בגלל זה לא ברור למה לא הביאו חלוץ שאשכרה יכול לתרום בחודשיים האלהTotti כתב:האמת שלוקח לו להניע חודש-חודשיים בנוהל.
בן שהר
Re: בן שהר
תאמת, חבל שביטלו את משחקי גביע הטוטו. נתן אופציה למחליפים לשחק קצת, לבנות תיאום וביטחון.
ככה, ברק היה יכול לדעת אם קאריו צריך לשחק, ומניח שגם בן שהר היה מבקיע ומשפר את הביטחון שלו
ככה, ברק היה יכול לדעת אם קאריו צריך לשחק, ומניח שגם בן שהר היה מבקיע ומשפר את הביטחון שלו
בשורה התחתונה, לא ברור לי איך חלוץ עם שכר כמו של שהר מחמיץ את ההזדמנויות האלה. חלק פה אומרים כן זה ידוע שלשהר לוקח חודשיים להתניע, כאילו אה אוקיי עזבו אותו לא מסתדר לו להכניס מצבים של אחד על אחד בהתחלה, כאילו הוא פה בהתנדבות.
זה לא חלוץ שמספיק לנו, חלאס עם השקר הזה - יחס עלוב של עלות מול תועלת. שחקן בשכר כזה אמור להיות האקס פקטור שלנו, שחקן שאתה יכול לסמוך עליו כשלאחרים לא הולך.
זה לא חלוץ שמספיק לנו, חלאס עם השקר הזה - יחס עלוב של עלות מול תועלת. שחקן בשכר כזה אמור להיות האקס פקטור שלנו, שחקן שאתה יכול לסמוך עליו כשלאחרים לא הולך.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

מה האובססיה כלפי השכר שלו?אתם משלמים?מביאים חלוץ שנכשל מולו כי הוא מרוויח 450 ולא 250?מה שייך בכלל?
השאלה היחידה אם יש לנו אופציה לחלוץ ישראלי טוב ממנו - והתשובה היא לא. אין שום חלוץ ישראלי בליגה שטוב ממנו.
השאלה היחידה אם יש לנו אופציה לחלוץ ישראלי טוב ממנו - והתשובה היא לא. אין שום חלוץ ישראלי בליגה שטוב ממנו.
מה זאת אומרת אובססיה? הרי איך אתה בוחן שחקנים אם לא בהתאם לרמת השכר שלהם? ככה העולם עובד.CrazyRed7 כתב:מה האובססיה כלפי השכר שלו?אתם משלמים?מביאים חלוץ שנכשל מולו כי הוא מרוויח 450 ולא 250?מה שייך בכלל?
אני לא משוכנע שמלמד לצורך העניין לא יצליח להגיע למספרים שלו, שאם נאמר את האמת ולא נשקר לעצמנו רוב הגולים שלו הם לא יש מאין. לא גול שאתה תופס תראש - גול של מיקום נכון (חשוב לכשעצמו) / פנדל.
פשוט גיא מלמד עולה הרבה פחות ועל כל משחק בינוני האצבע תהיה הרבה יותר קלה על ההדק. כשיושב לך על הספסל שחקן עם שכר של חצי מיליון - אתה תרכיב אותו רק כדי לא לצאת פראייר.
אוהב את בן שהר ומודה לו על כל התרומה, אבל חלאס, אנחנו חייבים לדרוש יותר מהחלוץ המוביל שלנו - זה לא קרוב להספיק.

- ForeverRed
או שאתה מנותק, או שגם אתה מבין שהפועל באר שבע בתקופה של קיצוצים בתקציב לא יכולה להרשות לעצמה להחזיק שני שחקנים יקרים על אותה עמדה.CrazyRed7 כתב:מה האובססיה כלפי השכר שלו?אתם משלמים?מביאים חלוץ שנכשל מולו כי הוא מרוויח 450 ולא 250?מה שייך בכלל?
השכר של שהר משחק תפקיד סופר משמעותי ומהווה שיקול מרכזי בהפיכתו לחלוץ המוביל.
ככה זה עובד אם אתה בעל הבית ומשלם מהכיס שלך.Guevara כתב:
מה זאת אומרת אובססיה? הרי איך אתה בוחן שחקנים אם לא בהתאם לרמת השכר שלהם? ככה העולם עובד.
כשאתה לא בעל הבית מה אכפת לך כמה מרוויח בן שהר?
אתה אוהד. אתה אמור לעשות שיקולים של השחקן תורם לי או לא תורם לי. גם אם יקבל מליון שקל או דולר וחצי.
שורה תחתונה בן שהר תורם למועדון כל עונה כל הזמן.
מה הוא אשם שהביאו חלוץ שמתייבש בספסל ומה הוא אשם ששמו את נייג׳ל חלוץ שלא מצליח לכבוש??
תפסיק לרמות.ForeverRed כתב: או שאתה מנותק, או שגם אתה מבין שהפועל באר שבע בתקופה של קיצוצים בתקציב לא יכולה להרשות לעצמה להחזיק שני שחקנים יקרים על אותה עמדה.
השכר של שהר משחק תפקיד סופר משמעותי ומהווה שיקול מרכזי בהפיכתו לחלוץ המוביל.
תקופה של קיצוצים עלק. בעונות השיא שלנו הביאו את לוסיו(הרוויח סכומים דומים לקאריו, גם אז היו קיצוצים?) ופקהארט(חצי מיליון יורו לעונה).
זאת אומרת הביאו לאורך הזמן הזה מי שחשבו שמתאים ללא קשר לסכומים שלו.
נכון, סביר להניח שהיום לא יביאו זר ב500 אלף יורו אבל לא הביאו את קאריו ב180 אלף יורו כי שהר מרוויח הרבה כסף - זה בטוח.
בגדול זאת בעיה שלנו שמאז ברדה לא הגיע לכאן חלוץ שמסוגל להוריד את שהר לספסל. שהר הרוויח את מקומו בצדק והסכומים שהוא מרוויח לא מורידים במעט מהתרומה הנהדרת שלו כישראלי.
אנחנו מדברים פה באוויר או מדברים עובדות?Guevara כתב:
מה זאת אומרת אובססיה? הרי איך אתה בוחן שחקנים אם לא בהתאם לרמת השכר שלהם? ככה העולם עובד.
אני לא משוכנע שמלמד לצורך העניין לא יצליח להגיע למספרים שלו, שאם נאמר את האמת ולא נשקר לעצמנו רוב הגולים שלו הם לא יש מאין. לא גול שאתה תופס תראש - גול של מיקום נכון (חשוב לכשעצמו) / פנדל.
פשוט גיא מלמד עולה הרבה פחות ועל כל משחק בינוני האצבע תהיה הרבה יותר קלה על ההדק. כשיושב לך על הספסל שחקן עם שכר של חצי מיליון - אתה תרכיב אותו רק כדי לא לצאת פראייר.
אוהב את בן שהר ומודה לו על כל התרומה, אבל חלאס, אנחנו חייבים לדרוש יותר מהחלוץ המוביל שלנו - זה לא קרוב להספיק.
אתה באמת משווה שחקן שלא הצליח להביא דו ספרתי לעולם(כולל בקבוצה התקפית שלא נתקלת בבונקרים מפוארים כמו נתניה) לשחקן של דו ספרתי 4-5 שנים כמו שהר?
עזוב אותך.CrazyRed7 כתב: אנחנו מדברים פה באוויר או מדברים עובדות?
אתה באמת משווה שחקן שלא הצליח להביא דו ספרתי לעולם(כולל בקבוצה התקפית שלא נתקלת בבונקרים מפוארים כמו נתניה) לשחקן של דו ספרתי 4-5 שנים כמו שהר?
ישראלי טיפוסי.
רוצה לשלם 5 שקל ולקבל את כל העולם.
אם אתה לא מבין שרמת השכר של השחקן נכנסת למערך השיקולים של בעד ונגד יש לך בעיה רצינית.אלדר כתב: ככה זה עובד אם אתה בעל הבית ומשלם מהכיס שלך.
כשאתה לא בעל הבית מה אכפת לך כמה מרוויח בן שהר?
אתה אוהד. אתה אמור לעשות שיקולים של השחקן תורם לי או לא תורם לי. גם אם יקבל מליון שקל או דולר וחצי.
שורה תחתונה בן שהר תורם למועדון כל עונה כל הזמן.
מה הוא אשם שהביאו חלוץ שמתייבש בספסל ומה הוא אשם ששמו את נייג׳ל חלוץ שלא מצליח לכבוש??
שהר לא אשם בכלום, הוא יעשה כמיטב יכולתו ויקבל על זה שכר מלא - לבריאות. אני חושב שאנחנו צריכים לצפות ליותר משחקן ברמת שכר כזו, לא קשור בכלל להאם אני בעל הבית או לא.
גם אתה אוהד, אולי תתרכז בעידוד ולא בהעברת ביקורת מקצועית על שחקן כזה או אחר? למה לנו לבלבל ת'מוח בפורום ? יש צוות מקצועי שהוא יחליט על פי האימונים, מי שם אותך לקבוע אם שחקן תורם או לא? מי שם אותך להתערב בשיקולי המועדון? יש לך את כל הכלים שיש לצוות המקצועי? אתה כולה אוהד אבאלה.

- ForeverRed
אם אתה לא מבין את ההשפעה של השיקול הכלכלי (וגם של המעמד) על בניית הסגל אז אין הרבה מה להוסיף. מה שהיה בשנים קודמות לא רלוונטי.CrazyRed7 כתב: תפסיק לרמות.
תקופה של קיצוצים עלק. בעונות השיא שלנו הביאו את לוסיו(הרוויח סכומים דומים לקאריו, גם אז היו קיצוצים?) ופקהארט(חצי מיליון יורו לעונה).
זאת אומרת הביאו לאורך הזמן הזה מי שחשבו שמתאים ללא קשר לסכומים שלו.
נכון, סביר להניח שהיום לא יביאו זר ב500 אלף יורו אבל לא הביאו את קאריו ב180 אלף יורו כי שהר מרוויח הרבה כסף - זה בטוח.
בגדול זאת בעיה שלנו שמאז ברדה לא הגיע לכאן חלוץ שמסוגל להוריד את שהר לספסל. שהר הרוויח את מקומו בצדק והסכומים שהוא מרוויח לא מורידים במעט מהתרומה הנהדרת שלו כישראלי.
כנראה שיותר נוח לעצום עיניים.
אתה עוצם עיניים. אתה מתייחס לדברים כפי שנוח לך.
רומז שבגלל השכר של שהר והקיצוץ בתקציב הובא "חלוץ זול" כמו קאריו ומתעלם לגמרי מהעובדה שלפני החוזה הנוכחי של שהר וכשתקציב המועדון היה בשיאו הובא לכאן חלוץ עם שכר דומה ורזומה דומה.
אין קשר לשכר של שהר ואין קשר לירידה בתקציב. הגיע קאריו כי זה מה שבכר רצה.
רומז שבגלל השכר של שהר והקיצוץ בתקציב הובא "חלוץ זול" כמו קאריו ומתעלם לגמרי מהעובדה שלפני החוזה הנוכחי של שהר וכשתקציב המועדון היה בשיאו הובא לכאן חלוץ עם שכר דומה ורזומה דומה.
- ForeverRed
גם בימים ההם שהר לא בדיוק הרוויח גרושים, ואז עוד היה את ברדה לצידו.CrazyRed7 כתב:אתה עוצם עיניים. אתה מתייחס לדברים כפי שנוח לך.
בעולם אידאלי שהר הוא לא החלוץ הראשון שבכר היה מרכיב. אנחנו רואים הוכחות לכך פעם אחר פעם.
באילוצים של החיים האמיתיים זה מה יש.
השחקן היחידי שאפשר באמת להצטער שלא הגיע זה שועה.
כוכב כדורגל.
כוכב כדורגל.