RedRock כתב:
בקלוז׳ אתה כנראה קונה בית ב20 יורו
אין מה לנסות להשוות מחירים.
דווקא המחירים הוגנים מאוד והפתיעו אותי לטובה.
(חוץ מעמלת הגזל של האשראי, פר כרטיס, כשאתה מדפיס את הכרטיס בבית בעצמך -נשגב מבינתי)
לא כיוונתי ל4 אירו לכרטיס כאן
משהו בסגנון 40 אחיד גם היה משכנע את אלו שצריכים את הסיבה הנוספת כדי להגיע למשחק כזה
yanivnew91 כתב:
אח שלי אני מאחרוני המבקרים של המועדון. גם לא ללכת לכיוון הדוגמא שנתתי זה בסדר.
גם בעיניי המחיר הוא סביר מאוד. בסך הכל הבאתי דוגמא לאיך אפשר למשוך עוד קהל כדי לקבל אצטדיון מלא במשחק אירופי חשוב אבל לא הכי סקסי בעולם.
מניח שיגיעו סביב ה10-11 אלף
צבא המגוננים על המועדון יכול להירגע
נזרום איץך עם הצבא, מעדיף לגונן על המועדון מאשר לתקוף אותו בכל הזדמנות (מדבר בכללי, לא ספציפית עלייך)
70 שח או 40 שח הם היינוח,שלא רוצים לבוא אז מזיינים בשכל.
הייתי עושה עם הקהל את אותה שיטה שעשו בקבוצה,פותח קבוצת מנודים וזורק אותם לוסרמיל שיעריכו קצת.
נהיו יותר שבעים מהשבעים שהעפנו כבר.
אדום זקן כתב:70 שח או 40 שח הם היינוח,שלא רוצים לבוא אז מזיינים בשכל.
הייתי עושה עם הקהל את אותה שיטה שעשו בקבוצה,פותח קבוצת מנודים וזורק אותם לוסרמיל שיעריכו קצת.
נהיו יותר שבעים מהשבעים שהעפנו כבר.
ענקקקקקקקק ))))))
רק תשאיר לנו את יניב בטרנר, הוא מהחבר׳ה הטובים
אני יודע שפה לא התחברו לנסיונות השיווק ההזויים של חוגג בבית״ר ועם רוב מה שנכתב פה אני די מסכים כי הוא הלך טיפה רחוק מידי.
להוריד 20-40 שקלים ממחיר כרטיס כשיש חשיבות גדולה לביתיות במשחקים כמו המשחק מחר זה רחוק מלהזנות את המוצר.
אם לא הבנתם אנחנו חיים בעולם בו תמיד חייב להיאבק על הלקוח, נון סטופ. אם זה בשיווק ואם זה במחיר אטרקטיבי ואם זה באינספור דרכים אחרות בהן אפשר לצאת מהקופסא ולחשוב איך ממלאים את טרנר ואיך מגיעים לאירופה.
גדלנו לבסיס מרשים מאד של 8 אלף אוהדים שכנראה יגיעו לכל משחק ויראו מעורבות במדיה החברתית, אבל אם רוצים להגדיל את הבסיס הזה ל12 אלף צריכים להיות אקטיביים.
אפשר לומר על חוגג הרבה דברים, אבל הוא לפחות עושה פעולות כדי למקסם את המועדון שלו, הפועל באר שבע גם הייתה כזו טרום האליפויות, נכנסנו לסטטוס קוו מסוים במערכת, ואם לא יתחילו להיות אקטיביים ולחשוב איך לשנות את זה אנחנו נמשיך לראות מספרים כאלה גם בליגה.
תוריד מחירים פה, ותצטרך גם להוריד בסיבוב הבא כי מי אלה השבדים האלה בכלל הם לא אטרקטיביים, ואם הורדת באירופה לא תוריד מול נס ציונה?
בלונג ראן זה ויתור על הרבה כסף.
ואדום זקן צודק לגמרי, 20 שקל לפה או לשם לא יזיזו יותר מדי לכמות הצופים.
yossi כתב:תוריד מחירים פה, ותצטרך גם להוריד בסיבוב הבא כי מי אלה השבדים האלה בכלל הם לא אטרקטיביים, ואם הורדת באירופה לא תוריד מול נס ציונה?
בלונג ראן זה ויתור על הרבה כסף.
ואדום זקן צודק לגמרי, 20 שקל לפה או לשם לא יזיזו יותר מדי לכמות הצופים.
בלונג ראן אתה רוצה לעלות לשלב בתים באירופה וליצור קבוצה תחרותית ששואפת להישגים. עם טרנר חצי ריק זה כנראה לא יקרה. משחק פשוט של היצע וביקוש, כשאין ביקוש מה זה משנה מה המחיר מול נס ציונה תגיד לי?
דרך אגב, יש הרבה דרכים לגרום לבאז חיובי גם בלי הורדה במחיר. יש אנשים במחלקת שיווק שמקבלים על זה כסף.
Guevara כתב:
בלונג ראן אתה רוצה לעלות לשלב בתים באירופה וליצור קבוצה תחרותית ששואפת להישגים. עם טרנר חצי ריק זה כנראה לא יקרה. משחק פשוט של היצע וביקוש, כשאין ביקוש מה זה משנה מה המחיר מול נס ציונה תגיד לי?
דרך אגב, יש הרבה דרכים לגרום לבאז חיובי גם בלי הורדה במחיר. יש אנשים במחלקת שיווק שמקבלים על זה כסף.
כשיהיה ניצחונות גם יהיה ביקוש.
תוריד עכשיו מחיר ותצטרך ליישר קו גם בעתיד.
מחיר הוגן מאוד, תוריד עוד 20 שח נניח וזה מביא בקושי עוד 500.
11-12 מאמין שיהיה, חצי ריק זה לא.
Guevara כתב:
אם תוריד אפילו 10 שקלים לכרטיס אתה מפסיד כסף גם אם תמלא את כל האצטדיון. ובא נגיד שאלה שיבואו בגלל הנחה כזאת או אחרת הם לא בדיוק אלה שידחפו את הקבוצה לשלב הבא.
המחירים למשחק הזה סבבה לגמרי.
שוב, פחות משנה לי המחיר כמו הנימנום הזה של הקבוצה לפני משחק חשוב באירופה. אני חושב שעלייה לשלב בתים יכולה לעשות למועדון רק טוב - להכניס אנרגיות חדשות והכנסה רצינית מהמשחקים וכל המרצנדייז. מרגיש לי שלא מתאבדים על זה מספיק.