ואז מה?ForeverRed כתב:מת שהמעבר של עזרא לנתניה יתפוצץ.
טפי על סגל.
המנודים
Re: המנודים
- ForeverRed
100 אלף דולר הוא יקבל מכל קבוצה גנרית בליגה.הפועלעולה כתב: ואז מה?
אולטימטומים שיציב למישהו אחר.
חצוף.
סגל רמז על "צד ג" שפועל דרך התקשורת...
שמועות מספרות שב"ש היא זו שהעבירה מידע שגוי לתקשורת, שנתניה כביכול מוכנה לשלם רק 100k שכר לעזרא, וב"ש בסביבות 50k ושזה לא נכון.
שמועות מספרות שב"ש היא זו שהעבירה מידע שגוי לתקשורת, שנתניה כביכול מוכנה לשלם רק 100k שכר לעזרא, וב"ש בסביבות 50k ושזה לא נכון.
לא מבין על מה הכעס. שהם לא פראיירים כמונו?ForeverRed כתב:מת שהמעבר של עזרא לנתניה יתפוצץ.
טפי על סגל.
בעיקרון עזרא מוכן לוותר על כסף כי הוא מאוד רוצה לחזור לנתניה.ForeverRed כתב: 100 אלף דולר הוא יקבל מכל קבוצה גנרית בליגה.
אולטימטומים שיציב למישהו אחר.
חצוף.
לבני יהודה או קבוצה אקראית אחרת מהליגה הוא ידרוש להשוות את השכר או לכל הפחות להתקרב אליו.
עזוב שטויות, הנקמה הכי גדולה בסגל זה אשכרה לתת לו להכניס את עזרא לקבוצה שלו. אנחנו עושים לו טובה כשאנחנו מונעים מהמעבר הזה להתקיים.
- ForeverRed
תגדיר פראיירים.bs war כתב:
לא מבין על מה הכעס. שהם לא פראיירים כמונו?
לשלם 100 אלף דולר לישראלי ברמה של עזרא זה בדיוק הקיצון השני של פראייר על הסקאלה.
סגל רוצה להרוויח שחקן טוב בנזיד עדשים, ועוד מרשה לעצמו להציב אולטימטומים בתקשורת.
אם זה לא היה מצחיק זה היה מביך.
*הכל בהנחה שהמספרים שמפורסמים בכל האתרים אכן נכונים.
+1ForeverRed כתב: *הכל בהנחה שהמספרים שמפורסמים בכל האתרים אכן נכונים.
אין סיכוי בעולם שרק 100k הוא מוכן לשלם על עזרא. אלו לא המספרים האמיתיים.
עזרא או כל שחקן אחר בארץ, לא יוותר על כמעט 100k בשביל אף קבוצה.
כל הכבוד לעזרא אם הוא מוכן לוותר על 90 אלף יורו בשביל לשחק בנתניה,לא מאמין שאין קבוצה שתיתן לו יותר
בחיים עדיף להיות חכם ולא צודק.ForeverRed כתב: תגדיר פראיירים.
לשלם 100 אלף דולר לישראלי ברמה של עזרא זה בדיוק הקיצון השני של פראייר על הסקאלה.
סגל רוצה להרוויח שחקן טוב בנזיד עדשים, ועוד מרשה לעצמו להציב אולטימטומים בתקשורת.
סגל מנצל את הסיטואציה לטובתו.
השאלה היא: האם להתווכח על עוד 10 20 אלף ואז לשלם לו 250 וזה יבוא על חשבון משהו,או פשוט להתקפל ולשחרר.
בשביל 100 אלף דולר לא צריך את נתניה שהיא יריבה לפלייאוף העליון.
אשדוד, בני יהודה, הפועל תל אביב וכו׳ יקחו את עזרא בכל יום ובכל שעה ב100 אלף דולר.
אשדוד, בני יהודה, הפועל תל אביב וכו׳ יקחו את עזרא בכל יום ובכל שעה ב100 אלף דולר.
- ForeverRed
קרייזי כתב יפה מתחתיך ובנוסף צריך לקחת בחשבון את המנודים האחרים.אדום זקן כתב: בחיים עדיף להיות חכם ולא צודק.
סגל מנצל את הסיטואציה לטובתו.
השאלה היא: האם להתווכח על עוד 10 20 אלף ואז לשלם לו 250 וזה יבוא על חשבון משהו,או פשוט להתקפל ולשחרר.
כל שקל שתוסיף לעזרא ישנה את תנאי הפתיחה ויעלה לך פי כמה.
אני מאמין שאלונה לקחה את זה בחשבון.ForeverRed כתב: קרייזי כתב יפה מתחתיך ובנוסף צריך לקחת בחשבון את המנודים האחרים.
כל שקל שתוסיף לעזרא ישנה את תנאי הפתיחה ויעלה לך פי כמה.
לפעמים צריך לדעת להפסיד.
עדיף להפסיד 100 מ450.
האגו כאן אסור שיהיה לו שיקול.
אני בכלל לא מבין למה הם רוצים אותו. לא מתאים להם בשום צורה.ForeverRed כתב: תגדיר פראיירים.
לדעתי הם לא חמים עליו יותר מדי, מבחינתם במחיר טוב הם לוקחים, במחיר גבוה יותר לא.
לגיטימי, גם אני לא הייתי שם על עזרא יותר מ- 100 אלף, בטח אם אני מכבי נתניה והוא לא כזה משדרג אותי
נו נכנסה שבת המלכה
חתם בכולל או לא?
חתם בכולל או לא?