בדיוק מסוג השחקנים שנפטרנו מהם השנה, אוחנה סטייל לטוב ולרע. מעדיף שחקנים מסוג אחרyossi כתב:השחקן היחידי שאפשר באמת להצטער שלא הגיע זה שועה.
כוכב כדורגל.
בן שהר
Re: בן שהר
לא ייאמן איך כל פעם הנושא הזה חוזר.
יהודים קלאסיים אתם,מסתכלים על הכיס של הבן אדם ואם הוא שווה או לא כאילו קניתם מקרר של Lg.
תמשיכו לקבור אותו כל עונה והוא יחזיר לכם בדו ספרתי.
יהודים קלאסיים אתם,מסתכלים על הכיס של הבן אדם ואם הוא שווה או לא כאילו קניתם מקרר של Lg.
תמשיכו לקבור אותו כל עונה והוא יחזיר לכם בדו ספרתי.
אי אפשר רק שחקנים אפורים, לא בא לי לפתוח את נושא אוחנה שוב, לא מזהה אצלו שום דבר דפוק מבחינה התנהגותית.eitam כתב: בדיוק מסוג השחקנים שנפטרנו מהם השנה, אוחנה סטייל לטוב ולרע. מעדיף שחקנים מסוג אחר
הוא לא רצה להיות כאן ולכן אין מה להילחם על זה, אבל כולם היו רוצים לראות אותו נשאר. הוא חזר נהדר מהפציעה והוא שחקן שעוד יתן את הטון.
כנראה לא יגיע לאן שניבאו לו, אבל שחקן ליגה מוביל כן יצא ממנו.
שועה לטעמי השחקן הכי מוכשר בארץ.
לא כל יום צומח חלוץ שיש לו פיניש, הבנה וראיית משחק וגם מסירה מעולה.
מהחלוצים שאפשר להביא לליגה נידחת כמו שלנו הוא הכי קרוב שיש לחבילה שלמה והוא רק בן 20.
גם אוגו היה בעייתי. שחקנים מובילים הם לא פעם כאלה, לא כולם מליקסון, צריך לדעת להפיק מהם את המירב.
- ForeverRed
שועה זה פספוס ענק של הפועל באר שבע.
חיפה גנבה אותו מתחת לרדאר.
חיפה גנבה אותו מתחת לרדאר.
מיליון וחצי יורו על 60% כרטיס זה לא בדיוק לגנוב מתחת לראדר.
הוא כשרוני מאוד אבל לא יודע משהו במנטליות שלו היה מרתיע אותי.
רשמתי תגובה ארוכה ובטעות מחקתי, בקיצור תזכרו ששועה נרכש בתקופה שהיה אצלנו אי ודאות ושעדיין הוא לא אמין כחלוץ 9 ונראה שיכול למצות את עצמו רק לצד חלוץ נוסף.
הוא אומנם הצית את הדימיון בחיפה יותר מפעם אחת אבל בכל זאת יש לו רק 3 שערי ליגה מאז שהגיע.
בדיעבד הייתי שמח שיפתח איתנו את העונה אבל גם עכשיו הוא לא בדיוק מניה בטוחה.
הוא אומנם הצית את הדימיון בחיפה יותר מפעם אחת אבל בכל זאת יש לו רק 3 שערי ליגה מאז שהגיע.
בדיעבד הייתי שמח שיפתח איתנו את העונה אבל גם עכשיו הוא לא בדיוק מניה בטוחה.
- ForeverRed
כשהגדולות האחרות הבינו ששועה בדרך לחיפה נעשו ניסיונות לרכוש אותו במחיר אפילו גבוה יותר וזה כבר היה מאוחר מדי.CrazyRed7 כתב:מיליון וחצי יורו על 60% כרטיס זה לא בדיוק לגנוב מתחת לראדר.
לגמרי גניבה של חיפה.
+1Guevara כתב:
אם אתה לא מבין שרמת השכר של השחקן נכנסת למערך השיקולים של בעד ונגד יש לך בעיה רצינית.
שהר לא אשם בכלום, הוא יעשה כמיטב יכולתו ויקבל על זה שכר מלא - לבריאות. אני חושב שאנחנו צריכים לצפות ליותר משחקן ברמת שכר כזו, לא קשור בכלל להאם אני בעל הבית או לא.
גם אתה אוהד, אולי תתרכז בעידוד ולא בהעברת ביקורת מקצועית על שחקן כזה או אחר? למה לנו לבלבל ת'מוח בפורום ? יש צוות מקצועי שהוא יחליט על פי האימונים, מי שם אותך לקבוע אם שחקן תורם או לא? מי שם אותך להתערב בשיקולי המועדון? יש לך את כל הכלים שיש לצוות המקצועי? אתה כולה אוהד אבאלה.
אוהדים שמדברים על כדורגל הם כולה אוהדים והם דנים על כל מה שקשור.
רמת שכר של שחקן היא הפקטור השני בחשיבותו (אחרי היכולת) בכל החתמה של המועדון ואם אנחנו מדברים כדורגל אז בטח שאכפת לי שמשלמים לבן שהר 500 אלף יורו לעונה.
הוא לא אשם והוא אחלה גבר ואני מת עליו אבל הוא יושב לנו חזק על התקציב וזה בא על חשבון משהו אחר, כל מי שחושב אחרת ו"חושב כמו אוהד" שיפסיק לדבר פה מקצועית ונדון רק על שירי שחקנים, תפאורות, מחירי כרטיסים ושעות משחקים.
אם כבר השקעות חכמות... אם היו משקיעים יותר בשחקנים שהביאו אחרי ״בדיקות מעמיקות״ לא היה בעיה של תקציב.oranu כתב: +1
אוהדים שמדברים על כדורגל הם כולה אוהדים והם דנים על כל מה שקשור.
רמת שכר של שחקן היא הפקטור השני בחשיבותו (אחרי היכולת) בכל החתמה של המועדון ואם אנחנו מדברים כדורגל אז בטח שאכפת לי שמשלמים לבן שהר 500 אלף יורו לעונה.
הוא לא אשם והוא אחלה גבר ואני מת עליו אבל הוא יושב לנו חזק על התקציב וזה בא על חשבון משהו אחר, כל מי שחושב אחרת ו"חושב כמו אוהד" שיפסיק לדבר פה מקצועית ונדון רק על שירי שחקנים, תפאורות, מחירי כרטיסים ושעות משחקים.
היה לנו לפחות עוד 4-5 שחקנים ברמה של בן שהר שהיו יושבים על תקציב של500. מה רע?
הביאו שחקנים מכל הבא ליד ואז נלחמו להפטר מהם ואז שילמו להם פיצויים רק שילכו... רק כל הסאגה הזו שווה עוד חלוץ תותח ב500 אלף.
אז עם כל הכבוד, הטעויות נטו של המועדון.
הם פחדו שילך למכבי (ובצדק) ונתנו לו שכר גבוה ל5 שנים.
יש לתחרות מחיר. גם היום אם מורידים לשהר את השכר, תוך שניה מכבי חוטפת אותו. ומי שחושב שזה לא יקרה לא מבין.
רק השבוע ראיתי את שלומי אזולאי לא מגיע בגליץ לפס אלכסוני של אוחנה בכדור שבן שהר מגיע עומד מול שוער. גם אם מחמיץ זה פער משמעותי ביותר באיכויות.
בן שהר סהכ החמיץ מול שוער ופגע בקורה. כמה רעש.
עורבים לו בפינה בצורה שקופה.
אלדר, אחי, מת על שהר ועדיין בוא נגיד את האמת: יש תקופות שהוא ענק וישנן תקופות שהוא פשוט הורג אותנו.אלדר כתב: בן שהר סהכ החמיץ מול שוער ופגע בקורה. כמה רעש.
עורבים לו בפינה בצורה שקופה.
בעונה שנסתיימה עלה לנו לדעתי בהדחה מהגביע (כן, ברור שלא רק הוא) ובמספר נקודות ליגה עד שחזר לעצמו.
העונה התחיל חלש ואני עדיין מקווה שאוטוטו הוא חוזר להבקיע..., כשהוא בזון הוא קובר את שני המצבים שהזכרת.
- red ultras
הדבר שהכי מסתכל בו זה שהוא לא יכול לעבור קונוס. אתה נותן לו אחד על אחד מול בלם ויודע שהסיכוי שהוא יחלוף על פניו בדריבל/במהירות/בנחישות הוא שואף ל-0. הבנאדם פותח כאן עונה חמישית ואפשר לומר שאם לא שמים לו את הכדור באחד על אחד בתוך ה-5 אין לו נה למכור.
עזוב אותך תן לי 10 בן שהר ו 10 ג׳ימי מרין שיודעים להשתחרר משחקן בצורה מדהימה ולא לעבור קונוס בדריבל. לא כל שחקן חייב להיות דריבליסט. יש דריבליסטים כמו חן עזרא שלא ידעו להשתחרר (או לבטל) שחקן כמו שהר. ואם כן, אז זה יקרה אחרי 200 נגיעותred ultras כתב:הדבר שהכי מסתכל בו זה שהוא לא יכול לעבור קונוס. אתה נותן לו אחד על אחד מול בלם ויודע שהסיכוי שהוא יחלוף על פניו בדריבל/במהירות/בנחישות הוא שואף ל-0. הבנאדם פותח כאן עונה חמישית ואפשר לומר שאם לא שמים לו את הכדור באחד על אחד בתוך ה-5 אין לו נה למכור.
נקלעתי לפני כמה ימים לשידור חוזר בערוץ גולד, הפועל תא מול ליון מהקמפיין ההוא עם זהבי ורמוט דה סילבה טועמה וכו'...
הייתי בשוק כי שכחתי כמה מהיר ומותאם אירופית נקרא לזה הוא היה פעם.
בן היה אז שחקן לגמרי, הדבר שהכי נפגע אצלו זו המהירות.
דריבל זה משהו שמעולם לא הצטיין בו.
בן שהר זה שם שצרוב עמוק בתודעה, ונכון להיום (וצריך להגיד את האמת) הוא כבר ממש לא שם.
בן שהר זה שם שצרוב עמוק בתודעה, ונכון להיום (וצריך להגיד את האמת) הוא כבר ממש לא שם.
אל תלך רחוק.RedBend כתב:נקלעתי לפני כמה ימים לשידור חוזר בערוץ גולד, הפועל תא מול ליון מהקמפיין ההוא עם זהבי ורמוט דה סילבה טועמה וכו'...
במקרה ראיתי היום את התקציר של ה- 2:0 בטדי בפלייאוף של 15/16, נראה מדהים שם.
אין ספק שירד ברמה
לשהר יש את היתרונות שלו ואת המגבלות שלו, וכבר דנו בזה.
אבל למה שהוא עושה בשבועות האחרונים לא ניתן לקרוא החמצות.
מדובר עכשיו בחלוץ שנראה מבולבל וחסר בטחון,
שמבזבז את המצבים עוד לפני שאפשר לקרוא להם החמצות.
דווקא הבעיטה אל הקורה עוד נותנת סיבה לאופטימיות,
לפחות בעט ואפילו אל האיזור.
אבל למה שהוא עושה בשבועות האחרונים לא ניתן לקרוא החמצות.
מדובר עכשיו בחלוץ שנראה מבולבל וחסר בטחון,
שמבזבז את המצבים עוד לפני שאפשר לקרוא להם החמצות.
דווקא הבעיטה אל הקורה עוד נותנת סיבה לאופטימיות,
לפחות בעט ואפילו אל האיזור.