תקשורת ספורט
- The red one
Re: תקשורת ספורט
קופמן ורצון הושעו עד להודעה חדשה בגלל העימות אמש
אני כל כך שונא את רז שכניק !!
מאחל לו רק דברים קשים
מאחל לו רק דברים קשים
הוא רק עושה לנו את העבודה.Tal_Hbs כתב:אני כל כך שונא את רז שכניק !!
מאחל לו רק דברים קשים
כשהוא כותב טור זה מחזיר אנשים לפרופורציות ולהבנה מה זה מכבי שהפכה למאמי בעצמה.
אני לא אכנס לקרוא כי זה יעצבן אותי אבל מסכים עם הזקן, מעולה לנו לא להיוץ המאמי ושהשמש תחזור לזרוח להם מהתחת
שמישהו ירגיע כבר את שרון ניסים הנודניק הזה.
רואה יציע העיתונות (כל פעם אותה טעות)
המונולוג הראשי הוא זילזול במשחקים של הישראליות באירופה, בלי להזכיר לרגע שהליגה עלתה למקום הכי גבוה בשנים האחרונות בטבלת הליגות האירופאית.
אחרי שקבוצה תודח הם יגידו שזה כישלון, אז אם אתם לא מצפים איך כישלון ?
המונולוג הראשי הוא זילזול במשחקים של הישראליות באירופה, בלי להזכיר לרגע שהליגה עלתה למקום הכי גבוה בשנים האחרונות בטבלת הליגות האירופאית.
תעשה לעצמך טובה ותמנע מזה...Tal_Hbs כתב:רואה יציע העיתונות (כל פעם אותה טעות)
תוך שעה אלחמיד וטוואטחה עם פוסטים באינסטגרם שומטים את הקרקע מתחת לקשקוש שנקרא תקשורת הספורט בישראל.
כל הכבוד להם.
כל הכבוד להם.
כי איזה כתב מטומטם לא מנסה אפילו לבדוק את הקישקוש שאמרו לו,לא זר בליגה הסינית חייב להיות עם דרכון סיני!!!
לא ידעתי איפה לשים את זה, הידיעה ההזויה של היום מגיעה מכיוון וסרמיל. וסרמיליה מפרסמים שבמהלך טקס הריסת וסרמיל נגנב גביע המדינה מעונת 96/97 ואחרי תלונה במשטרה הוחזר.
בתגובות אנשים טוענים שהגנב לכאורה הוא לא אחר מהעיתונאי משה ניר
dor69 כתב:לא ידעתי איפה לשים את זה, הידיעה ההזויה של היום מגיעה מכיוון וסרמיל. וסרמיליה מפרסמים שבמהלך טקס הריסת וסרמיל נגנב גביע המדינה מעונת 96/97 ואחרי תלונה במשטרה הוחזר.
נערך לאחרונה על ידי סניור ב 25 יוני 2019, 10:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
למה לתת לפרובוקטור ידוע הזדמנות לקייס משפטי?
נערך לאחרונה על ידי dor69 ב 25 יוני 2019, 11:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
למה להכניס אזרח נורמטיבי ידוע לפחד קיומי?dor69 כתב: למה לתת לפרובוקטור ידוע הזדמנות לקייס משפטי?
מחקתי

גם הציטוט נערךסניור כתב: למה להכניס אזרח נורמטיבי ידוע לפחד קיומי?
מחקתי

הטמטום בתקשורת חוגג.
ברקוביץ׳ בטור מבקר את המהלכים האחרונים בשוק, פרימו תוקף על המחירים של אוחנה וקלטינס(משום מה מוחמד ב2.5 מיליון שנכנסו לקבוצתו לא נכנס לדוגמאות, כנראה שאז זה פחות הפריע) ונותן את מכבי תל אביב(!) כדוגמא להתנהלות כלכלית שפויה(!).
ברקוביץ׳ בטור מבקר את המהלכים האחרונים בשוק, פרימו תוקף על המחירים של אוחנה וקלטינס(משום מה מוחמד ב2.5 מיליון שנכנסו לקבוצתו לא נכנס לדוגמאות, כנראה שאז זה פחות הפריע) ונותן את מכבי תל אביב(!) כדוגמא להתנהלות כלכלית שפויה(!).