עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
מיכה שחקן נהדר, אבל חסרה לו את הנוכחות של מליקסון.
הכדורים שהוא מכניס הם ברמה הגבוהה ביותר, אבל לפעמים מתאדה ונעלם.
מליקסון היה יותר ווינר לדעתי, ייתכן והוא עוד יתפתח. הוא ויונתן כהן צריכים להיות מוברגים להרכב.
הכדורים שהוא מכניס הם ברמה הגבוהה ביותר, אבל לפעמים מתאדה ונעלם.
מליקסון היה יותר ווינר לדעתי, ייתכן והוא עוד יתפתח. הוא ויונתן כהן צריכים להיות מוברגים להרכב.
בואו נגיד ככה, הם לא קבוצה שאי אפשר להתמודד איתה. פתיחה טובה שלנו לליגה והאפקט הפסיכולוגי מתגבר שבעתיים. בשביל שמעידה תקרה אנחנו צריכים ליצור להם את התנאים לכך ואת השאר הלחץ יעשה.
אני עד עכשיו בטוח שאם מנצחים באשדוד במחזור השלישי (המשחק שהתחיל את כדור השלג) בעונה שעברה אנחנו לא מסיימים בפער כזה מתחת והיה לנו הרבה יותר לתת, הפער המוקדם גמר לנו את הצורה וזה בדיוק מה שאנחנו צריכים לשאוף לגרום להם השנה
אני עד עכשיו בטוח שאם מנצחים באשדוד במחזור השלישי (המשחק שהתחיל את כדור השלג) בעונה שעברה אנחנו לא מסיימים בפער כזה מתחת והיה לנו הרבה יותר לתת, הפער המוקדם גמר לנו את הצורה וזה בדיוק מה שאנחנו צריכים לשאוף לגרום להם השנה
כואב לי הלב לראות את אוחנה... יהלום אמיתי, בעל הבית, המלך החדש, זה מה שהיינו צריכים השנה בעקבות מליקסון. חבל שלא הצלחנו לחבר אותו.
גם מוחמד מדהים לרמה שלנו.
היתר מוכשרת ומהנה מאד, אם יטפלו גם בהגנה, ידברו חזק בצמרת.
בוא נפסיק להתלהב ממשחקי אימון אחיMikiRed כתב:כואב לי הלב לראות את אוחנה... יהלום אמיתי, בעל הבית, המלך החדש, זה מה שהיינו צריכים השנה בעקבות מליקסון. חבל שלא הצלחנו לחבר אותו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אשכרה. בגביע הטוטו גם קינגסטון היה נראה כמו דרק בואטנג.Totti כתב: בוא נפסיק להתלהב ממשחקי אימון אחי
- simply-red
איזי הנחית יהלום חדש? מי צפה בק"ש-נתניה?
שמע, יש להם סגל עם פוטנציאל מפחיד איך שלא נהפוך את העניין.Totti כתב: בוא נפסיק להתלהב ממשחקי אימון אחי
אז אין בלמים מי יודע מה ושחסר חלוץ, אבל שאר העמדות שלהם מאוישות בצורה שוואלה ב90% מהמשחקים זה לא אמור לעניין.
מוחמד פלומה גרסיה קונטה זה נפיץ מאוד.
טופ 3 קל.
אני, בהחלט שחקן טוב ומעניין. כולם דיברו על שרידאן ורואיז אבל נראה שהוא היהלום האמיתי של ק"ש.
בכלל לק"ש יש קבוצה טובה ועמוקה. דגו צריך לתת פלייאוף עליון.
קהת היה די נוראי, לא נראה שהשתחרר מהכישלון בחיפה. היהירות של סגל במו"מ עם עזרא תעלה לו ביוקר. ההתקפה של נתניה די משעממת ובצ'יראי בכושר רע.
רוי קורין בן ה16 שעלה היה מנקודות האור ונתן יופי של משחק. גם יובל שדה נראה מצוין.
קבוצה שיש לה יותר חסרונות מיתרונות. לא יחזיק מים והלחץ של חוגג+קהל יהרוג אותם.
בכלל לק"ש יש קבוצה טובה ועמוקה. דגו צריך לתת פלייאוף עליון.
קהת היה די נוראי, לא נראה שהשתחרר מהכישלון בחיפה. היהירות של סגל במו"מ עם עזרא תעלה לו ביוקר. ההתקפה של נתניה די משעממת ובצ'יראי בכושר רע.
רוי קורין בן ה16 שעלה היה מנקודות האור ונתן יופי של משחק. גם יובל שדה נראה מצוין.
ולנו בעונה שעברה היה סבע האסלביינק אלחמיד ואוגו.RedBend כתב: שמע, יש להם סגל עם פוטנציאל מפחיד איך שלא נהפוך את העניין.
אז אין בלמים מי יודע מה ושחסר חלוץ, אבל שאר העמדות שלהם מאוישות בצורה שוואלה ב90% מהמשחקים זה לא אמור לעניין.
טופ 3 קל.
קבוצה שיש לה יותר חסרונות מיתרונות. לא יחזיק מים והלחץ של חוגג+קהל יהרוג אותם.
נערך לאחרונה על ידי הפועלעולה ב 31 יולי 2019, 21:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
אין בלמים ואין משחק הגנה, ילהיבו , יקשו ויהיו בצמרת וזהו.RedBend כתב: שמע, יש להם סגל עם פוטנציאל מפחיד איך שלא נהפוך את העניין.
טופ 3 קל.
עוד קבוצה שתלחיץ את מכבי
- ForeverRed
ביתר מאוזנת מאוד בחלק הקדמי וגם פתחה עם הסגל הזה את העונה.הפועלעולה כתב: ולנו בעונה שעברה היה סבע האסלביינק אלחמיד ואוגו.
הכי רחוק מהבלגן שהלך פה בקיץ.
מאוזנת מאוד? אף אחד לא עושה תנועה לעומק. טובים רק כשהכדור ברגל, בטח כשאוחנה חלק משלישיית ההתקפה. והחלוצים סתמיים ולא ברמה לקבוצה שרצה לאליפות.ForeverRed כתב: ביתר מאוזנת מאוד בחלק הקדמי וגם פתחה עם הסגל הזה את העונה.
הכי רחוק מהבלגן שהלך פה בקיץ.
אם ורד חוזר טוב אז הוא בהחלט יכול לאזן קצת את העסק אבל זה אומר שאחד משחקני הרכש היקרים ירדו לספסל.
קיצר... סלט. היו צריכים לוותר על גרסיה או אוחנה ולשמור את הכסף לבלם+שדרוג חוזה לקלטינס.
בואו חברים
גם אני מת על הזלזול הזה אבל אל תחשבו שהמצאנו פה את הכדורגל כן? אני מת עלייך (הפועל עולה)
הלחץ יהרוג אותם זה לא יותר ממשאלת לב. עם הכלים שיש שם ליצן מי שמזלזל.
(אלדר סחטיין על אחיך)
גם אני מת על הזלזול הזה אבל אל תחשבו שהמצאנו פה את הכדורגל כן? אני מת עלייך (הפועל עולה)
הלחץ יהרוג אותם זה לא יותר ממשאלת לב. עם הכלים שיש שם ליצן מי שמזלזל.
(אלדר סחטיין על אחיך)
- ForeverRed
כשאני מדבר על איזונים אני מתכוון לפריסה על המגרש.הפועלעולה כתב: מאוזנת מאוד? אף אחד לא עושה תנועה לעומק. טובים רק כשהכדור ברגל, בטח כשאוחנה חלק משלישיית ההתקפה. והחלוצים סתמיים ולא ברמה לקבוצה שרצה לאליפות.
אם ורד חוזר טוב אז הוא בהחלט יכול לאזן קצת את העסק אבל זה אומר שאחד משחקני הרכש היקרים ירדו לספסל.
קיצר... סלט. היו צריכים לוותר על גרסיה או אוחנה ולשמור את הכסף לבלם+שדרוג חוזה לקלטינס.
שני קשרי אמצע, מנהל משחק, שני שחקני כנף, חלוץ.
מאוד מאוזן.
דינמיקה פנימית הם יצטרכו למצוא תוך כדי תנועה ובשביל זה יש מאמן.
אני גם לא שותף לקטילה על אזולאי. הוא שחקן כדורגל לא רע בכלל שיודע לתרום בהמון אספקטים שהייתי שמח לראות את שהר תורם בהם. מחמיצן ענק זה כן, אבל עדיין לא ברור כמה זה קריטי.
מה יתחבר וכמה נגלה בהמשך.
יש שם חומר גלם אדיר ולא צריך להקטין אותו בכוח.
אם יעבדו נכון ידברו בעוד שנה שנתיים חזק מאוד.
השאלה אם תהיה סבלנות לתהליך (מתבקש) של שנה שנתיים. לי זה נראה שעונה שתסתיים במקומות 3-5 תגרום לחוגג לשבור את הכלים.
זה שצברו שם אחלה נכסים והם במצב הרבה יותר טוב מלפני שנה זה ברור, אף אחד לא מקטין את רמת הכישרון שם.
זה שצברו שם אחלה נכסים והם במצב הרבה יותר טוב מלפני שנה זה ברור, אף אחד לא מקטין את רמת הכישרון שם.
השאלה איך זה ייראה מול קבוצות שאשכרה יבואו לתקוף אותם.
לא ראיתי דקה מהמשחקים שלהם, הימור פרוע שנס ציונה ורעננה לא ממש עשו את זה.
האמת, לאיזה חצי ליגה אין כלים לעשות את זה, המצב באמת בטטה.
אם תשאלו אותי, רוב הקבוצות נחלשו מהעונה שעברה שהייתה קטסטרופה בפני עצמה.
ההתנהלות בחיפה מזעזעת.
בלבול בכדורגל סופר אפור עוד מצליח להוציא תוצאות טובות יחסית (יהיה לו הרבה יותר קשה בליגה כשהוא לא יוכל פשוט לעלות בבונקר ולשחק על מעבר) אבל זה מועדון שפשוט בפשיטת רגל.
לא ראיתי דקה מהמשחקים שלהם, הימור פרוע שנס ציונה ורעננה לא ממש עשו את זה.
האמת, לאיזה חצי ליגה אין כלים לעשות את זה, המצב באמת בטטה.
אם תשאלו אותי, רוב הקבוצות נחלשו מהעונה שעברה שהייתה קטסטרופה בפני עצמה.
ההתנהלות בחיפה מזעזעת.
בלבול בכדורגל סופר אפור עוד מצליח להוציא תוצאות טובות יחסית (יהיה לו הרבה יותר קשה בליגה כשהוא לא יוכל פשוט לעלות בבונקר ולשחק על מעבר) אבל זה מועדון שפשוט בפשיטת רגל.