ג'ימי מרין
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
Re: ג'ימי מרין
מרין זה שילוב של כישרון, רעב והבנת משחק נדירה לשחקן לא מנוסה.
בעיניי חייב לראות יותר דקות, גם אם לא פותח ועל אף אירועי אמש לא ברור לי איך זריהן עולה 20 דקות לפניו בשני המשחקים האחרונים.
בעיניי חייב לראות יותר דקות, גם אם לא פותח ועל אף אירועי אמש לא ברור לי איך זריהן עולה 20 דקות לפניו בשני המשחקים האחרונים.
כרגע הכי נכון זה להסיט את ספורי לאמצע במקום קלטניס ומרין לכנף
יהיה טוב יותר כולם
יהיה טוב יותר כולם
שאלה, אתה אמיתי ?YallaHapoel כתב:מרין זה שילוב של כישרון, רעב והבנת משחק נדירה לשחקן לא מנוסה.
באמת אני מנסה להיות מאופק עם התגובה שלי..
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הוא צודק, ג'ימי מרין הוא שחקן ההתקפה הכי טוב שלנו מתחילת העונה.REDZED כתב: שאלה, אתה אמיתי ?
כן הוא עדיין בוסר אבל הוא מוכשר ושחקן מעולה.
בטח לא זר שישי כמו שכמה קוראים לו.
כן בימים היפים שהיה לנו פה את אוגו, הובאן, וואקמה, ויטור וקורהוט בשיאו הוא היה זר שישי, אבל עכשיו הוא לחלוטין אחד מהזרים היותר טובים שלנו ומגיע לו לשחק והרבה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני אוהב אותו מאוד.
כמו שאמרו כאן, שחקן של תאכלס.
כמו שאמרו כאן, שחקן של תאכלס.
- red ultras
צריך לבנות אותו לאט לאט. הוא כישרון טהור שצריך ללטש. חסרה לו פיזיות וחייב לעבוד על הסיומת שלו מול השער. אבל יש לו ראיית משחק נדירה וסיבלת מטורפת. יש כאן שחקן שבעוד שנתיים יכול להיות בפוטנציה מעל הליגה. אולי זה יקרה מהר יותר אפילו.
כרגע אני מבין את ההחלטה לעלות עם ניב לפניו, יש יותר סיכוי שתקבל מניב פצצה לחיבורים מאשר ממרין.
כרגע אני מבין את ההחלטה לעלות עם ניב לפניו, יש יותר סיכוי שתקבל מניב פצצה לחיבורים מאשר ממרין.
זה לא צריך להיות או ניב או מרין,שנייהם צריכים לפתוח וניגל חלוץ מקווה שכבר בחמישי זה יקרה
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
חד משמעיתREDZED כתב: שאלה, אתה אמיתי ?
מניח שבליגה נראה את זה יותר, לצמד המשחקים הקרובים נמשיך עם מי שעושה עבודה בהגנה ומי שפיזי מספיק.hb7 כתב:זה לא צריך להיות או ניב או מרין,שנייהם צריכים לפתוח וניגל חלוץ מקווה שכבר בחמישי זה יקרה
מארין לא ישחק לדעתי וגם ניב לא יכול לסחוב 90 דקות
- ForeverRed
קצת לא נעים להגיד, אבל ממשחק למשחק הוא מזכיר לי יותר ויותר גרסה משודרגת של תומר יוספי.
המון עבודה ללא כדור, מעט מאוד יכולת כשהוא נמצא ברגליים.
אני מאוד מקווה שחבויים שם דברים שטרם יצאו החוצה כי בינתיים זה לא זה.
זהו, פרקתי.
מוזמנים לצאת עליי.
זהו, פרקתי.
מוזמנים לצאת עליי.
אני מבין שליוספי יש 4 בישולים ב- 7 משחקיםForeverRed כתב:קצת לא נעים להגיד, אבל ממשחק למשחק הוא מזכיר לי יותר ויותר גרסה משודרגת של תומר יוספי.
זהו, פרקתי.
מוזמנים לצאת עליי.
הדבר היחיד שמשותף לתומר ולמרין זה ששניהם נלחמים עד זוב דם. כל השאר, מקרי בהחלט.ForeverRed כתב:קצת לא נעים להגיד, אבל ממשחק למשחק הוא מזכיר לי יותר ויותר גרסה משודרגת של תומר יוספי.
זהו, פרקתי.
מוזמנים לצאת עליי.
ובכל משחק שלו היה קרוב לכבוש ולבשל. שחקן תכליתי מאד.
גם היום שם כדור יפה להאסלביינק.
הוא לא מלוטש אבל ידענו את זה גם כשהגיע. בן 21, חודש ראשון במדינה זרה עם כדורגל שונה לחלוטין עם 4 בישולים. זאת התחלה טובה.
הוא לא מלוטש אבל ידענו את זה גם כשהגיע. בן 21, חודש ראשון במדינה זרה עם כדורגל שונה לחלוטין עם 4 בישולים. זאת התחלה טובה.
מה זה מלוטש ? כישרון ברגליים זה מולד, די חבל כי את הכדורגל הוא בסך הכול מבין אבל דריבל פשוט רע.הפועלעולה כתב:ובכל משחק שלו היה קרוב לכבוש ולבשל. שחקן תכליתי מאד.