מאור בוזגלו

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: מאור בוזגלו

שליחה על ידי dardasmiley »

oranu כתב: מי אמר לך שהוא לא יוציא? מה הארגון פרסם (בעל כורחו כי זה דלף) חוץ מזה שהייתה פגישה והוחלט לשים את הדם הרע מאחורה בלי קשר לאיפה השחקן ישחק.

נראה לך באמת שהשחקן יחתום פה בלי שתהיה התנצלות? בלי שיסוכמו דברים? לא רואה תסריט כזה קורה ובכללי רותמים את העגלה לפני הסוסים כי אני לא מכיר סיפור על סיכום בינו לבין אלונה, זה רחוק משם למיטב ידיעתי.

אם וכאשר יקרה דבר, תהיה בטוח שהארגון יקבל החלטה (לתמוך בהחתמה או להתנגד לה) שתהיה לטובת כלל הקהל, שתמנע פילוג כמה שניתן ובמתווה שיוריד את הלהבות ובאופן מידי.
לא יושבים שם חמורים, יושבים שם אנשים שחיים ונושמים את הקהל של הפועל בש עשרות שנים תן להם את הקרדיט שלא יסללו את דרכו חזרה למועדון בצורה כזו, שוב אני אומר למיטב ידיעתי זה רחוק משם ואני חושב שטובמעשו כל הצדדים גם הארגון וגם הבוזגלוס ששמו את הדם הרע מאחורה ברמה האישית.

בלי קללות ולכלוכים הדדיים ובלי להתעסק במה שלא קשור לכדורגל, קצת קארמה טובה סביב המועדון לא תזיק ולהגיד שאין יותר שנאה בין הארגון לשחקן זה מהלך מבורך לטעמי שאין בו שום דבר מנגד.

לא רואה סנריו שהוא חותם ויקבל את תמיכת הארגון בלי מתווה מדויק וברור מאוד לאיך עושים את זה נכון.

אני מאוד מעריך את הכתיבה שלך אבל יש מרחק לא קטן בין איך שאתה מתנסח כאן בפורום לבין מה שכתב הארגון ב 2 פוסטים שונים, מרגיש קצת כאילו אתה יוצא להגנתם על עיוור.
על פניו ואם לשפוט על סמך ההודעות של הארגון בלבד, קופלו וטוטאו (מלשון מטאטא) אחר כבוד.

ההודעה הזו, לדעתי עושה הרבה נזק, מאפשרת למועדון סולם ירידה מהעץ כדי להחתים אותו, נותנת לו רוח גבית מול המועדון, שוב מלבה את האש בתוך קהל האוהדים והכי גרוע, מסיטה את הדיון מההתנהלות על גבול הבזיונית-נעלבת של המועדון בגזרת השחקנים-רכש-מוכרים-קונים לדיון שלפי מה שאתה טוען לא רלוונטי עדיין.

בוא נגיד ככה, אם היו מסכמים עם השחקן במועדון ואז שולחים אותו לקבל את ברכת הארגון, מתוך הבנה שמיד כשזה יהיה מאחורינו תצא הודעה על חתימה שלו זה היה מובן ונכון הרבה יותר. בנקודת הזמן הנוכחית? משחקים לידיים שלו. ושל מפיקת הזבל ריאלטי שלו...

ועוד משהו קטן, ההתנהגות הזו של הארגון משדרת לשאר השחקנים שאפשר להשתין עלינו, ואחר כך לבוא להתנצל. מבחינתי עד שיפרוש בוזגלו צריך להיות פרסונה נון גרטה בטרנר.

מעניין אם האחיינים שלו היו מאיימים על "ראשי הארגון" כמו שאיימו על אוהדים אחרים גם אז היה ניתן לשמוע את הצד שלו והבכי וההתקרבנות שלו היו נופלות על אוזניים קשובות כמו עכשיו.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

קיבל הצעה של 160 אלף דולר מהפועל ת"א, רוצה 290.
בהפועל ת"א הציעו מתווה שבעונה הראשונה ירוויח 160 אלף דולר ואם יגיע למכסת שערים שמסוכמת מראש אז החוזה ישודרג ל290 אלף דולר.

חוגג הציע לו 230 אלף דולר (החוזה הקיים שלו) אבל יעקב דרש 500. תוך שבועיים הם ירדו כמעט פי 2 בדרישות שלהם. אלוהים אדירים כמה שהם טיפשים.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

hb7 כתב:ברור שזה ידלוף יושבים לדבר עם חולדה איך לא ידלוף
אל תיהיה כזה בטוח ש"החולדה" הדליפה

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

שמעון א כתב: אל תיהיה כזה בטוח ש"החולדה" הדליפה
אני רואה רק צד אחד שהרוויח מההדלפה(ופורסם באתר הבית שלהם) והצד השני נתפס עם המכנסים למטה והוציא הודעה מחק והוציא עוד אחת

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dardasmiley כתב:

אני מאוד מעריך את הכתיבה שלך אבל יש מרחק לא קטן בין איך שאתה מתנסח כאן בפורום לבין מה שכתב הארגון ב 2 פוסטים שונים, מרגיש קצת כאילו אתה יוצא להגנתם על עיוור.
על פניו ואם לשפוט על סמך ההודעות של הארגון בלבד, קופלו וטוטאו (מלשון מטאטא) אחר כבוד.

ההודעה הזו, לדעתי עושה הרבה נזק, מאפשרת למועדון סולם ירידה מהעץ כדי להחתים אותו, נותנת לו רוח גבית מול המועדון, שוב מלבה את האש בתוך קהל האוהדים והכי גרוע, מסיטה את הדיון מההתנהלות על גבול הבזיונית-נעלבת של המועדון בגזרת השחקנים-רכש-מוכרים-קונים לדיון שלפי מה שאתה טוען לא רלוונטי עדיין.

בוא נגיד ככה, אם היו מסכמים עם השחקן במועדון ואז שולחים אותו לקבל את ברכת הארגון, מתוך הבנה שמיד כשזה יהיה מאחורינו תצא הודעה על חתימה שלו זה היה מובן ונכון הרבה יותר. בנקודת הזמן הנוכחית? משחקים לידיים שלו. ושל מפיקת ה*** ריאלטי שלו...

ועוד משהו קטן, ההתנהגות הזו של הארגון משדרת לשאר השחקנים שאפשר להשתין עלינו, ואחר כך לבוא להתנצל. מבחינתי עד שיפרוש בוזגלו צריך להיות פרסונה נון גרטה בטרנר.

מעניין אם האחיינים שלו היו מאיימים על "ראשי הארגון" כמו שאיימו על אוהדים אחרים גם אז היה ניתן לשמוע את הצד שלו והבכי וההתקרבנות שלו היו נופלות על אוזניים קשובות כמו עכשיו.
לא מבין למה אתה כועס כל הזמן? לשמור טינה זה דבר גרוע ביותר זה כולה ספורט.
המהלך הזה שהארגון עשה הוא דבר גדול,מאוד!
בלי קשר לאם מאור ישחק כאן או לאו.
זה מהלך שמראה שהארגון מחובר לרחשי הקהל,דבר נדיר במחוזותינו.
זה אומר שהארגון שם את האגו שלו במד והבין שהמלחמה הזאת לא מכבדת אף אחד.
מקצועית? יש מאמן,אם המאמן החליט שכן אז זה מה שצריך לעשות.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

xboy כתב: קרא לזה סנילי, אני אקרא לזה אינטרסנט (בהנחה שבוזגלו באמת שווה היום משהו).
וואללה אחי, תקבל זאת איך שתרצה, אבל אם הרומן המחודש איתו יסתיים בכישלון מקצועי מהדהד, אני לפחות אתנחם בזה שאתה ועוד כמה מתי מעט תצאו הכי אהבלים בעולם.
הפועלעולה כתב:ועכשיו הארגון מכשיר את השרץ באופן רשמי.
עצוב.
לפני כעשור, לאחר תקרית עזורי, הלכו 4 מאוהדי הקבוצה מהיותר דומיננטיים ביציע, לבקר את המאמן בביתו והביעו התנצלות. מטבע הדברים, הדבר קיבל הד תקשורתי נרחב. הדבר הביא עליהם מבול תגובות נזעמות מקיר לקיר, ובצדק. כי עם כל הכבוד לדומיננטיות שלהם ביציע, הם עדיין לא היו בסטטוס של מייצגי הקהל הרחב, ומעל הכל, לא היה להם אפילו מיקרון מנדט מהקהל לצעד כ''כ אווילי. אז הארגון כיום הוא דווקא כן במעמד של מייצג הקהל הרחב, אבל זה ממש לא מתיר להם לעשות צעד אשר הקונצנזוס השלילי לגביו בקהל הרחב הינו מקיר לקיר ומתנוסס מעליו כדגל שחור. הלוואי ואתבדה, אבל היום זה ראשיתו של תפנית ביחסי הארגון-הקהל הרחב...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אפשר להתווכח מבחינה מקצועית אם מתאים או לא. מכל בחינה אחרת לא מתאים בכלל.

וגם לא עונה לקריטריון של שחקן רעב

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אורי אדום בנשמה כתב:
וואללה אחי, תקבל זאת איך שתרצה, אבל אם הרומן המחודש איתו יסתיים בכישלון מקצועי מהדהד, אני לפחות אתנחם בזה שאתה ועוד כמה מתי מעט תצאו הכי אהבלים בעולם.

לפני כעשור, לאחר תקרית עזורי, הלכו 4 מאוהדי הקבוצה מהיותר דומיננטיים ביציע, לבקר את המאמן בביתו והביעו התנצלות. מטבע הדברים, הדבר קיבל הד תקשורתי נרחב. הדבר הביא עליהם מבול תגובות נזעמות מקיר לקיר, ובצדק. כי עם כל הכבוד לדומיננטיות שלהם ביציע, הם עדיין לא היו בסטטוס של מייצגי הקהל הרחב, ומעל הכל, לא היה להם אפילו מיקרון מנדט מהקהל לצעד כ''כ אווילי. אז הארגון כיום הוא דווקא כן במעמד של מייצג הקהל הרחב, אבל זה ממש לא מתיר להם לעשות צעד אשר הקונצנזוס השלילי לגביו בקהל הרחב הינו מקיר לקיר ומתנוסס מעליו כדגל שחור. הלוואי ואתבדה, אבל היום זה ראשיתו של תפנית ביחסי הארגון-הקהל הרחב...
דיבור שהוא לא לעניין.
הקהל הרחב.. הקהל הרחב רוצה את מאור,כאן זה ממש לא מדגם מייצג.
ורק בגלל זה הארגון ישב לדבר איתו.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אדום זקן כתב: דיבור שהוא לא לעניין.
הקהל הרחב.. הקהל הרחב רוצה את מאור,כאן זה ממש לא מדגם מייצג.
ורק בגלל זה הארגון ישב לדבר איתו.
גבר,
במקרה אני מאוד מאוד מחובר להוויה של הקהל הרחב והעיר ב''ש בכלל. כאן זה ועוד איך מדגם מייצג, אתה מוזמן להכנס לפייס, שם זה הרבה יותר המוני מהפורום פה, ולהווכח בעצמך. פרסונה נון גרטה
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אוהד הצלחות
Title: אלופת המדינה 16,17,18!

שליחה על ידי אוהד הצלחות »

בסוף עוד יתברר שהפגישה הלילית היתה כדי למלא פרק ב"בוזגלוס" + להלחיץ את הפועל ת"א
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018

סמל אישי של משתמש
REDZED

שליחה על ידי REDZED »

אוהד הצלחות כתב:בסוף עוד יתברר שהפגישה הלילית היתה כדי למלא פרק ב"בוזגלוס" + להלחיץ את הפועל ת"א
ככה בידיוק זה בא לי בדימיון.

סמל אישי של משתמש
YAKOZA

שליחה על ידי YAKOZA »

תסריט אפשרי
מחר בוזגלו מוצג מחר בבוקר
ותהיה עלייה מטורפת של חידושי המנוים
שטקוס גם סגר ,סאבו לא בתוכניות.

סמל אישי של משתמש
LIAV00S

שליחה על ידי LIAV00S »

לפי דעתי מאור סגור פה, מחכים להכרזה הרשמית בזמן הנכון. אתמול זה היה החותמת הרשמית ואת 'אישור' האוהדים להחתמה הזו.
זה היה אמור להיות חשאי ואיכשהו דלף החוצה.
למאור ולארגון האוהדים לא משעמם לשבת בשעות הלילה המאוחרות בקריית גת על כוס קפה ולדבר, במיוחד שאסי ואלונה ובכר לחצו על הפגישה הזו על מנת לא לגרום לטונים צורמים בטרנר.

עכשיו רק מחכים כנראה לסעיפים קטנים בחוזה שקשורים לאבא שלו ועליו בפן אישי.
את האמת? התגעגעתי ..

https://www.youtube.com/watch?v=KmgjVgO6KLE&t=288s" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

LIAV00S כתב:לפי דעתי מאור סגור פה, מחכים להכרזה הרשמית בזמן הנכון. אתמול זה היה החותמת הרשמית ואת 'אישור' האוהדים להחתמה הזו.
זה היה אמור להיות חשאי ואיכשהו דלף החוצה.
למאור ולארגון האוהדים לא משעמם לשבת בשעות הלילה המאוחרות בקריית גת על כוס קפה ולדבר, במיוחד שאסי ואלונה ובכר לחצו על הפגישה הזו על מנת לא לגרום לטונים צורמים בטרנר.

עכשיו רק מחכים כנראה לסעיפים קטנים בחוזה שקשורים לאבא שלו ועליו בפן אישי.
את האמת? התגעגעתי ..

https://www.youtube.com/watch?v=KmgjVgO6KLE&t=288s" onclick="window.open(this.href);return false;
לך תזדיין כבר באמת כאילו לך אתה לא מצחיק ואתה בלתי נסבל.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אם בוזגלו יחזור לכאן ויכבוש ויבשל ויוביל אותנו להצלחות עדין יקללו אותו? בטח הקהל הרחב שאם בוזגלו יראה שחזר לעצמו יהיו הראשונים לשכוח.
אני מאלה שחושבים שלא צריך להחזיר אותו, אבל אם כבר חוזר זה צעד מבורך מטעם הקבוצה לעשות סולחה בינו לבין הקהל לפני שחוזר רשמית (לדעתי גם חייב סולחה עם מליקסון, לא פחות חשוב מהסולחה עם הקהל),
ובלי קשר להחלטה שתתקבל, הודעה בוגרת של הארגון, כל הכבוד.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה