מצד שני גם מכרו את הבלם הבכיר שלהם לבלגיה...manutd כתב:סלטיק קנו עכשיו בלם ב8 מיליון יורו.
חאתם עבד אלחמיד
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: חאתם עבד אלחמיד
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
שאלה קטנה.
אם מאריכים לאלחמיד את החוזה ומשדרגים לו את השכר ב-100 יורו, זה לא יותר משתלם מלקנות בלם כלשהו בחצי מיליון וצפונה?
אם מאריכים לאלחמיד את החוזה ומשדרגים לו את השכר ב-100 יורו, זה לא יותר משתלם מלקנות בלם כלשהו בחצי מיליון וצפונה?
ואם בא מועדון כמו סלטיק ומציע לו 700 אלף יורו שכר אתה חושב שהשדרוג שלך עושה לו את זה?גיא חניה כתב:שאלה קטנה.
לא. כי לא מגיע לו שדרוג של 100 אלף יורו ומשכורת של 320 אלף דולר עם שדרוג (ע"פ ההערכות).גיא חניה כתב:שאלה קטנה.
כל שחקן שיעשה קצת שרירים יקבל כזה שדרוג? להזכיר לך כמה גולים ההגנה ספגה כשהוא קיבל את המושכות במרכז ההגנה?
לא מפליא ששחקן זחוח כמוהו מתנהג בזחיחות גם מחוץ למגרש. הוא בן 28, עם הופעה בודדת בנבחרת ישראל ועדיין אנחנו לא בטוחים אם הוא יותר טוב כמגן או בלם.
במקום להתרכז בלהשתפר לקראת העונה הקרובה וללמוד קצת הגנה מויטור הוא מתעסק במשחקי חוזים.
נשמע כמו נקמה טיפוסית של פשכצקי
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
פשכצקי כרגיל מנפח הכל ומוסיף מטעמים אישיים (אלחמיד לב"ש: "שדרוג או שאני עוזב"), אבל בהחלט יש שם בעיה.אסי, דגים כתב:נשמע כמו נקמה טיפוסית של פשכצקי
אלחמיד מרוויח כרגע 180 אלף יורו + - , לדעתכם זה שכר ראוי לשחקן ברמתו? אני בטוח שלא.
שיסגרו איתו על עליה של 50 אלף יורו + עליה של 10% כל שנה וכל הצדדים מרוצים
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]

אם זה נכון זה כלום לשחקן ברמתו.manutd כתב:אלחמיד מרוויח כרגע 180 אלף יורו + - , לדעתכם זה שכר ראוי לשחקן ברמתו? אני בטוח שלא.
טז לפי רמתו מגיע לו 250 ולא יותר. בשביל זה הרעש?yakar כתב:
אם זה נכון זה כלום לשחקן ברמתו.
לא מגיע לו יותר
סלטיק זה חרטא, עוד מעט נשמע על עוד קבוצותCrazyRed7 כתב: ואם בא מועדון כמו סלטיק ומציע לו 700 אלף יורו שכר אתה חושב שהשדרוג שלך עושה לו את זה?
השאלה אם זה בנטו ללא בונוסים, או אחרי. אם זה בסיס, אז זה בעצם שכר של 250 א"ד בערך וזה שכר יפה מאוד.
חוץ ממכבי, אף אחד כבר לא ממהר לשלוף 250-300 א"ד שכר. המשכורות חזרו קצת לשפיות.
זכור לי במהלך העונה שאלחמיד סיכם על שדרוג בחוזה או משהו בסגנון. למה זה לא יצא לפועל?
חוץ ממכבי, אף אחד כבר לא ממהר לשלוף 250-300 א"ד שכר. המשכורות חזרו קצת לשפיות.
זכור לי במהלך העונה שאלחמיד סיכם על שדרוג בחוזה או משהו בסגנון. למה זה לא יצא לפועל?
מאמין שזה תרגיל של סוכן(אצל דודו הכל אפשרי)מבקש טובה מסלטיק שיגישו הצעה נמוכה שבש תסרב לה.
ובש מהלחץ של הפניה וגם השחקן
תפתח ותשדרג חוזה..
ובש מהלחץ של הפניה וגם השחקן
תפתח ותשדרג חוזה..
מחכה ליום ששחקן כלשהו יסכים שהקבוצה תפתח לו את החוזה כלפי מטה אחרי עונה פחות טובה
- Sir Alex Ferguson
אלחמיד שוב מגיב ישירות לפרסומים ומכחיש אותם עם תמונה שלו מתאמן עם מאמן הכושר במחנה...

נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 01 יולי 2019, 15:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Sir Alex Ferguson
שחקן ברמתו? מי ישמע מדובר בטוני.manutd כתב:אלחמיד מרוויח כרגע 180 אלף יורו + - , לדעתכם זה שכר ראוי לשחקן ברמתו? אני בטוח שלא.
בלם שהראה מצד אחד ניצוצות שבגללם אנחנו רוצים שיקבל את המושכות לצד מיגל השנה, אבל מצד שני כשהיה צריך להוביל את ההגנה כשטאהה לידו היה עושה טעות של גול למשחק גם במשחקים טובים שלו.