דוד קלטינס

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: דוד קלטינס

שליחה על ידי הפועלעולה »

חוגג בפייסבוק:
"דחיתי המון הצעות על דוד (קלטינס) בחודש האחרון, ואין לי שום בעיה לדחות גם את ההצעה הזאת", אמר חוגג. "מצד שני לא ייתכן שבינואר הוא יהפוך לשחקן חופשי ובית"ר תיפגע. לזה לא אתן יד. הצענו לדוד הצעה יפה ומוכבדת, גם דוד מסכים שההצעה מכובדת, ומצד שני יש לו הצעות גבוהות משמעותית".
"אחרי העונה שעברנו, אני לא חושב שלמישהו מגיע שדרוג. נכשלנו כישלון משמעותי בעונה שחלפה, ולאף אחד לא מגיע פרס. למרות כל אלה, שמנו הצעה משודרגת. אם מישהו חושב שצריך לתת יותר, נחכה לקבל ממנו תרומה בשמחה".
"אם דוד ידחה את ההצעה שלנו, כי מועדון אחר הציע לו הרבה יותר, ולכן יחליט לעבור, נבין אותו ונאחל לו הצלחה. אנחנו עדיין מקווים שהוא יקבל את הצעתנו, ויישאר, אבל אם יחליט לעזוב בית"ר תקבל המון כסף תמורתו ובצדק".
"מה שלא יהיה הכל טובה".

לי זה נראה כאילו הפרידה קרובה מאוד.
מקווה שנהיה חדים וננצל את הסיטואציה. את קלטינס קודם כל צריך להביא ואחר כך לשאול שאלות. שחקן מצוין, אינטלגנט, מנהיג ואופי פנטסטי - אין רכש ישראלי זמין יותר טוב מזה. להביא להביא להביא

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

תחושה שלי הוא הולך למכבי

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

אחרי שהפסדנו במאבק על אלמוג לא רואה את אלונה יוצאת בלי קלטינס/אסקובר בחלון הזה, כשהיא מספיק רוצה היא יודעת לחתוך וכל מה שקורה לאחרונה לדעתי רק מדליק אותה יותר.
מצטרף בקטע הזה לטוטי שאומר שעוד שנה שנתיים אנחנו נהיה אש, הברקתים באש ומבינים שהעונה זה רקריסטרט וצריכים לעשות את זה נכון ובשיקול דעת, בעוד שתי עונות זו "אופרה אחרת לגמרי" ואני מצטט פה את אלונה ברקת.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

oranu כתב:אחרי שהפסדנו במאבק על אלמוג לא רואה את אלונה יוצאת בלי קלטינס/אסקובר בחלון הזה, כשהיא מספיק רוצה היא יודעת לחתוך וכל מה שקורה לאחרונה לדעתי רק מדליק אותה יותר.
מצטרף בקטע הזה לטוטי שאומר שעוד שנה שנתיים אנחנו נהיה אש, הברקתים באש ומבינים שהעונה זה רקריסטרט וצריכים לעשות את זה נכון ובשיקול דעת, בעוד שתי עונות זו "אופרה אחרת לגמרי" ואני מצטט פה את אלונה ברקת.
האמת הייתה לי תחושה שכשנגיע לחלון העברות הזה אלונה תחזור לעניינים. גם תפרוץ את התקציב שאולי תכננה לתת לאסי וגם תהיה הרבה יותר מעורבת במו״מ.
אחרי הכל היא אישה, אוהבת קניות. שוק העברות בשבילה זה כמו חנות של זארה.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

ממקורות בביתר אומרים שהוא קרוב מאוד להפועל בש.
יש כאלה שאומרים שסגור.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

CrazyRed7 כתב: האמת הייתה לי תחושה שכשנגיע לחלון העברות הזה אלונה תחזור לעניינים. גם תפרוץ את התקציב שאולי תכננה לתת לאסי וגם תהיה הרבה יותר מעורבת במו״מ.
אחרי הכל היא אישה, אוהבת קניות. שוק העברות בשבילה זה כמו חנות של זארה.
אחלה אלונה.
ושלא תטעה זה לא אומר שהיא בוודאות נשארת פה לעוד 10 שנים ולא תמכור.
מה שבטוח זה שכשאנשים בעמדת כח מתרגלים לאולימפוס קשה מאוד להתרגל לירידה ממנו ועושים הכל כדי לחזור חזרה.
מה גם, שכל מי שמדבר על רצון למכירה יכול להיות רגוע - אלי ברקת לא ימכור מניה בירידה, אם וכאשר תגיע אחת כזו זו רק אחרי שהמניה תהיה שוב בשיא ולרוכש שמתאים כמו פלסטלינה.
בקיצור - העתיד שלנו טוב ויש בעלים שנותנת ביטחון למערכת ולשחקנים גם לגבי הטווח הקצר וגם לגבי הרחוק, היא לא תיתן לפרויקט חייה לרדת לטמיון היא לא מסוג האנשים האלה וכל מי שחשב שדבר כזה יכול לקרות פשוט לא מכיר אותה.

סמל אישי של משתמש
elia

שליחה על ידי elia »

די ברור שאנחנו צריכים קשר.
אם זה אסקובר או קלטינס אני מעדיף את הראשון אם זה שניהם עוד יותר טוב !

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

קישור של קלטינס-שמיר-ספורי/ממן, הוא קישור סבבה. עובד קשה ומשקיע.

קישור של קלטינס-שמיר-אסקובר (עפ הסרטון) הוא קישור שעם חיבור טוב, יכול לרוץ חזק למעלה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
galaaa

שליחה על ידי galaaa »

Totti כתב: קישור של קלטינס-שמיר-אסקובר (עפ הסרטון) הוא קישור שעם חיבור טוב, יכול לרוץ חזק למעלה.
++

סמל אישי של משתמש
NATI2015

שליחה על ידי NATI2015 »

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 57&lang=he" onclick="window.open(this.href);return false;
נסגרה העיסקה תמורת 6 מליון שקל

סמל אישי של משתמש
elia

שליחה על ידי elia »

לפי תומר לוי זה סגור.
6 מיליון על 50%.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

עכשיו יתחיל לחץ ביתרי של אוהדים וכו, צריך להעביר בדיקות ולהטיס למחנה אימונים במהרה לפני שיתפותץ.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

מרגיש לי כמו דור אלו 2. מקווה שאתבדה.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

אסי, דגים כתב:מרגיש לי כמו דור אלו 2. מקווה שאתבדה.
בול! לא יודע למה כולם עפים עליו כאן. ועוד 1.5 מיליון יורו(לפי פירסומים). שחקן אפור, חסר טכניקה.
מקווה מאוד שזה לא במקום הקולומביאני.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אסי, דגים כתב:מרגיש לי כמו דור אלו 2. מקווה שאתבדה.
מספיק לדבר עם שניהם כדי להבין כמה הפעא עצום. בעיניי קלטינס סבל המון משינויים דחופים בעמדות. אם דראפיץ נשאר מאמן ביתר והאזרחות ההולנדית ברקע, יש מצב שהוא לא בליגה היום.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שלח תגובה