ג'ימי מרין
Re: ג'ימי מרין חתם
נראה מאוד מוכשר, אבל הוא צעיר ואני לא חושב שהוא יכול להוביל אותנו העונה.
לצערי, התקפית אנחנו תלויים העונה בנייג'ל, וזה מדאיג. במיוחד(ככה אני חושב) כשאף אחד בצוות שלנו לא סגור על איזה תפקיד מתאים לו.
לצערי, התקפית אנחנו תלויים העונה בנייג'ל, וזה מדאיג. במיוחד(ככה אני חושב) כשאף אחד בצוות שלנו לא סגור על איזה תפקיד מתאים לו.
ראית משחק אחד של הקבוצה והחלטת שמארין לא יכול להוביל ושבונים רק על נייגל ?שמעון א כתב:נראה מאוד מוכשר, אבל הוא צעיר ואני לא חושב שהוא יכול להוביל אותנו העונה.
לא החלטתי. אמרתי שאני חושב שמארין צעיר מידי מכדי להוביל אותנו. יכול להיות שאני טועה.Tal_Hbs כתב:
ראית משחק אחד של הקבוצה והחלטת שמארין לא יכול להוביל ושבונים רק על נייגל ?
ונייג'ל? ראינו כבר מעונה קודמת שהצוות שלנו לא יודע איך 'לאכול' אותו.
מריו הוא פרוייקט ליותר משנה, לדעתי הציפיות ממנו השנה הם מעל ומעבר. קראתי שהוא אמור להכנס לנעליים של מליקסון...
לקח כל כדור עונשין או קרן.
נראה את ההיררכייה ביום חמישי, בהרכב המלא.
"הרכב מלא"... כולה ספורי חוזרMikiRed כתב:מריו הוא פרוייקט ליותר משנה, לדעתי הציפיות ממנו השנה הם מעל ומעבר. קראתי שהוא אמור להכנס לנעליים של מליקסון...
איך הוא הטריף את הקהל אחרי שהדרומי שר את השיר של בית הנייר, הבחור מחבב את המוסיקה הלטינית.
ואחלה שיר...
ואחלה שיר...
- yanivnew91
זה בוזגלו עם אופי יותר נעים(נקווה)
חייב להיות יותר רע וחוצפן
חייב להיות יותר רע וחוצפן
יש לו כדורגל זה אין ספק. נחיה ונראה איך הוא יראה מול שחקני הגנה אמיתיים ולא פקידי בנק אלבנים.
למרות שהוא כנראה מעדיף לשחק משמאל, לחתוך למרכז ולבעוט בימין, חושב שאתמול היה יעיל יותר בימין...
פעמיים ניסה לעשות חיתוך לשמאל (סטייל זריהן) ונכשל, בפעם השלישית תפקד כקיצוני ימני ובישל.
יש לו כושר גופני מדהים, לא נצפתה ירידה באינטנסיביות גם בסוף המישחק.
ניתן להניח בזהירות שזו החתמה מוצלחת, בעיקר לטווח ארוך יותר.
פעמיים ניסה לעשות חיתוך לשמאל (סטייל זריהן) ונכשל, בפעם השלישית תפקד כקיצוני ימני ובישל.
יש לו כושר גופני מדהים, לא נצפתה ירידה באינטנסיביות גם בסוף המישחק.
ניתן להניח בזהירות שזו החתמה מוצלחת, בעיקר לטווח ארוך יותר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לדעתי הוא צריך לשחק בימין למרות שהוא אוהב לשחק בשמאל.
יש לו כדורגל ועושה רושם שאחריי הרבה כשלונות בגזרת הזרים סוף סוף הבאנו זר שיש לו פוטנציאל אמיתי וכישרון.
וגם נראה בעל כושר גופני, ניב זריהן צריך ללמוד ממנו.
יש לו כדורגל ועושה רושם שאחריי הרבה כשלונות בגזרת הזרים סוף סוף הבאנו זר שיש לו פוטנציאל אמיתי וכישרון.
וגם נראה בעל כושר גופני, ניב זריהן צריך ללמוד ממנו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
יש לו כדורגל, רואים.
אבל חסר תכלס אולי זה חוסר בטחון בגלל שזה קבוצה חדשה, הייתי רוצה לראות אותו יותר לוקח שחקנים אחד על אחד בלי לחשוש
אבל חסר תכלס אולי זה חוסר בטחון בגלל שזה קבוצה חדשה, הייתי רוצה לראות אותו יותר לוקח שחקנים אחד על אחד בלי לחשוש
לא מבין על איזה תכלס מדובר.
אנחנו באמצע יולי, לא באמצע העונה, מה העניין? רוב הקבוצות לא התחילו משחקי ידידות אפילו. ברור שאין תכלס
אנחנו באמצע יולי, לא באמצע העונה, מה העניין? רוב הקבוצות לא התחילו משחקי ידידות אפילו. ברור שאין תכלס
גם בוזגלו אם אתם זוכרים לא היה שורף יותר מדי שחקנים על הקו בדריבל, כמו טוני או מליקסון למשל.הראל כתב:שיקח שחקן באגף ויעבור אותו באחד על אחד, לא צריך את חודש אוקטובר בשביל זה.
אבל מה, היה סופר מבחינה התקפית, חיפש כל הזמן להכניס כדורים מסוכנים לרחבה או שהגיע למצבים בעצמו דרך תנועה חכמה.
דריבל זה לא הכל, בסוף חשוב כמה מצבים השחקן מייצר. אני בטוח שלג'ימי יש גם את הפן הזה במשחק שלו, אולי זה עוד עניין של ביטחון, אבל כל עוד הוא מסוכן התקפית לא אכפת לי שלא ידרבל הרבה. בשביל דריבלים חסרי תכלית יש לי את זריהן, נייג'ל, ספורי ועזרא