אוביידו הובאן
Re: אוביידו הובאן
מטורף עד כמה הסיפור של הזרים של הובאן וויטור אוגו עד כמה החיבור שלהם למועדון ולאוהדים מטורף עד היום,כאילו הם מוכרים תודה בכל יום על הזכות לשחק בהפועל באר שבע ...
ורק טוני נעלם...
ורק טוני נעלם...
מתגעגע לצינור 4 צול שלו אה ?LIAV00S כתב:
ורק טוני נעלם...
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

מישהו יודע להסביר למה באמת נתנו לו ללכת?
אם זה עניין כספי?
או מקצועי נטו?
לא אשכח את הכתבה בסופ"ש בתום העונה האחרונה שלו רק מבקש שמישהו ידבר איתו על אפשרות להמשיך במועדון שבר לי את הלב
אם זה עניין כספי?
או מקצועי נטו?
לא אשכח את הכתבה בסופ"ש בתום העונה האחרונה שלו רק מבקש שמישהו ידבר איתו על אפשרות להמשיך במועדון שבר לי את הלב
- dardasmiley
שחצנות, היו בטוחים שאפשר למצוא טוב ממנו בקלות.red bend כתב:מישהו יודע להסביר למה באמת נתנו לו ללכת?
אם זה עניין כספי?
או מקצועי נטו?
מקצועי. בכר רצה חלוץ זר ובנוסף בוזגלו עזב אז היה צריך מקום לשחקן אגף. אם אצילי היה מגיע אני מעריך שהובאן היה נשאר.
הובאן גם ב15/16 וגם ב16/17 התעלה בענק במאני טיים ובכללי היה שחקן של משחקים גדולים אבל באמצע העונה היכולת שלו לא הייתה מדהימה. צריך לזכור גם את זה.
הובאן גם ב15/16 וגם ב16/17 התעלה בענק במאני טיים ובכללי היה שחקן של משחקים גדולים אבל באמצע העונה היכולת שלו לא הייתה מדהימה. צריך לזכור גם את זה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ב15/16 הובאן היה אחד מהשחקנים הכי טובים שלנו, רק ב16/17 החלה ירידה ביכולת שלו.הפועלעולה כתב:מקצועי. בכר רצה חלוץ זר ובנוסף בוזגלו עזב אז היה צריך מקום לשחקן אגף. אם אצילי היה מגיע אני מעריך שהובאן היה נשאר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
גם אני חושב כמוך זחיחות עטפה את כולם במועדון הצל של הובאן טוב יותר מכל הליצנים שהנחיתו לנו כאן עד היוםdardasmiley כתב:
שחצנות, היו בטוחים שאפשר למצוא טוב ממנו בקלות.
לא זחיחות של הקבוצה, ירידה ברמת הדריכות של טוני. כולם זוכרים את הרגעים הגדולים, וטוב שכך, אבל שוכחים את הירידה ברצינות שלו, וגם את הפציעות שלווו גם בפציעה בשריר החשק. נגמר לו הסוס כאן, רצה לעזוב. ייתכן ולפני שנתיים שלוש אפשר היה לנעול אותו בחוזה, אבל במצב שנוצר, היה מיצוי הדדי...
לגבי הובאן, בשנה האחרונה כאן הייתה ירידה ביכולת, אפשר היה למשוך עוד שנה, אבל הפרידה הייתה הגיונית.
רק לגבי אוגו לדעתי לא עשו שום מאמץ. אולי יש נסיבות מאחורי הקלעים שאנחנו לא מודעים להם. העובדה היא שהוא עדיין על המדף...
הוא לא בגיל ובאטרקטיביות של טוני...
לגבי הובאן, בשנה האחרונה כאן הייתה ירידה ביכולת, אפשר היה למשוך עוד שנה, אבל הפרידה הייתה הגיונית.
רק לגבי אוגו לדעתי לא עשו שום מאמץ. אולי יש נסיבות מאחורי הקלעים שאנחנו לא מודעים להם. העובדה היא שהוא עדיין על המדף...
הוא לא בגיל ובאטרקטיביות של טוני...
הובאן בעונתו האחרונה היה די בינוני. התנדנד בין ההרכב לספסל ובכר עשה בו שימוש בעיקר במשחקים הגדולים, בהם הוא עדיין היה מעולה.
בזמנו הרבה מאוד אוהדים הבינו את הפרידה ממנו וגם תמכו בה
בכר הביא בחשבון מן הסתם את גילו של הובאן ועובדתית שיתף אותו בכל המשחקים החשובים (מה שמלמד שסמך עליו והחזיק ממנו מאוד) כשבדר"כ הובאן היה מצוין באותם משחקים חשובים.bs war כתב:הובאן בעונתו האחרונה היה די בינוני. התנדנד בין ההרכב לספסל ובכר עשה בו שימוש בעיקר במשחקים הגדולים, בהם הוא עדיין היה מעולה.
כמה הובאן מדבר מאז ההגרלה מול מכבי... שינוח קצת.
שקוף שהם מפסידים בישראל כוסראבק
שקוף שהם מפסידים בישראל כוסראבק
נחת בישראל,ובסרטון שערוץ הספורט העלה רואים שהוא חיפש/חשב שיהיו אוהדי באר שבע שיקבלו אותו אך זה לא קרה 

גדול!!LIAV00S כתב:נחת בישראל,ובסרטון שערוץ הספורט העלה רואים שהוא חיפש/חשב שיהיו אוהדי באר שבע שיקבלו אותו אך זה לא קרה

אם השמועות שאני שומע נכונות, הוא יחזור למועדון בעתיד הקרוב בתפקיד מקצועי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הלב פועם והגוף נרגשTotti כתב:אם השמועות שאני שומע נכונות, הוא יחזור למועדון בעתיד הקרוב בתפקיד מקצועי.