היריבה הבאה - פיינורד
Re: היריבה הבאה - פיינורד
ניתן לרכוש כרטיסים באתר של שפע.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ההנהלה של פיינורד רכשו את כל 1,650 הכרטיסים שהוקצו והם ימסרו אותם לאוהדים, צפוי להיות יציע חוץ חם בטרנר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
עוד לא נתקלנו בקהל אירופי שבא ונותן קונטרה אמיתית בטרנר. מקווה שאולי זה יעורר את הקהל לתצוגה שכבר שכחנו מתי הייתה פה פעם אחרונהSir Alex Ferguson כתב:ההנהלה של פיינורד רכשו את כל 1,650 הכרטיסים שהוקצו והם ימסרו אותם לאוהדים, צפוי להיות יציע חוץ חם בטרנר.
נ.ב- לא אמרו שבאירופה נותנים לקהל חוץ 5% מהכרטיסים ולא 10%?
שיתנו להם כבר את כל היציע לפחות נעשה קצת כסף
לפי מה שאני יודע באירופה זה 5%, וגם אני שמעתי שקנו הכל. אז זה בטח באזור ה 800.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
סניור כתב:לפי מה שאני יודע באירופה זה 5%, וגם אני שמעתי שקנו הכל. אז זה בטח באזור ה 800.

אולי לא רוצים שיהיה חיכוך בין הקהל שלנו לשלהם, אולי הגיעו להסכמה עם ההולנדים, מי יודע...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
יותר הגיוני שהכתב לא מכיר את החוק באירופה שמדבר על 5% וכשאמרו שהכל נרכש, חישבו 10% כמו שמקובל בארץSir Alex Ferguson כתב:
אולי לא רוצים שיהיה חיכוך בין הקהל שלנו לשלהם, אולי הגיעו להסכמה עם ההולנדים, מי יודע...
הגיוני שנתנו להם את כל היציע כי אנחנו לא נמלא בוודאות
מצידי שיתנו להם גם את כל הצפוני אם אנחנו לא מסוגלים למלא את חלקנו. הפעם בשונה משנה שעברה יש טירוף על המגרש ושחקנים עושים הכל גם אם הם מוגבלים ביכולתם. אבל הקהל שלנו ממשיך להיות רדום ולא נותן את האקס פקטור שהוא יכול לתת. בלעדי טרנר חם אין לנו שום סיכוי מול פיינורד.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

גם טעה בשעה לא? המשחק לא ב20:30?אביאל כתב: יותר הגיוני שהכתב לא מכיר את החוק באירופה שמדבר על 5% וכשאמרו שהכל נרכש, חישבו 10% כמו שמקובל בארץ
יחס ההפעלה
פינורד 1.11
לנו 6.5
פינורד 1.11
לנו 6.5