ארנסט שטקוס
Re: ארנסט שטקוס
בלם/קשר אחורי הרבה יותר הכרחי. בנוסף ל50 50.
- ForeverRed
מקווה מאוד לשמוע בימים הקרובים על זר אכזר חדש שמצטרף לקישור על חשבון טאפוקו ויוצא למחנה האימונים, אחרת אפשר להכתיר את ההחלטה הזאת כמטומטמת לגילה, ולא היו חסרות כאלה בשנה האחרונה.
בטח יבוא קשר אחורי במקום טאפוקו/טאפוקו ישאר..
הבעיה שלא נראה לי שיביאו מישהו שמניע כדור, אלא יותר תואם אוגו
הבעיה שלא נראה לי שיביאו מישהו שמניע כדור, אלא יותר תואם אוגו
- simply-red
מעניין אותי לדעת אם בדקו את הקריירה שלו לעומק, לא זוכר איפה קראתי שלפני שנתיים בעונה המדהימה שלו במדי הפועל חיפה היתה עונה של סטיית תקן והוא סה"כ שוער בינוני לא יותר.
שוער זר ובאר שבע לא עושה לי טוב בבטן....
שוער זר ובאר שבע לא עושה לי טוב בבטן....
אם בכל מקרה לא התכוונו להביא קשר זר, אז למה זו החלטה מטומטמת? הרי את סאבו הסכמנו כולם (מלבד משה) שצריך לשחרר.ForeverRed כתב:מקווה מאוד לשמוע בימים הקרובים על זר אכזר חדש שמצטרף לקישור על חשבון טאפוקו ויוצא למחנה האימונים, אחרת אפשר להכתיר את ההחלטה הזאת כמטומטמת לגילה, ולא היו חסרות כאלה בשנה האחרונה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אמור להיות שוער אמין ויציב. הלוואי וישפיע באופן חיובי על ההגנה.
את שאר השיקולים נשאיר לבכר ולצוות המקצועי, נראה שהם הגיעו עם תוכנית מראש לקיץ הזה ופועלים לפיה.
בהצלחה!
את שאר השיקולים נשאיר לבכר ולצוות המקצועי, נראה שהם הגיעו עם תוכנית מראש לקיץ הזה ופועלים לפיה.
בהצלחה!
אבל מה היה כל כך רע בלויטה?אדום זקן כתב:אחלה החתמה,חיזוק אדיר לחוליית ההגנה.
אני יכול להבין את המרמור של חלקכם,אבל במידה ומביאים קשר נוסף לאמצע יש חתיכת קבוצה,עכשיו צריך רק סבלנות לתת לעסק להתחבר.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- ForeverRed
אם לא התכוונו להביא קשר אז המצב גרוע כפליים.Totti כתב: אם בכל מקרה לא התכוונו להביא קשר זר, אז למה זו החלטה מטומטמת? הרי את סאבו הסכמנו כולם (מלבד משה) שצריך לשחרר.
הקישור שלנו איכותי בעיניך?
ירוויח 250 אלף דולר.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
אחד החלשים בליגהMarin כתב:דרך אגב לדעתי טעות גדולה של בית"ר. איתמר ניצן לא שוער מספיק טוב.
יש לן מין תדמית של שוער שני ניצחי שקשה לי להבין אותה. אין שום הבדל בינו לבין הרוש שעליו כן יכלו לסמוך כשוער ראשי.אסי, דגים כתב:
אבל מה היה כל כך רע בלויטה?
מקווה שיתן ערך מוסף בכל הקשור לביטחון בחלק האחורי.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

וואלה אחי אני לא מבין את זה, הוא היה המצטיין בקבוצה שנה שעברה, מה קשור תדמית עכשיוGuevara כתב: יש לן מין תדמית של שוער שני ניצחי שקשה לי להבין אותה. אין שום הבדל בינו לבין הרוש שעליו כן יכלו לסמוך כשוער ראשי.
מקווה שיתן ערך מוסף בכל הקשור לביטחון בחלק האחורי.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- yanivnew91
מיותר אבל זה מה יש כנראה
היו חמים עליו מהעונה שעברה..
היו חמים עליו מהעונה שעברה..
הקישור שלנו בבנייה וכל עוד לא נדע מה המערך ואיך מתכוונים לשחק ועם מי, זה שיח לא רציני.ForeverRed כתב: אם לא התכוונו להביא קשר אז המצב גרוע כפליים.
הקישור שלנו איכותי בעיניך?
ל-4-4-3 נכון לרגע זה, הוא לא מספיק טוב.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
גם לא לרביעיה בקישור.Totti כתב:
הקישור שלנו בבנייה וכל עוד לא נדע מה המערך ואיך מתכוונים לשחק ועם מי, זה שיח לא רציני.
ל-4-4-3 נכון לרגע זה, הוא לא מספיק טוב.
אין לנו צמד שיכול להחזיק קישור