ארנסט שטקוס
Re: ארנסט שטקוס
להוציא את לויטה מהשער זה נטו לתקן משהו שלא שבור. נ-ט-ו.
או להקדים תרופה למכה.
לא שאני חושב ששטקוס צריך לחתום בעיקר בגלל היותו זר, אבל גם זאת דרך להסתכל על זה.
לא שאני חושב ששטקוס צריך לחתום בעיקר בגלל היותו זר, אבל גם זאת דרך להסתכל על זה.
- red ultras
מצד אחד הייתי שמח לראות 2 קשרים זרים מגיעים. מצד שני הסיכוי לפגוע ב2 זרים באמצע הוא נמוך. יש משהו מרגיע בדמות של שטקוס. משהו שמשרה ביטחון ומרגיש לי שההגנה שלנו צריכה מישהו כמוהו שיכול לשלוט ברחבה. לאט לאט ההחתמה הזו עוברת לי בגרון. בתקווה רבה שיצליחו להפתר מטאפוקו ולהנחית כאן קשר זר שבאמת ישדרג את הקבוצה כי זה חסר לנו כמו אוויר.
שיחתימו אותו ומיד ישלחו אותו להתאמן עם המנודים.
חבל לחכות לחלון הבא.
חבל לחכות לחלון הבא.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אבל הוא כבר עשה בדיקות לפני שנה
מה נגיד לכם שיהיה בהצלחה. סומך על בכר.
טימטום רציני...
הוא שוער טוב, אבל זה גם לבזבז משבצת של זר על עמדה שלא דחופה לנו, וגם לעזור ליריבה שלנו לקרבות התחתית בעונה הבאה
הוא שוער טוב, אבל זה גם לבזבז משבצת של זר על עמדה שלא דחופה לנו, וגם לעזור ליריבה שלנו לקרבות התחתית בעונה הבאה
חתום לשנתיים. ברוך הבא.
יש לנו את שטקוס, ויטור, גימי מרין, נייגל וקריו.
משאיר אותנו עם עוד מקום לזר אחד, כשסביר להניח שסאבו וטאופוקו לא ימשיכו (מוזר שלא שמענו עדיין על הודעת שחרור, כנראה נשמע בקרוב).
לפי השמועות הזר הנוסף יהיה קשר 50:50.
משאיר אותנו עם עוד מקום לזר אחד, כשסביר להניח שסאבו וטאופוקו לא ימשיכו (מוזר שלא שמענו עדיין על הודעת שחרור, כנראה נשמע בקרוב).
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

דרך אגב לדעתי טעות גדולה של בית"ר. איתמר ניצן לא שוער מספיק טוב.
כולם 50/50 ומי ישחק קשר אחורי?Guevara כתב:חתום לשנתיים. ברוך הבא.
טעות ענקית שלנו אם אנחנו נופלים עם הקשר אפשר לסגור את העונה
לא עליו תיפול העונה.
בהצלחה.
בהצלחה.
אחלה החתמה,חיזוק אדיר לחוליית ההגנה.
אני יכול להבין את המרמור של חלקכם,אבל במידה ומביאים קשר נוסף לאמצע יש חתיכת קבוצה,עכשיו צריך רק סבלנות לתת לעסק להתחבר.
אני יכול להבין את המרמור של חלקכם,אבל במידה ומביאים קשר נוסף לאמצע יש חתיכת קבוצה,עכשיו צריך רק סבלנות לתת לעסק להתחבר.