" ועוד כל מיני כאלה אחר כך.
גם אתמול אחרי המשחק -" צפו במופע ההצלות של שטקוס בדרך ל0-0 בטדי" ועוד כל מיני כאלה אחר כך.
תקציר לא הכי מקצועי, אבל כותרת ששטקוס מככב בה נכונה...
התקשורת מחפשת את המעניין ואת הלא צפוי, ואת זה תקבל בשפע מביתר..
התקשורת מחפשת את המעניין ואת הלא צפוי, ואת זה תקבל בשפע מביתר..
עזבו אתכם אני עדיין לא נרגע מהאדום השערורייתי הזה של ביטון מצד אחד והתעלמות מוחלטת מאדום לקונטה
+ איינבינדר. שכמובן הושמט מהתקציר.dor69 כתב:עזבו אתכם אני עדיין לא נרגע מהאדום השערורייתי הזה של ביטון מצד אחד והתעלמות מוחלטת מאדום לקונטה
באיזה דקה זה היה?? חייב לראות את זהסניור כתב: + איינבינדר. שכמובן הושמט מהתקציר.