רוביק דנילוביץ זכה בבחירות גם אנחנו זכינו?
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
רוביק דנילוביץ זכה בבחירות גם אנחנו זכינו?
האם הוא יושיע אותנו ויבנה איצטדיון..??...
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: רוביק דנילוביץ זכה בבחירות גם אנחנו זכינו?
מועדון הקרייזי רד לא ייתן לו מנוחה וירתום את כל העיר באר-שבע לטובת העניין.
פרטים בקרוב...
פרטים בקרוב...
הבעייה האחרונה של הפועל ב"ש מבחינת רוביק היא בניית האצטדיון,
צריך להתחיל לפחד מקיצוץ חד ביותר של התקציבים השנתיים, ידוע שרוביק מתנגד נחרצות לשליחת סכומים שהיינו רגילים אליהם למועדון ספורט אחד.
מצד שני, אוף דה רקורד, את כל זה הוא טוען שהוא רוצה להשקיע בחינוך, וקשה להתמרד
צריך להתחיל לפחד מקיצוץ חד ביותר של התקציבים השנתיים, ידוע שרוביק מתנגד נחרצות לשליחת סכומים שהיינו רגילים אליהם למועדון ספורט אחד.
מצד שני, אוף דה רקורד, את כל זה הוא טוען שהוא רוצה להשקיע בחינוך, וקשה להתמרד
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
לדעתי, מתחילה כאן מלחמה.
המלחמה מורכבת משני אלמנטים.
1. איצטדיון.
2. אלונה.
אם לא נצא ל"מלחמה" על בניית איצטדיון חדש ועל שמירת אדם בדמותה של אלונה כאן בבאר-שבע, נשאר בלי אצטדיון ובלי אלונה.
המלחמה מורכבת משני אלמנטים.
1. איצטדיון.
2. אלונה.
אם לא נצא ל"מלחמה" על בניית איצטדיון חדש ועל שמירת אדם בדמותה של אלונה כאן בבאר-שבע, נשאר בלי אצטדיון ובלי אלונה.
יש חוזה בין אלונה לעירייה, הוא לא יכול להפר את החוזה (שנחתם עם הגעתה למועדון).
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- אביאל
- יצירת קשר:
הקצבות עבר אי אפשר לקחת מהקבוצה(בהנחה שמתכוונים לתת אותה קודם), אבל אפשר לשנות את ההקצבות העתידיות... וכאן הבעיה מתחילה...crazyred כתב:יש חוזה בין אלונה לעירייה, הוא לא יכול להפר את החוזה (שנחתם עם הגעתה למועדון).
איצטדיון בב"ש ? לא יודע כבר מה להגיד לצחוק או לבכות.
לדעתי כבר נגמר הטעם, ביחוד אחרי שנבחר רוביק דנילבויץ הכי אנטי להקים איצטדיון חדש.
מצער הסיפור הזה אבל אין מה לעשות לדעתי.
לדעתי כבר נגמר הטעם, ביחוד אחרי שנבחר רוביק דנילבויץ הכי אנטי להקים איצטדיון חדש.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
- אביאל
- יצירת קשר:
כשיגיעו 1000-1500 איש לפני כל משחק בית לרחבת העירייה ויפגינו לא יוכלו להתעלם מאיתנו.נאור סייס כתב:איצטדיון בב"ש ? לא יודע כבר מה להגיד לצחוק או לבכות.
אנחנו גם תושבי העיר וזה שאנחנו אוהדי ספורט ואין לנו מנוי לתיאטרון(למרות שיש לי

כשיגעו 1000-1500 איש כדי להפגין תיקרא לי.אביאל כתב: כשיגיעו 1000-1500 איש לפני כל משחק בית לרחבת העירייה ויפגינו לא יוכלו להתעלם מאיתנו.
אנחנו גם תושבי העיר וזה שאנחנו אוהדי ספורט ואין לנו מנוי לתיאטרון(למרות שיש לי), לא אומר שאנחנו לא יכולים להגיע למתחם ראוי כדי להנות...
זה כבר לא מעניין מלא אוהדים הם הבינו שהולכים להיות עוד הרבה שנים בוסרמיל ואני אחד מהם.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
- אביאל
- יצירת קשר:
בשביל להגיע ל1000-1500 איש, אתה צריך להיות שם ולהביא איתך חברים.נאור סייס כתב: כשיגעו 1000-1500 איש כדי להפגין תיקרא לי.
זה כבר לא מעניין מלא אוהדים הם הבינו שהולכים להיות עוד הרבה שנים בוסרמיל ואני אחד מהם.
חוץ מזה, להגיע שעה לפני הזמן לעירייה ומישם בתהלוכה לאיצטדיון, יכול להיות גם דבר יפה וגם זמן מתאים.
היוזמה היא בידים שלנו בלבד. אם נחכה עד שיבנו בשבילנו איצטדיון, אז אנחנו יכולים באמת להישאר בוסרמיל.
אם נעשה ונקדיש עוד שעה בשבועיים לפני משחק למען הקבוצה ולמען האוהדים, הדבר יעשה את ההבדל - לדעתי.
אני לא חושב שהערייה צריכה לממן את הקבוצה, ואם היא מממנת זה כסף בונוס כי הפועל היא עדיין עסק פרטי ששייכת לבן אדם פרטי (זה יהיה מתקבל על הדעת אם הערייה תממן עסק פרטי אחר).אביאל כתב: הקצבות עבר אי אפשר לקחת מהקבוצה(בהנחה שמתכוונים לתת אותה קודם), אבל אפשר לשנות את ההקצבות העתידיות... וכאן הבעיה מתחילה...
בואו לא נשכח שאנחנו לא משלמים דמי שימוש על האיצטדיון מה שחוסך לא מעט כסף.
לטעמי הבעיה היא אחרת אני מעדיף שישקיעו במתקנים, ולא אני לא מתכוון רק לאיצטדיון המיוחל כי חסרים בעיר מתקנים מכל הסוגים.
בושה שעיר שמתיימרת להיות מטרופולין ולהוביל חבל ארץ שלם נראת כמו ישוב קהילתי בכל מה שקשור למתקנים.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
- אביאל
- יצירת קשר:
מסכים ולא מסכים.מוטי כתב: אני לא חושב שהערייה צריכה לממן את הקבוצה, ואם היא מממנת זה כסף בונוס כי הפועל היא עדיין עסק פרטי ששייכת לבן אדם פרטי (זה יהיה מתקבל על הדעת אם הערייה תממן עסק פרטי אחר).
בואו לא נשכח שאנחנו לא משלמים דמי שימוש על האיצטדיון מה שחוסך לא מעט כסף.
לטעמי הבעיה היא אחרת אני מעדיף שישקיעו במתקנים, ולא אני לא מתכוון רק לאיצטדיון המיוחל כי חסרים בעיר מתקנים מכל הסוגים.
בושה שעיר שמתיימרת להיות מטרופולין ולהוביל חבל ארץ שלם נראת כמו ישוב קהילתי בכל מה שקשור למתקנים.
מסכים כי אכן מדובר בקבוצה פרטית.
לא מסכים משתי סיבות...
1. בקבוצה יש גם מחלקת נוער. וכן, העירייה צריכה להשקיעה במחלקות נוער, מתקנים וכו'.
2. בהסכם הרכישה, ניתנה הבטחה(בכתב או בע"פ), שהקבוצה תקבל תמיכה מהעירייה ובתמורה, ניתנה הבטחה של אלונה להשקיע סכומים מסויימים במחלקות הנוער והבטחה לתקציב מסויים שיגיע מכיסה הפרטי ללא הקצבות טוטו וכו' לטובת הקבוצה הבוגרת.
רוביק חייב לכבד את ההסכם שחתם עליו טרנר (ולא משנה אם הוא מסכים או לא).אביאל כתב: מסכים ולא מסכים.
מסכים כי אכן מדובר בקבוצה פרטית.
לא מסכים משתי סיבות...
1. בקבוצה יש גם מחלקת נוער. וכן, העירייה צריכה להשקיעה במחלקות נוער, מתקנים וכו'.
2. בהסכם הרכישה, ניתנה הבטחה(בכתב או בע"פ), שהקבוצה תקבל תמיכה מהעירייה ובתמורה, ניתנה הבטחה של אלונה להשקיע סכומים מסויימים במחלקות הנוער והבטחה לתקציב מסויים שיגיע מכיסה הפרטי ללא הקצבות טוטו וכו' לטובת הקבוצה הבוגרת.
אם שכחת אותם ילדים משלמים לא מעט כסף בשביל לשחק במחלקות הנוער. תפקיד הערייה הוא לדאוג שלאותם ילדים יהיה איפה לשחק (ולא משנה עכשיו הפועל, מכבי או בית"ר)
מנוי כבר יש לך?
חברים צריך להתחיל להתלכד ולהבהיר לראש העיר החדש שאצטדיון ראוי זה לא פחות חשוב מדברים אחרים.
צריך כבר לבדוק מתי ישיבת מועצה ולנסות להפגין במקום + להכנס ולהפגין בתוך ישיבת המועצה, כפי שעשינו בשנה שעברה עם הסכם הרכישה.
בכל אופן אני מקווה שגם אלי אללוף, מנכ"ל קרן סאקט"א - רש"י - מי ששידך בין אלונה לבין ראש העיר והיה מעורב במהלך הרכישה וכיום אחד מתומכיו הגדולים ביותר של רוביק, יידע להשפיע עליו כדי לממש את התחייבויות העירייה כלפי אלונה ובתוכם בניית אצטדיון ראוי.
צריך כבר לבדוק מתי ישיבת מועצה ולנסות להפגין במקום + להכנס ולהפגין בתוך ישיבת המועצה, כפי שעשינו בשנה שעברה עם הסכם הרכישה.
בכל אופן אני מקווה שגם אלי אללוף, מנכ"ל קרן סאקט"א - רש"י - מי ששידך בין אלונה לבין ראש העיר והיה מעורב במהלך הרכישה וכיום אחד מתומכיו הגדולים ביותר של רוביק, יידע להשפיע עליו כדי לממש את התחייבויות העירייה כלפי אלונה ובתוכם בניית אצטדיון ראוי.
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
נאור סייס כתב: כשיגעו 1000-1500 איש כדי להפגין תיקרא לי.
זה בדיוק הבעיה, שאנשים מראש נותנים ליאוש להשתלט עליהם במקום לעשות את המינימום הנדרש מבחינתם.
כשכל אוהד יעשה כן במקום לחכות שאחרים יעשו במקומו, אולי באמת נגיע לאן שאנחנו רוצים להגיע.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר