תלבושת רשמית 2019/20
Re: תלבושת רשמית 2019/20
הבנתי שהציוד(כדורים,מעילים,תלבושות,תלבושות אימון,ג'קטים וכו) של KELME הגיע היום למועדון .
- The red one
עכשיו כשאתה אומר את זה, הייתי אתמול באזור הבית האדום וראיתי משאית שפורקת ארגזים
לא פרקו גם כמה זרים במקרה?The red one כתב:עכשיו כשאתה אומר את זה, הייתי אתמול באזור הבית האדום וראיתי משאית שפורקת ארגזים
- The red one
אלא אם כן הם מממששש קטנים
זה מה שמעניין בסיטואציה הנוכחית???
מצידי שישחקו בנעליים של המגפר
מצידי שישחקו בנעליים של המגפר

נראה לי שהיום מכריזים עליהם.
היום למה?izguy83 כתב:נראה לי שהיום מכריזים עליהם.
הפועל ״תדיראן״ באר שבע שמחה לבשר כי חתמה על הסכם שיתוף פעולה עם חברת ההלבשה הספרדית KELME, אשר תהיה המלבישה הרשמית של המועדון החל מהעונה הקרובה.
חברת KELME הינה חברת הלבשה ספרדית הפעילה בלמעלה מ- 60 מדינות ומשמשת בין היתר כמלבישה הרשמית של מספר קבוצות בלה ליגה הספרדית.
נשיאת המועדון, אלונה ברקת, אמרה במעמד החתימה: ״אני שמחה על שיתוף הפעולה החדש שלנו עם חברת KELME ומוריס רבוח העומד בראשה בישראל. מצאנו שותפים אמיתיים לדרך עם ערכים דומים לשלנו ואני משוכנעת שכולנו נהנה משיתוף הפעולה, בעיקר האוהדים שלנו.״
מוריס רבוח, יבואן KELME בישראל אמר: ״עם כניסת KELME לישראל היה אך טבעי שנפנה למועדון גדול כמו הפועל ״תדיראן״ באר שבע. כיליד העיר ואוהד הקבוצה החיבור לערכי המועדון ולחזון של אלונה היה מיידי. אנו מצפים בקוצר רוח לתחילת העבודה ומאמינים כי שיתוף הפעולה בין הצדדים יהיה פורה ומעשיר״.
אנו מודים מעומק הלב לחברת פומה על שלוש שנים מופלאות של שיתוף פעולה. תודה לצביקה שווימר, ענת בוגנר, אפי אשל, חנוך מהבד, לירן שטראובר ויתר צוות פומה על המקצוענות, המסירות ורוחב הלב לאורך כל התקופה.
חברת KELME הינה חברת הלבשה ספרדית הפעילה בלמעלה מ- 60 מדינות ומשמשת בין היתר כמלבישה הרשמית של מספר קבוצות בלה ליגה הספרדית.
נשיאת המועדון, אלונה ברקת, אמרה במעמד החתימה: ״אני שמחה על שיתוף הפעולה החדש שלנו עם חברת KELME ומוריס רבוח העומד בראשה בישראל. מצאנו שותפים אמיתיים לדרך עם ערכים דומים לשלנו ואני משוכנעת שכולנו נהנה משיתוף הפעולה, בעיקר האוהדים שלנו.״
מוריס רבוח, יבואן KELME בישראל אמר: ״עם כניסת KELME לישראל היה אך טבעי שנפנה למועדון גדול כמו הפועל ״תדיראן״ באר שבע. כיליד העיר ואוהד הקבוצה החיבור לערכי המועדון ולחזון של אלונה היה מיידי. אנו מצפים בקוצר רוח לתחילת העבודה ומאמינים כי שיתוף הפעולה בין הצדדים יהיה פורה ומעשיר״.
אנו מודים מעומק הלב לחברת פומה על שלוש שנים מופלאות של שיתוף פעולה. תודה לצביקה שווימר, ענת בוגנר, אפי אשל, חנוך מהבד, לירן שטראובר ויתר צוות פומה על המקצוענות, המסירות ורוחב הלב לאורך כל התקופה.

מתי נראה את המדים החדשים?
איזה קבוצות גדולות לובשות את המדים?
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
הפועל באר שבעMikiRed כתב:איזה קבוצות גדולות לובשות את המדים?
אין להם הרבה קבוצת ונבחרות כדורגל/כדורסל גג 20 (10קבוצות מספרד)MikiRed כתב:איזה קבוצות גדולות לובשות את המדים?
מהקבוצות המוקרות
גודני קרוז מארגנטינה
אספניול ואלבס מ לה ליגה
החולצות שלהם לא זולות בכלל 75 יורו
האדומה נראית כמו חולצת אימון , הכחולה יפה .
למה חייב לבן ?
למה חייב לבן ?