כתבתי עוד בשלהי העונה הקודמת שאני מקווה לראות קבוצת כדורגל ממושמעת ומחויבת. אחרי זה נתחיל לדבר על תארים. האם הקהל הרחב יקבל את זה? נקווה שכן.אדום זקן כתב: אני חושב שגם הקהל מבין שייקח זמן לעסק להתחבר.
בוא.. לא הגיעו לכאן כוכבים במליונים,סהכ נעשה מה שהיה צריך להיעשות כבר קיץ קודם.
מבינים שזו קבוצה עם פחות ברק,פחות הילה,פחות כישרון אבל עם הרבה יותר מחויבות או לפחות מקווים להרבה יותר מחויבות.
מה שהיה שנה שעברה היה מביך.
הקהל עצם זה שחידש כמעט את כל מכסת המנויים כבר מביע אמון,עכשין הזמן לראות את המוצר.
2019-2020- סגל שחקנים וכו'
Re: 2019-2020- סגל שחקנים וכו'
זה מרגיש לי כקיץ עם היחס של עלות מול תועלת הכי טוב בעידן אלונה.
ואם יגיעו ספורי והקולמביאני מחר, הרוב המכריע של הסגל יהיה ביחד במחנה אימון, חשוב לא פחות משחקן כזה או אחר.
המנויים יהיו סולד אאוט, משחקים במוקדמות אירופה ובאים רעבים לעונה הקרובה. סה"כ אנחנו במקום מעולה, צריכים סבלנות גם מצידנו ולהחזיר את טרנר להיות אולם כדורסל יווני.
יאללה הפועל
ואם יגיעו ספורי והקולמביאני מחר, הרוב המכריע של הסגל יהיה ביחד במחנה אימון, חשוב לא פחות משחקן כזה או אחר.
המנויים יהיו סולד אאוט, משחקים במוקדמות אירופה ובאים רעבים לעונה הקרובה. סה"כ אנחנו במקום מעולה, צריכים סבלנות גם מצידנו ולהחזיר את טרנר להיות אולם כדורסל יווני.
יאללה הפועל
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- red ultras
חשוב לא פחות משחקן זה או אחר, שבכר יחזור לעצמו ויגש למשחקים במטרה להכריע אותם ולנצח. אני מאמין שלגישה שנגיע אליה במחזור הראשון יש הרבה חשיבות לאיך שהעונה הזו תתפתח. אם נעשה פתיחה טובה 7-8 מחזורים ראשונים יש על מה לדבר. קשה לי להאמין שנהיה באמת רלוונטים לתואר העונה אבל גם להיות באזור בפער 8-12 זה הדרך הנכונה לחזור למסלול.
כבר שבוע אומר את אותם המילים לכל מי שמדבר איתי.yossi כתב:עם הקולמביאני וספורי, בתקווה שגם מליקסון בעתיד, אחלה של סגל. מאוזן, עמוק, עם לא מעט שחקנים שאם ישתלבו כמו שצריך יוכלו להיות העוגנים העתידיים.
אז לא מושלם, בסדר. אפשר לחשוב שהולכים לרוץ לאליפות.
נעשה מהפך רציני, חושב שגדול ממה שכולנו צפינו, ולמעלה מכל הכל כמעט נסגר טרם המחנה.
הרבה מחמאות להנהלה.
עכשיו זו העבודה האמיתית והפחות הנוצצת - על מגרש האימונים.
לקחת את הקבוצה הזו ולהתחיל לחבר את החלקים.
יש לא מעט שחקנים שיהיה מעניין לראות את ההתפתחות שלהם במהלך העונה.
אין צורך לבנות על אליפות, היא דיי בכיס של מכבי כרגע.
אבל הרצון הוא לחזור לראות קבוצה ממושמעת, עובדת,לוחצת, יציבה- קיצור קבוצה של ברק.
ד"א לחברים שמדברים עם זה שיהיה פחות סבלנות? למען האמת אין אחד שדיברתי איתו ולא טוען את אותם הדברים, אין ציפייה אמיתית לקחת אליפות אלא רק לראות סוף סוף קבוצה כמו בעבר, מה שהיה פה שנה שעברה זה לא פחות משערוריה.
*העניין של סגל כנראה מלא במחנה? שאפו ענק! הגיע הזמן.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא רוצה לדבר על אליפות לפני שתהיה כאן קבוצה מחויבת ואיכותית, אבל בואו, אימרות כמו צריכים כמה שנים כדי לבנות לאליפות כאילו זה הפריימר לייג זה מצחיק, הליגה ברמה מאוד נמוכה, רק לפני שנתיים בית״ר התחברו במהלך העונה ונאבקו על האליפות ובלי התעוררות שלנו בפלייאוף העליון אולי גם היו לוקחים אותה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מסכים.Sir Alex Ferguson כתב:לא רוצה לדבר על אליפות לפני שתהיה כאן קבוצה מחויבת ואיכותית, אבל בואו, אימרות כמו צריכים כמה שנים כדי לבנות לאליפות כאילו זה הפריימר לייג זה מצחיק, הליגה ברמה מאוד נמוכה, רק לפני שנתיים בית״ר התחברו במהלך העונה ונאבקו על האליפות ובלי התעוררות שלנו בפלייאוף העליון אולי גם היו לוקחים אותה.
כרגע הסגל הזה לא הכי טוב אבל אם הקולומביאני יגיע וגם ספורי יש פה סגל הרבה יותר מאוזן וטוב מהסגל שהיה לנו לפניי שנה ומוכן עוד לפניי פתיחת העונה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הם נאבקו על אליפות בערך כמו שהקבוצה של אלישע נאבקהSir Alex Ferguson כתב:לא רוצה לדבר על אליפות לפני שתהיה כאן קבוצה מחויבת ואיכותית, אבל בואו, אימרות כמו צריכים כמה שנים כדי לבנות לאליפות כאילו זה הפריימר לייג זה מצחיק, הליגה ברמה מאוד נמוכה, רק לפני שנתיים בית״ר התחברו במהלך העונה ונאבקו על האליפות ובלי התעוררות שלנו בפלייאוף העליון אולי גם היו לוקחים אותה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הם כן נאבקו.bs war כתב:
הם נאבקו על אליפות בערך כמו שהקבוצה של אלישע נאבקה
אם הם לא היו נחנקים במאני טיים מבחינה הגנתית הם היו לוקחים דאבל.
העובדה שעד ה4-1 מולם הם היו קרובים מאוד לאליפות וגם היו רחוקים ניצחון מגביע.
זה לא כמו אצלנו עם אלישע.
שכבר במחזור השני של הפלייאוף הפסדנו למכבי תל אביב ואיבדנו סיכוים...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
דיבורים לחוד ומעשים לחוד.
אני חושש שהקהל הרחב יצפה לקבל משהו שהקבוצה הזאת תתקשה לספק.
הפועל תל אביב של העונה שעברה הייתה קבוצה מאוד מחויבת שמתקשה בהבקעת שערים.
תנו לקהל שלנו משהו דומה, בקנה המידה שלנו כמובן, והסבלנות תפקע מהר מאוד.
חשוב לעשות הסברה ולהכניס אנשים לפרופורציות.
יש כאן קבוצה חדשה לגמרי לחבר וזה יקח זמן.
אני חושש שהקהל הרחב יצפה לקבל משהו שהקבוצה הזאת תתקשה לספק.
הפועל תל אביב של העונה שעברה הייתה קבוצה מאוד מחויבת שמתקשה בהבקעת שערים.
תנו לקהל שלנו משהו דומה, בקנה המידה שלנו כמובן, והסבלנות תפקע מהר מאוד.
חשוב לעשות הסברה ולהכניס אנשים לפרופורציות.
יש כאן קבוצה חדשה לגמרי לחבר וזה יקח זמן.
העמדה היחידה שאני חושש ממנה זה המגן השמאלי.
אורן ביטון מתקשה הגנתית וטוב התקפית
גולדברג הבנתי שזה הפוך.
אני מאמין במשחקים שנצטרך להתגונן כמו נגד מכבי,חיפה,ביתר ניראה את גולדברג.
גולדברג הבנתי שזה הפוך.
גם אל תצפה מגולדנברג להיות איזה חומה בלתי עבירהoshri26 כתב:העמדה היחידה שאני חושש ממנה זה המגן השמאלי.
גולדברג הבנתי שזה הפוך.
מעניין אם אפשר היה להנחית פה את עומרי בן הרוש, הוא אומנם קצת נעלול אבל מוסיף מימד של פיזיות ומהירות.oshri26 כתב:העמדה היחידה שאני חושש ממנה זה המגן השמאלי.
גולדברג הבנתי שזה הפוך.
אוי ואבוי ואבוי ואבוי ואבויxboy כתב: מעניין אם אפשר היה להנחית פה את עומרי בן הרוש, הוא אומנם קצת נעלול אבל מוסיף מימד של פיזיות ומהירות.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אכן אוי ואבוי, אבל אורן ביטון....Totti כתב: אוי ואבוי ואבוי ואבוי ואבוי
בכל יום בכל שעה ובלי 2 רגליים עדיף על עומרי בן הרוש.xboy כתב: אכן אוי ואבוי, אבל אורן ביטון....