ran כתב:עמית ביטון לא טס למשחק לפי מה שאמרו לי
שמעון האבא התעצבן על זה מאוד ואפילו פנה לבכר ואמר לו שכמה עוד הבן יכול להשתפשף וששיחק בהפועל ת"א, עכו, אשדוד.
הוא ביקש שישאילו אותו שוב אם לא בונים עליו. אז בכר אמר לו אל תדאג הוא ישתלב במהלך העונה.
לדעתי מחכים לראות מה עם אלחמיד גם.
מטמטם הקטע של ההורים המתערבים, שיעבוד קשה וירוויח את המקום שלו
הוא חלק משלישיית בלמים שמתחרה על מקום לצד ויטור.
אז לא טס אז מה
אדום זקן כתב:
אחלה בלם,לא ברור לי הזלזול בו.
עובדתית עבר מספר קבוצות בליגת העל ורק הלך והשתפר,מעיד מאוד על האופי שלו.
בכר צריך לתת קרדיט ולבנות אותו לשנים קדימה.
מה זה לתת קרדיט? לפתוח איתו באנקר בהרכב לכמה חודשים קדימה ואז להחליט אם מתאים או לא?
שיש כתב:
מטמטם הקטע של ההורים המתערבים, שיעבוד קשה וירוויח את המקום שלו
הוא חלק משלישיית בלמים שמתחרה על מקום לצד ויטור.
אז לא טס אז מה
מה זה אז מה?
למה שלא יטוס ויהיה עם כל הקבוצה באימונים לקראת המשחק? מה הוא מנודה?
החזירו את הבן אדם מהשאלה לא כדי שימלא את הפוסטר של תחילת עונה, אלה כדי לבנות אותו שנים קדימה. אם לא מחזיקים ממנו, אל אל תחזירו אותו מלכתחילה. תנו לו להמשיך לקבל דקות במקומות אחרים ותעלו במקומו שחקן מהנוער שימלא את החלל הריק בפוסטר.
שמעון א כתב:
מה זה אז מה?
למה שלא יטוס ויהיה עם כל הקבוצה באימונים לקראת המשחק? מה הוא מנודה?
החזירו את הבן אדם מהשאלה לא כדי שימלא את הפוסטר של תחילת עונה, אלה כדי לבנות אותו שנים קדימה. אם לא מחזיקים ממנו, אל אל תחזירו אותו מלכתחילה. תנו לו להמשיך לקבל דקות במקומות אחרים ותעלו במקומו שחקן מהנוער שימלא את החלל הריק בפוסטר.
עצם זה שהוא בסגל שכולל את ויטור הפציע וטהאה( אלחמיד אאוט?) אומר שמחזיקים ממנו .
קצת סבלנות ואותי מרגיז מה שהאבא כביכול אמר חלאס כבר עם זה
אם אלחמיד נשאר, והוא בלם רביעי, זה לא רעיון רע להשאיל לעונה נוספת.
פתרונות נקודתיים לפציעה קלה או הרחקה אפשר גם לשים את קלנטיס או קבהא.
צריך להבין גם את הצד של ביטון. התקדם מאד, אני אישית חושב שלא הגיע עדיין לתקרת הזכוכית, זה הזמן שלו לשחק ולהשתפשף, יחזור בשל אפילו יותר בשנה הבאה.
מי שרוצה שיצחק.
עם fine tuning קל, הסגל הזה יכול לקרוא תיגר, 1-3 בכיף.
אם אני משחק במנג'ר לכמה דקות, משחרר את קריו- מחתים חלוץ ישראלי גנרי (וראן/אזובל/שקר אחר), מחתים עושה משחק זר, כנף זר. מקבל את מליקסון מהספסל עוד חודשיים לשנות משחקים בקסם.