מאור בוזגלו
- ForeverRed
Re: מאור בוזגלו
אם יש מחשבה אמיתית להחזיר אותו אז לא נשאר זמן לבזבז.
אחרי כל מה שעבר בשנתיים האחרונות הוא חייב לצאת למחנה אימונים.
אחרי כל מה שעבר בשנתיים האחרונות הוא חייב לצאת למחנה אימונים.
בבקשה שימצאו אופציה טובה יותר
+1eitam כתב:בבקשה שימצאו אופציה טובה יותר
מילא היה את כל הסיפור של האבא והכותרות כל יומיים, זה דבר שאפשר לסלוח.
הקטע שהאחים של מירן איימו על אוהדים מבוגרים וילדים כאחד, בלי שום גינוי ממאור,
עבר אצלי את הקו האדום.
כל אלה שאמרו ״שחררו, זה היה ונגמר, דף חדש״ ספרו את זה לאבא בן 50 שקיבל איום רק בגלל שכתב את דעתו.

למה כולם מתרגשים ממה שהיה? אם הוא היה שווה את זה העניין כבר היה נסלח.
שחקן שלא שיחק שנתיים , בנוסף ייקח לנו נתח רציני בתקציב, עדיף כבר להמר על שחקנים אחרים.
שחקן שלא שיחק שנתיים , בנוסף ייקח לנו נתח רציני בתקציב, עדיף כבר להמר על שחקנים אחרים.
גם אם יבוא אני לא חושב שאלונה תשתולל איתו יותר מדי. וגם אם כן זה יהיה על בסיס הישגיםzivmay כתב:למה כולם מתרגשים ממה שהיה? אם הוא היה שווה את זה העניין כבר היה נסלח.
שמועות בווצאפשבתחילת שבוע הבא סוגר פה בעבור 300 אלף דולר לעונה
עוד פעם הווצאפ הזה?BaRdA10 כתב:שמועות בווצאפשבתחילת שבוע הבא סוגר פה בעבור 300 אלף דולר לעונה
קשה לי להאמין שנצא כל כך פראיירים.BaRdA10 כתב:שמועות בווצאפשבתחילת שבוע הבא סוגר פה בעבור 300 אלף דולר לעונה
כמו שכבר רשמו כאן, לא שווה אם מסתכלים על החבילה הכוללת.
אפשר למצוא פתרונות טובים יותר, למה להכנס לעונה חדשה כשהדיעות חלוקות?
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- ForeverRed
לא שאני כל כך בעדו אבל איזה פתרונות אחרים כבר יש?Guevara כתב: קשה לי להאמין שנצא כל כך פראיירים.
כמו שכבר רשמו כאן, לא שווה אם מסתכלים על החבילה הכוללת.
אפשר למצוא פתרונות טובים יותר, למה להכנס לעונה חדשה כשהדיעות חלוקות?
חחחחחחח חוזה 300k לשנה
אם אבא יעקב מצליח לסדר לו את זה ועוד פה אז הבנאדם הוא הקוסם הכי גדול שראיתי איי פעם, אחתים את הבן שלי כשיגדל אצלו גם.
אם אבא יעקב מצליח לסדר לו את זה ועוד פה אז הבנאדם הוא הקוסם הכי גדול שראיתי איי פעם, אחתים את הבן שלי כשיגדל אצלו גם.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
אולי זה יהיה חוזה נמוך עם בונוסים. לדוגמא בונוס על נקודות ובונוס שתיקת הכבשים (משפחה)
- simply-red
ממה שאני שמעתי אלונה הציבה ליעקב תנאי אחד מאוד ברור לפני שהיא בכלל יושבת איתו למו"מ.. שיסיר את הקללהRedHell כתב:חחחחחחח חוזה 300k לשנה
אם משלמים לו יותר מ 150 פראיירים זאת לא המילה
אני הבנתי 300 וסעיף שכל פעם שיעקב יוצא על המועדון 20 אלף יורדים מהחוזההראל כתב:השמועות של לפני חודש וחצי היו ולא השתנו, יקבל סביבות ה200 עם בונוסים בישולים ושערים