למה סרט, הם יודעים שאנחנו משלימים אז מציעים נמוך ובודקים כמה המקסימום בש משלמת ואז יעלו קצתForeverRed כתב:קראתי איפשהו שנתניה הציעה לעזרא חוזה על סך 100 אלף דולר לעונה, לאחר שדרוגים.
אם זה נכון הם חיים בסרט רציני.
המנודים
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: המנודים
בני יהודה. זאת הכתובת. עליהם אנחנו צריכים להתלבש. Press בכל הכל.
שחררו בקיץ הזה 63 שחקנים. עשו קופה יפה.
חייבים לשדך להם לפחות את עזרא ודור אלו.
שחררו בקיץ הזה 63 שחקנים. עשו קופה יפה.
חייבים לשדך להם לפחות את עזרא ודור אלו.
- ForeverRed
כי יש גבול להזיות.clark kent כתב: למה סרט, הם יודעים שאנחנו משלימים אז מציעים נמוך ובודקים כמה המקסימום בש משלמת ואז יעלו קצת
החוזה שלו גבוה פי 2.5 ממה שהם מציעים לו אחרי שבועות של מו"מ.
אלו לבני יהודה זה מתבקש אבל בעייתי.
הם לא יקחו אותו לעונה ללא אופציה ומצד שני לא יסכימו לשלם יותר מדי.
הוא עלה לאלונה המון כסף.
אני כל הזמן קורא שלפי החוזה אלונה מחוייבת ןהשלים שכר אזנתניה רוכבת על זה כנראהForeverRed כתב:קראתי איפשהו שנתניה הציעה לעזרא חוזה על סך 100 אלף דולר לעונה, לאחר שדרוגים.
אם זה נכון הם חיים בסרט רציני.
על פי ספורט 5 בבסט קיבל פיצוי של שלוש משכורות ושוחרר
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
סבבה רוכבת, אבל מן הסתם שיש גבול. אולי בשם כך גם יציעו לו משכורת חייל? אלונה תשלים!שיש כתב: אני כל הזמן קורא שלפי החוזה אלונה מחוייבת ןהשלים שכר אזנתניה רוכבת על זה כנראה
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- ForeverRed
יש להשלים ויש לשלם כמעט הכל.שיש כתב: אני כל הזמן קורא שלפי החוזה אלונה מחוייבת ןהשלים שכר אזנתניה רוכבת על זה כנראה
בסכומים האלה עדיף שישב ביציע.
שטויות, אלונה לא חייבת להשלים שקל. היא יכולה להגיד להם שאם זה הדיל אז אין עסקה.שיש כתב: אני כל הזמן קורא שלפי החוזה אלונה מחוייבת ןהשלים שכר אזנתניה רוכבת על זה כנראה
ברגע שהחוזה של השחקן מול נתניה נחתם הוא מבטל את קודמו. גם אם לצורך העניין יש השלמת שכר, באופן פורמלי החוזה של חן בנתניה יהיה החוזה פה כשאנחנו מחוייבים לשלם את החלק שהתחייבנו לשלם
אין דבר כזה השלמת שכר בהעברה רק בהשאלה,אם הוא עובר לנתניה הוא מקבל פיצוי ומתיר את החוזה
כתבתי מה שקראתי ,אני מניח שזה לא השלמה מלאה אבל בכל זאת . לא מבין למה לא נותנים לו שלוש משכורות פיצוי וביי כמו עם בן בסט
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מבחינת עזרא, הבעיה עם החוזה הנמוך שנתניה מציעה (בהנחה ויסכים) היא במבט לשנים הבאות.
גם אם נשלים לעזרא את השכר בעונה הקרובה, מה יהיה בעונה הבאה? אני לא רואה את סגל מעלה את החוזה שלו בעונה הבאה ואולי יותר מכך ל-250 אלף יורו צופנה כמו אצלנו וגם לא קרוב לזה (בהנחה ויחתום בנתניה לכמה שנים).
ונניח ויחתום רק לעונה אחת בנתניה, לא משנה איזה עונה תהיה שם, לא רואה את סגל או מישהו אחר משלם לו תסכומים שהרוויח אצלנו, כי מבחינת סגל הוא שילם לו העונה 100 אלף דולר, ולכן בקיץ הבא הוא שוב באותה נקודת פתיחה.
זאת הסיבה לדעתי שעזרא מנהל שיחות עם בני יהודה, למרות הקשר הרגשי שלו לנתניה. הוא מנסה למקסם את החוזה שיציעו לו הקיץ, כי עדיף לו שאנחנו נשלים לו כמה שפחות לשכר, כדי שהחוזה שבני יהודה תציע לו יהיה גבוה כמה שיותר וככה גם בעונות הבאות ללא ההשלמה הוא ירוויח סכום יפה.
גם אם נשלים לעזרא את השכר בעונה הקרובה, מה יהיה בעונה הבאה? אני לא רואה את סגל מעלה את החוזה שלו בעונה הבאה ואולי יותר מכך ל-250 אלף יורו צופנה כמו אצלנו וגם לא קרוב לזה (בהנחה ויחתום בנתניה לכמה שנים).
ונניח ויחתום רק לעונה אחת בנתניה, לא משנה איזה עונה תהיה שם, לא רואה את סגל או מישהו אחר משלם לו תסכומים שהרוויח אצלנו, כי מבחינת סגל הוא שילם לו העונה 100 אלף דולר, ולכן בקיץ הבא הוא שוב באותה נקודת פתיחה.
זאת הסיבה לדעתי שעזרא מנהל שיחות עם בני יהודה, למרות הקשר הרגשי שלו לנתניה. הוא מנסה למקסם את החוזה שיציעו לו הקיץ, כי עדיף לו שאנחנו נשלים לו כמה שפחות לשכר, כדי שהחוזה שבני יהודה תציע לו יהיה גבוה כמה שיותר וככה גם בעונות הבאות ללא ההשלמה הוא ירוויח סכום יפה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
למה הוא חתום פה ליותר מהעונה הנוכחית?Sir Alex Ferguson כתב:מבחינת עזרא, הבעיה עם החוזה הנמוך שנתניה מציעה (בהנחה ויסכים) היא במבט לשנים הבאות.
החתימו אותו לשנתיים לא?
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
חתום עד קיץ 2020, לפי טרנספרמרקטRedHell כתב: למה הוא חתום פה ליותר מהעונה הנוכחית?
החתימו אותו לשנתיים לא?
https://www.transfermarkt.com/hen-ezra/ ... ler/129364" onclick="window.open(this.href);return false;
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
מינוס 2..
תודה ובהצלחה עדן.
תודה ובהצלחה עדן.
נשארו חן עזרא דור אלו שיר צדק וסאבו.
עדיין לא מאוחר לכנס מסיבת עיתונאים ולהיפרד משיר צדק בצורה בוגרת ויפה כמו שמגיע לו ולנו. למה שלא נשמור על קארמה טובה העונה? מגיע לשיר צדק לעזוב עם פיצויים יפים שירצו אותו וימנעו ממנו דאגה כלכלית לשנה הקרובה - יכול לעזור לו להגיע לקבוצה לא גדולה ויהיה מרוכז בלחזור לעצמו.
עדיין לא מאוחר לכנס מסיבת עיתונאים ולהיפרד משיר צדק בצורה בוגרת ויפה כמו שמגיע לו ולנו. למה שלא נשמור על קארמה טובה העונה? מגיע לשיר צדק לעזוב עם פיצויים יפים שירצו אותו וימנעו ממנו דאגה כלכלית לשנה הקרובה - יכול לעזור לו להגיע לקבוצה לא גדולה ויהיה מרוכז בלחזור לעצמו.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.