שמח שהוא לא אצלנו. "ילד חרא" קלאסי...ForeverRed כתב:שועה זה פספוס ענק של הפועל באר שבע.
חיפה גנבה אותו מתחת לרדאר.
בן שהר
Re: בן שהר
רק אהבה תנצח...
בולnitsande כתב: שמח שהוא לא אצלנו. "ילד חרא" קלאסי...
- ForeverRed
אחלה.nitsande כתב: שמח שהוא לא אצלנו. "ילד חרא" קלאסי...
בוא נתמקד רק בשחקנים אפורים שעובדים קשה.
רק אל תתלוננו אחר כך שנהפוך לגרסה יקרה של הפועל רעננה.
לפי מה שאני מבין ממך אי אפשר להיות גם כשרוני וגם לא ילד חרא, הבנתי אותך נכון?ForeverRed כתב: אחלה.
בוא נתמקד רק בשחקנים אפורים שעובדים קשה.
רק אל תתלוננו אחר כך שנהפוך לגרסה יקרה של הפועל רעננה.
הוא כנראה אמר את זה כי הוא יודע מה הוא מדבר. מחברים שגדלו איתו אכן מדובר בילד חרא שנזרק מהנוער של מכבי ת"א בגלל התנהגותeitam כתב: לפי מה שאני מבין ממך אי אפשר להיות גם כשרוני וגם לא ילד חרא, הבנתי אותך נכון?
השמועות מדברות על רגעים של התנהגות חרא ברמה של תיאון גרייג'וי כשהוא עדיים עם הנקניקיה
אז אולי הוא צריך איזה רמזי בולטון שיסרס אותוTal_Hbs כתב:השמועות מדברות על רגעים של התנהגות חרא ברמה של תיאון גרייג'וי כשהוא עדיים עם הנקניקיה
טוטי, הסיבה ששופכים עשרות עמודים על בן שהר, בגלל שהוא חידה דוקטור בן ומר שהר...
רוב השחקנים האחרים, מנעד היכולות שלהם ברור. אצל שהר זה סופר קיצוני. משחקן שלא מסוגל לעצור כדור או לעבור תמרור לסקורר די יציב. ממש חידה. במשחקי הנפל שלו יכול להרוס את הקבוצה. היו הרבה משחקים בשנה שעברה כשהיה בשפל, החמיץ והחמיץ עד שחטפנו גול מקרי בצד השני, והמשחק נגמר.
אם היה מחליף ראוי, בעיקר לגיבוי כשהוא בשפל, היינו במקום אחר.
רוב השחקנים האחרים, מנעד היכולות שלהם ברור. אצל שהר זה סופר קיצוני. משחקן שלא מסוגל לעצור כדור או לעבור תמרור לסקורר די יציב. ממש חידה. במשחקי הנפל שלו יכול להרוס את הקבוצה. היו הרבה משחקים בשנה שעברה כשהיה בשפל, החמיץ והחמיץ עד שחטפנו גול מקרי בצד השני, והמשחק נגמר.
אם היה מחליף ראוי, בעיקר לגיבוי כשהוא בשפל, היינו במקום אחר.
ממש לא חידה.
חלוץ מוגבל, עם אופי נהדר, שבסופו של יום מעמיד שורה סטטיסטית יפה וחתום על הרגעים הגדולים בתולדות המועדון.
ושוב, חלוץ מוגבל.
גם אלון מזרחי היה חלוץ מוגבל אגב, הכל שאלה של מאיזו זווית מסתכלים והאם לוקחים בחשבון עלות מול תועלת.
חלוץ מוגבל, עם אופי נהדר, שבסופו של יום מעמיד שורה סטטיסטית יפה וחתום על הרגעים הגדולים בתולדות המועדון.
ושוב, חלוץ מוגבל.
גם אלון מזרחי היה חלוץ מוגבל אגב, הכל שאלה של מאיזו זווית מסתכלים והאם לוקחים בחשבון עלות מול תועלת.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אלון מזרחי מוגבל... חה חה חה.
1. כולם רוצים ששהר יישאר, אין בכלל שאלה
2. כולם מבינים שיש לו תקופות שלא ייתרום וישגע את כולם
3. כל הכוונה היא שבתקופה הגרועה שלו, לא ייבנו עליו ויהיה משהוא שיחליף אותו ברוב דקות המשחק.
4. בעולם אחר קוראים לזה העלאת התפוקה.
איך תקבל יותר שערים באותן דקות משחק, אבל משני חלוצים שיבצעו הצרחה בהתאם לכושר של שהר.
5. אני יודע שתיאורטית זה קל, המציאות קשה יותר, אבל גם להמשיך עם שהר כחלוץ פותח בכל מחיר זו לא אופצייה
3. כל הכוונה היא שבתקופה הגרועה שלו, לא ייבנו עליו ויהיה משהוא שיחליף אותו ברוב דקות המשחק.
איך תקבל יותר שערים באותן דקות משחק, אבל משני חלוצים שיבצעו הצרחה בהתאם לכושר של שהר.
5. אני יודע שתיאורטית זה קל, המציאות קשה יותר, אבל גם להמשיך עם שהר כחלוץ פותח בכל מחיר זו לא אופצייה
לא מסכים לגבי ההשוואה עם אלון מזרחי.
היה שומר על הכדור ברמה מפתיעה יחסית לגודל הפיזי שלו.
השתתף יותר בהנעת הכדור.
הייתה לו גם טכניקה טובה יותר ובעיטה עם טווח גדול יותר.
או שהזכרון מתעתע בי.
היה שומר על הכדור ברמה מפתיעה יחסית לגודל הפיזי שלו.
השתתף יותר בהנעת הכדור.
הייתה לו גם טכניקה טובה יותר ובעיטה עם טווח גדול יותר.
או שהזכרון מתעתע בי.
הגדרה מצויינת. רק שהשורה התחתונה נתונה לפרשנות... בעיניי השורה התחתונה אומרת שזה חלוץ בינוני. לא יותר.Totti כתב:ממש לא חידה.
ושוב, חלוץ מוגבל.
וכן, אלון מזרחי היה חלוץ מאוד מאוד מוגבל. אבל... הרבה יותר יציב.
רק אהבה תנצח...
האמא של המוגבל.MikiRed כתב:אלון מזרחי מוגבל... חה חה חה.
לא מהיר,לא מסוגל לעבור עמוד,אבל מיקום ואינטלגנציית משחק ברמה הגבוהה ביותר.
קח את שהר גם לו יש מגבלות ועדיין הוא מצליח לחפות על זה עם ההספק השנתי שלו.
לא סיפרתי בדיחה.MikiRed כתב:אלון מזרחי מוגבל... חה חה חה.
אלון מזרחי היה חלוץ מוגבל.
אתה מתחיל להתיש אותי עם החפירה הטרחנית שלך...אשתדל להתעלם להבא. נפגש במגרש.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
כולם חוץ ממך טרחנים... להתראות ביציע