בדיוק מה שתהיתי לעצמי...Totti כתב: ממתי החזקנו בכל הכרטיס?
מיכאל אוחנה
Re: מיכאל אוחנה
תמיד היה לנו אותו הסכם עם אשדוד הם קיבלו חצי על כל רווח מעל מיליון יורוTotti כתב: ממתי החזקנו בכל הכרטיס?
עולם הכרטיסים כבר לא קיים. הרי כשנגמר חוזה, הוא חופשי.Totti כתב: ממתי החזקנו בכל הכרטיס?
לנו היה אותו הסכם - 50% מרווח עתידי.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה כבר לא עובד עם כרטיסים.Totti כתב: ממתי החזקנו בכל הכרטיס?
אין דבר כזה בעלות על כרטיס שחקן.
השחקן בעל הכרטיס והבעלות והעסקאות הם על הרווח העתידי מהשחקן.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
פשששש כמה הוא מדבר החוגג הזה.
האיש חולה מיקרופון.
האיש חולה מיקרופון.
מת למכור מנויים. לעניין העסקה, גם אם הוא יצליח בטירוף ויימכר לאירופה בסכום מפחיד נרוויח מזה- את הפינה הזאת היא סגרהאדום זקן כתב:פשששש כמה הוא מדבר החוגג הזה.
האיש חולה מיקרופון.
אף פעם לא הבנתי את עניין המנויים בביתר ירושלים, מה הסיבה שהם לא קונים מנויים?dor69 כתב: מת למכור מנויים. לעניין העסקה, גם אם הוא יצליח בטירוף ויימכר לאירופה בסכום מפחיד נרוויח מזה- את הפינה הזאת היא סגרה
לדעתי בגלל שיש משחקים בשבת. זה התירוץ שלהם.xboy כתב: אף פעם לא הבנתי את עניין המנויים בביתר ירושלים, מה הסיבה שהם לא קונים מנויים?
בגדול? מגיעים רק למשחקים גדוליםxboy כתב: אף פעם לא הבנתי את עניין המנויים בביתר ירושלים, מה הסיבה שהם לא קונים מנויים?
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
כי רובם לא באמת אוהדים...
נראה לי שבית"ר המציאו את המונח אוהדי הצלחות
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
לא מדויק. זה כאילו שאני אוהד ויהיה משחק גדול עם שיווק גדול ואקח למשחק את אחותי ושלוש הבנות שלה שבכלל לא יבינו לאן הולכים והופ מאחד נהיינו חמישה.שיש כתב:נראה לי שבית"ר המציאו את המונח אוהדי הצלחות
בנוסף ביתר היא מעצם היותה קבוצה דתית ומעיר הבירה מושכת אליה את רוב האנשים מעיירות הפיתוח והמסורתיים פלוס שמחפשים קבוצה בשביל שיהיה להם על מה לדבר בהפסקות בלימודים/עבודה/בית קפה (תלכו לכל עיירת פיתוח או מקום נידח ותבדקו אותי)
למשחקים גדולים הם יבואו כי זה שואו ויש הייפ אבל רק הגרעין יקנה מנויים וזה לא הרבהclark kent כתב: לא מדויק. זה כאילו שאני אוהד ויהיה משחק גדול עם שיווק גדול ואקח למשחק את אחותי ושלוש הבנות שלה שבכלל לא יבינו לאן הולכים והופ מאחד נהיינו חמישה.
בנוסף ביתר היא מעצם היותה קבוצה דתית ומעיר הבירה מושכת אליה את רוב האנשים מעיירות הפיתוח והמסורתיים פלוס שמחפשים קבוצה בשביל שיהיה להם על מה לדבר בהפסקות בלימודים/עבודה/בית קפה (תלכו לכל עיירת פיתוח או מקום נידח ותבדקו אותי)
יש הבדל בין להירכש בתור כישרון צעיר לעתיד לבין להירכש בתור שחקן בכיר שאמור להוביל קבוצה עם הר של ציפיות.
לא בטוח שהוא בנוי לזה. להערכתי לא.
לא בטוח שהוא בנוי לזה. להערכתי לא.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני מאלה שכל פעם המתנתי לאוחנה, שיחזור מהפציעה, שיחזור מההשעיה, שיוכיח לי שמעבר לכל היתרונות הטכניים שלו יש לו גם הבנת משחק ובגרות במשחק.
ושלא תבינו לא נכון, לא רציתי שיעזוב הקיץ, כי אין הרבה כישרונות כאלה בישראל, ותמיד יש את הסיכוי שכן יעשה את קפיצת המדרגה, אבל גם אני כבר הקיץ התחלתי לחשוב שאם זה לא קרב עד עכשיו כניראה זה לא יקרה לעולם.
הוא בן 24, ברק לקח אותו כפרויקט אישי, ועדין הוא לא התקדם במילימטר אצלנו. עדין חייב לגעת בכדור מאה פעם לפני שמוסר אותו, עדין לא מסוגל לבעוט או למסור עומק תוך כדי תנועה, עדין לא מחויב הגנתית, עדין אגואיסט שחושב רק על עצמו גם במגרש וגם מחוץ למגרש.
אבא שלו עשה סוג של בוזגלו שנה שעברה ובאיומים הקיץ, הוא החרים את האימונים ומשחק האימון בכל מיני תירוצים, וזה אחרי שהמועדון לקח על עצמו את העלויות של השיקום שלו אצל רופא בחו״ל שאוחנה בחר ושילב אותו בהדרגה למרות הצורך המקצועי בו כדי לדאוג שהעונה יוכל לחזור כשהוא בריא ואחרי שהחזירו אותו בהדרגתיות.
יש לו עדין את רגעי הקסם שלו, יש לו עדין כישרון מטורף, אבל זה מרגיש לי שהוא וכל הסביבה שלו עדין אומרים לו בכל דקה שהוא שחקן ענק שכבר היה במבחנים בליברפול, וזה מונע ממנו את הצניעות שצריך כדי להשתפר ולהוריד מהאגו גם במגרש וגם מחוץ למגרש.
ושלא תבינו לא נכון, לא רציתי שיעזוב הקיץ, כי אין הרבה כישרונות כאלה בישראל, ותמיד יש את הסיכוי שכן יעשה את קפיצת המדרגה, אבל גם אני כבר הקיץ התחלתי לחשוב שאם זה לא קרב עד עכשיו כניראה זה לא יקרה לעולם.
הוא בן 24, ברק לקח אותו כפרויקט אישי, ועדין הוא לא התקדם במילימטר אצלנו. עדין חייב לגעת בכדור מאה פעם לפני שמוסר אותו, עדין לא מסוגל לבעוט או למסור עומק תוך כדי תנועה, עדין לא מחויב הגנתית, עדין אגואיסט שחושב רק על עצמו גם במגרש וגם מחוץ למגרש.
אבא שלו עשה סוג של בוזגלו שנה שעברה ובאיומים הקיץ, הוא החרים את האימונים ומשחק האימון בכל מיני תירוצים, וזה אחרי שהמועדון לקח על עצמו את העלויות של השיקום שלו אצל רופא בחו״ל שאוחנה בחר ושילב אותו בהדרגה למרות הצורך המקצועי בו כדי לדאוג שהעונה יוכל לחזור כשהוא בריא ואחרי שהחזירו אותו בהדרגתיות.
יש לו עדין את רגעי הקסם שלו, יש לו עדין כישרון מטורף, אבל זה מרגיש לי שהוא וכל הסביבה שלו עדין אומרים לו בכל דקה שהוא שחקן ענק שכבר היה במבחנים בליברפול, וזה מונע ממנו את הצניעות שצריך כדי להשתפר ולהוריד מהאגו גם במגרש וגם מחוץ למגרש.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!