חאתם עבד אלחמיד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: חאתם עבד אלחמיד

שליחה על ידי אדום זקן »

yakar כתב:איכס גועל נפש. במקום לתת לו חוזה משודרג. לא מבין את ההתנהלות שלנו.
מה השטויות האלה שאתה מדבר?
הבן אדם יש לו הצעה מסלטיק,למה הוא צריך להישאר כאן?
בכמה כבר ישדרגו לו את השכר שהוא יוותר על סלטיק?
זה הגלגל ככה הוא עובד,אתם צריכים להיות גאים בזה שהשחקנים שלנו מבוקשים בחו"ל.
צריך למקסם את הסיטואציה ולהתקדם
כל הכבוד לו,בניגוד לשחקנים אחרים מלאים יחצ ומנופחים מעצמם (ע"ע דסה) שבינתיים לא מצליחים למצוא קבוצה אפילו בבולגריה,הבחור בזכות עבודה קשה רוצה להתקדם.
יאללה שחררו.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

באמת לא מבין את המועדון.
אין בעיה שמדברים על מכירה אבל למה לא בזכומים מנופחים? כל הליגה מוכרת בסכומי עתק ואנחנו ב5 שקל.
סלטיק רוצה אותה? שיבואו מכובדינו וישימו עליו 2.5 צפונה, אחרת? תמשיך אצלנו.
עד כה היחידי שחוגג בקיץ הזה הוא גקי מכל ה50% רווח עתידי.

ד"א להביא את דגני זה בדיוק כמו בן בסט, לשלם סעיף יציאה של כמה מאות אלפי יורו על שחקן בן 31 וגם לא מהעילויים בליגה.
ואללה חבל.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

הכי הזוי שדגני לא יבוא לכאן בפחות מ 230k-220k לעונה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

לא הייתי משלם על דגני שקל.
אם הוא רוצה לעזוב שיביא שחרור,כמה כבר יכולים להחזיק אותו בכוח?
על מה ולמה לשלם עליו 400,000.
ותאכלס? מה אנחנו צריכים אותו בכלל?
יש ויטור,טאהא,ביטון וקבאה לעת צורך שיכול לשמש כבלם.
שישאירו את ה400 לאיזה זר משודרג לקישור.

סמל אישי של משתמש
elia
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי elia »

מאמין שהכל זה דודו דהאן וחאתם יאריך חוזה

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

אדום זקן כתב: מה השטויות האלה שאתה מדבר?
הבן אדם יש לו הצעה מסלטיק,למה הוא צריך להישאר כאן?
בכמה כבר ישדרגו לו את השכר שהוא יוותר על סלטיק?
זה הגלגל ככה הוא עובד,אתם צריכים להיות גאים בזה שהשחקנים שלנו מבוקשים בחו"ל.
צריך למקסם את הסיטואציה ולהתקדם
כל הכבוד לו,בניגוד לשחקנים אחרים מלאים יחצ ומנופחים מעצמם (ע"ע דסה) שבינתיים לא מצליחים למצוא קבוצה אפילו בבולגריה,הבחור בזכות עבודה קשה רוצה להתקדם.
יאללה שחררו.
אנחנו מוכרים אותו בכמעט אותו מחיר שקנינו. וגם הרווח יהיה רק 50 אחוז. כך שאנחנו בתור מועדון רק מפסידים מהמהלך.

כל הקיץ פומפם שהוא רוצה העלאה, בגלל חוסר הרצון שלנו בהעלאה כזאת הוא שלח את דודו לחפש לו קבוצה. לסלטיק יש הרבה בלמים, חאתם לא יקבל שם תפקיד מרכזי. בהתאם גם המשכורת לא תהיה משהו שגדול עלינו.

טעות ענקית של המועדון שלנו שמוותר על הנכסים שלו בשביל ההחלטה שהתקבלה לא להעלות משכורות אחרי עונה חלשה. החלטה קולקטיבית זה רע. הפסדנו ככה את אוגו, נפסיד גם את חאתם.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

המועדון אלוף בספינים האלה.
"לא יכולים לעצור שחקן מלהתקדם".
את זה נשפוט אחרי שנבין מהם המספרים.
אני בכלל לא בטוח ששדרוג סביר לא היה משאיר אותו, עכשיו או קודם לכן.
כנראה שזה אינטרס של כל הצדדים למכור.

בקשר למחליף שלו, אפשר רק להניח שמחפשים מישהו עם ניסיון ומנהיגות ולכן הולכים על דגני ולא על צעיר כמו נחמיאס למשל.
רק שדגני הוא כל הדברים האלה רק על הנייר.
נחמיאס, טיבי וגם גוטליב צריכים לבוא בחשבון לפניו.
נראה כמו עוד טעות ידועה מראש.
חבל.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

yakar כתב:
אנחנו מוכרים אותו בכמעט אותו מחיר שקנינו. וגם הרווח יהיה רק 50 אחוז. כך שאנחנו בתור מועדון רק מפסידים מהמהלך.

כל הקיץ פומפם שהוא רוצה העלאה, בגלל חוסר הרצון שלנו בהעלאה כזאת הוא שלח את דודו לחפש לו קבוצה. לסלטיק יש הרבה בלמים, חאתם לא יקבל שם תפקיד מרכזי. בהתאם גם המשכורת לא תהיה משהו שגדול עלינו.

טעות ענקית של המועדון שלנו שמוותר על הנכסים שלו בשביל ההחלטה שהתקבלה לא להעלות משכורות אחרי עונה חלשה. החלטה קולקטיבית זה רע. הפסדנו ככה את אוגו, נפסיד גם את חאתם.
אתה תמשיך להגיד שהפסדנו את אוגו ואני אמשיך להגיד שזאת הייתה החלטה מצויינת.
אתם חכמים בלזרוק כסף שלא שלכם.
על מה הוא צריך לקבל שדרוג? למה איזה עילוי הוא היה? בוא נדבר תאכלס.
למה שמועדון לא רוצה שחקן הוא מחוייב לשלם לו את כל חוזהו וששחקן חותם על חוזה זה בסדר שהוא יבקש לפתוח אותו?
צריך להחזיר גוזלים הביתה ולהוציא אותם בצורה נכונה יותר.
אני יוצר יתעצבן אם מהכסף שייכנס ישלמו לבוכרים 400 על דגני או גוטחיב או אחד מהטיפשים האלה.
בעידן שבו אייל סגל משלם 100 אלף לחן עזרא,על דגני לא צריך לשלם שקל.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

אדום זקן כתב: אתה תמשיך להגיד שהפסדנו את אוגו ואני אמשיך להגיד שזאת הייתה החלטה מצויינת.
אתם חכמים בלזרוק כסף שלא שלכם.
על מה הוא צריך לקבל שדרוג? למה איזה עילוי הוא היה? בוא נדבר תאכלס.
למה שמועדון לא רוצה שחקן הוא מחוייב לשלם לו את כל חוזהו וששחקן חותם על חוזה זה בסדר שהוא יבקש לפתוח אותו?
צריך להחזיר גוזלים הביתה ולהוציא אותם בצורה נכונה יותר.
אני יוצר יתעצבן אם מהכסף שייכנס ישלמו לבוכרים 400 על דגני או גוטחיב או אחד מהטיפשים האלה.
בעידן שבו אייל סגל משלם 100 אלף לחן עזרא,על דגני לא צריך לשלם שקל.
לא ידעתי שיש לך זיכרון כל כך גרוע.

אוגו היה וואחד עילוי, עילוי מטורף. אחד הקשרים הטובים ביותר ששיחקו בישראל.

גם בעונה האחרונה שלו, למרות שרצו להחליף אותו עם שחקנים אחרים, בסוף הבינו שחייבים אותו כדי להגיע לאירופה השנה.

בוא תמצא לי קשר אחורי עם משחק ראש כל כך טוב (זכה ברוב המאבקים גם במשחקים האירופיים), ידע להשתחרר מלחץ בצורה מצויינת, לנווט את המשחק מעולה עם משחק מהיר. פיזיות מטורפת גם ברמה אירופאית, חוכמת משחק מצויינת, כל זה לצד טכניקה טובה מאוד ומהירות סבירה.
החסרון היחיד שלו בתור שחקן 6, זה יכולת הבעיטה.

אני תמיד זוכר במשחקים האירופיים כולנו ראינו וידענו שמיגל טוני ואוגו מתאימים לרמה הזאת. זה סוד ההצלחה שלנו באירופה. 3 שחקנים מעולים אחד בכל איזור במגרש. (הובאן גם תרם, אבל בתרומה פחותה לעומת השלושה).

נוסיף לכל זה את החיבור המטורף לעיר ולקהל, מה שגרם לו בכלל לרצות להשאר.
תמשיך לדבר כאילו אנחנו לא צריכים אותו, ונמצא שחקן טוב יותר. נייג'ל שחקן לא רע בכלל שכולם פה שורפים בגלל שהוא לא טוני. אין שחקנים כאלה, פשוט אין (לקבוצות ישראליות בתקציב שלנו).

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

yakar כתב:
לא ידעתי שיש לך זיכרון כל כך גרוע.

אוגו היה וואחד עילוי, עילוי מטורף. אחד הקשרים הטובים ביותר ששיחקו בישראל.

גם בעונה האחרונה שלו, למרות שרצו להחליף אותו עם שחקנים אחרים, בסוף הבינו שחייבים אותו כדי להגיע לאירופה השנה.

בוא תמצא לי קשר אחורי עם משחק ראש כל כך טוב (זכה ברוב המאבקים גם במשחקים האירופיים), ידע להשתחרר מלחץ בצורה מצויינת, לנווט את המשחק מעולה עם משחק מהיר. פיזיות מטורפת גם ברמה אירופאית, חוכמת משחק מצויינת, כל זה לצד טכניקה טובה מאוד ומהירות סבירה.
החסרון היחיד שלו בתור שחקן 6, זה יכולת הבעיטה.

אני תמיד זוכר במשחקים האירופיים כולנו ראינו וידענו שמיגל טוני ואוגו מתאימים לרמה הזאת. זה סוד ההצלחה שלנו באירופה. 3 שחקנים מעולים אחד בכל איזור במגרש. (הובאן גם תרם, אבל בתרומה פחותה לעומת השלושה).

נוסיף לכל זה את החיבור המטורף לעיר ולקהל, מה שגרם לו בכלל לרצות להשאר.
תמשיך לדבר כאילו אנחנו לא צריכים אותו, ונמצא שחקן טוב יותר. נייג'ל שחקן לא רע בכלל שכולם פה שורפים בגלל שהוא לא טוני. אין שחקנים כאלה, פשוט אין (לקבוצות ישראליות בתקציב שלנו).
אתה אשכרה לא יודע לשחרר אה?
לא הבנתי מה פשר ההרצאה הזאת עכשיו?
ההחלטה שהתקבלה הייתה מצויינת לשני הצדדים ואם תמשיך להתבכיין על זה כמו גם על הובאן וטוני וכו וכו לעולם לא נתקדם.
אוגו עשה את שלו ועל זה מגיע לו מקום מכובד ביותר בהיסטוריה שלנו,עכשיו הלאה להתקדם והנושא הוא לא אוגו בכלל.
לשים את אלחמיד ואוגו באותו משקל זה מוכיח שאתה כרגע בהאנגובר.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

אדום זקן כתב: אתה אשכרה לא יודע לשחרר אה?
לא הבנתי מה פשר ההרצאה הזאת עכשיו?
ההחלטה שהתקבלה הייתה מצויינת לשני הצדדים ואם תמשיך להתבכיין על זה כמו גם על הובאן וטוני וכו וכו לעולם לא נתקדם.
אוגו עשה את שלו ועל זה מגיע לו מקום מכובד ביותר בהיסטוריה שלנו,עכשיו הלאה להתקדם והנושא הוא לא אוגו בכלל.
לשים את אלחמיד ואוגו באותו משקל זה מוכיח שאתה כרגע בהאנגובר.
אני זרקתי כהערת אגב שבגלל חוסר הרצון לשדרג חוזים הפסדנו את אוגו, ונפסיד את אלחמיד. אתה ענית שאוגו לא עילוי, ואנחנו לא צריכים אותו, וזה היה מהלך מקצועי נכון.
(בקריאה שניה אולי התכוונת לאלחמיד ולא לאוגו ולא הבנתי את זה)

ההרצאה הזאת באה כדי לרענן לך את הזכרון.

וכן, אלחמיד לא באותו משקל. אבל, בעונה הקודמת הוא הראה והוכיח שהוא כן שחקן שיכול להתאים לנו ברמות הגבוהות, כן שחקן שאנחנו רוצים אצלנו, שחקן שמתאים לרמה שאנחנו שואפים להגיע, ולא בינוני כמו שאר הישראלים בשוק.

לדעתי, אם הוא עוזב לא צריך להביא בלם בכלל. עמית ביטון לא נופל בהרבה משאר הישראלים הבינוניים. עם עונה לצד ויטור הוא יכול לעקוף אותם. יש לו פוטנציאל להיות שחקן שמתאים לנו.

יכול להיות שאין לך כבר שאיפות, ואתה רוצה לחזור לבינוניות הישראלית. אני חולם על קבוצה שתזכיר את הקבוצה של מיגל טוני הובאן ואוגו.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

ספורט5:

"חאתם עבד אלחמיד יעבור לסלטיק? כפי שפורסם לראשונה ב"ערוץ הספורט", הסקוטים הגישו להפועל באר שבע הצעה רשמית על הבלם, אבל הוא מצידו, הבהיר לחבריו שמעוניין להישאר. "עכשיו אנחנו מבינים למה הוא מתנהג בצורה מוזרה", אמר גורם בקבוצה.

ברק בכר יתנה את שחרורו של אלחמיד בצירוף אוראל דגני או אדי גוטליב"

אם זה נכון, אז זה עצוב מאוד(אם הוא לא יישאר). הפסקה האחרונה על בכר יצרה לי חשק להקיא מהגועל.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

חוזר ואומר - דגני / גוטליב על חשבון אלחמיד זה פלייאוף תחתון. בהנחה סבירה שויטור יהיה חצי עונה ומעלה בחוץ, אנחנו נציג הגנה מביכה ברמתה.

החתמה של דגני והקיץ מתחיל להיראות כמו הכנה לקבוצת המנודים 2020. גולדברג, ספורי וקריו יצטרפו אליו לעיבוי הסגל.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

yakar כתב:
אני זרקתי כהערת אגב שבגלל חוסר הרצון לשדרג חוזים הפסדנו את אוגו, ונפסיד את אלחמיד. אתה ענית שאוגו לא עילוי, ואנחנו לא צריכים אותו, וזה היה מהלך מקצועי נכון.
(בקריאה שניה אולי התכוונת לאלחמיד ולא לאוגו ולא הבנתי את זה)

ההרצאה הזאת באה כדי לרענן לך את הזכרון.

וכן, אלחמיד לא באותו משקל. אבל, בעונה הקודמת הוא הראה והוכיח שהוא כן שחקן שיכול להתאים לנו ברמות הגבוהות, כן שחקן שאנחנו רוצים אצלנו, שחקן שמתאים לרמה שאנחנו שואפים להגיע, ולא בינוני כמו שאר הישראלים בשוק.

לדעתי, אם הוא עוזב לא צריך להביא בלם בכלל. עמית ביטון לא נופל בהרבה משאר הישראלים הבינוניים. עם עונה לצד ויטור הוא יכול לעקוף אותם. יש לו פוטנציאל להיות שחקן שמתאים לנו.

יכול להיות שאין לך כבר שאיפות, ואתה רוצה לחזור לבינוניות הישראלית. אני חולם על קבוצה שתזכיר את הקבוצה של מיגל טוני הובאן ואוגו.
אתה יכול לחלום זה בסדר.
יש חלומות ויש מציאות,לבנות קבוצה כמו שהייתה כאן ייקח שנים אם בכלל.
אני מציאותי לא חי בעבר,זה השחקנים שקיימים היום בשוק ואיתם צריך לנצח לא הבנתי מה קשור ל"אין לך שאיפות".
המחשבות האלה שלך יתקעו אותך ואותנו,אי אפשר לחיות על העבר מה שהיה מת עכשיו צריך להסתכל קדימה.
זה כמו אחד שהיה לו כסף איבד אותו ובמקום לעבוד קשה במטרה להחזיר אותו,מתרפק על מה שהיה לו וחי במרמור.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

בסיום העונה הקודמת דיברנו על מספר מצומצם מאוד של שחקנים שהקבוצה צריכה להיבנות סביבם.
מליקסון, אוחנה ואלחמיד היו חלק מרכזי מאוד מהרשימה.
שלושתם כנראה לא יהיו פה.

לא יודע מה זה אומר לחיות בעבר.
אני יודע שאם יש לך שחקן טוב ביד, אתה צריך לעשות הכל בשביל להשאיר אותו, במיוחד כשהאלטרנטיבה היא דגני, שהוא גם מבוגר, גם לא זול וגם לא שחקן מספיק טוב.

האם הפועל באר שבע עושה את כל מה שהיא יכולה במסגרת האמצעים העומדים לרשותה (לא מדבר על חוזים חסרי פרופורציה מן הסתם) על מנת להשאיר את אלחמיד? אני מאוד מאוד בספק.

שלח תגובה