חוסה אנחל קריו
Re: חוסה אנחל קריו
מצטער, אבל שום דבר לא ישכנע אותי שלא היה אפשר למשוך שחקן יותר מרשים.
הם ידעו טוב מאוד מה הם מביאים, אני מניח שהם ידעו שזה יגרור ביקורת. אם הם באמת מאמינים בשחקן זה לא אמור להפריע להם.
הם ידעו טוב מאוד מה הם מביאים, אני מניח שהם ידעו שזה יגרור ביקורת. אם הם באמת מאמינים בשחקן זה לא אמור להפריע להם.
לא אמרתי את זה כביקורת, חלוץ יכול לספק כמה אלמנטים למשחק, לא רק גולים, כנראה שהצוות מחפש את האלמנטים הנוספים האלה וזה בסדרCrazyRed7 כתב: שחקן שכבש 20 שערי ליגה(לא משנה באיזה ליגה) לא יגיע לכאן ולא בגלל שהצוות המקצועי לא רוצה.
פףף איזה גאון כדורגל. יודע מה רמתו של שחקן ומה תהיה תרומתו בלי לראות אותו אפילו דקה בחיים שלך.גיא חניה כתב: הרבה בלה בלה בלה...
הכישלון לגבי קריו כתוב על הקיר, אחרי שהוא ישוחרר בינואר אני אדע להקפיץ את הפוסט של עזריה.
שחקן שכבש 7 שערים בשלוש עונות בליגות ששוות ברמתן לא יהווה ערך מוסף.
כמו שלא אהבתי את הפוסט של ברדה, ככה אני לא אוהב את הפוסט של עזריה.
חבל שכישרון כמוך מתבזבז כאן בפורום. לך תעבוד בריאל או משהו.
אני יודע, סתם הוספתי את השקל וחצי שלי לדעה שלךbs war כתב:
לא אמרתי את זה כביקורת, חלוץ יכול לספק כמה אלמנטים למשחק, לא רק גולים, כנראה שהצוות מחפש את האלמנטים הנוספים האלה וזה בסדר

לא צריך להיות סקואט על כדי לדעת שהכתובת על הקיר. אבל תמשיך לסמוך על המערכת סקואטינג המדהימה שלנו.CrazyRed7 כתב: פףף איזה גאון כדורגל. יודע מה רמתו של שחקן ומה תהיה תרומתו בלי לראות אותו אפילו דקה בחיים שלך.
חבל שכישרון כמוך מתבזבז כאן בפורום. לך תעבוד בריאל או משהו.
אתה מהאלו שאמרו שסטו זה רכש טוב, נכון?
בגדול הוא צודק,אבל כאן חדש תחת השמש,כנראה שהמערכת קצת בלחץ,מיותר.
ועוד משהו בקטנה,נכנסתי מהפייסבוק של אשתי בשביל לקרוא ומעבר לעניין הפוסט עצמו עניינו אותי התגובות עצמן סתם בשביל להבים הלך רוח.
חייב לציין שכמות המטומטמים בעם הזה רק הולכת וגדלה.
אם יש לך משהו להגיד,אז תגיד בצורה מכבדת,רהוטה עם עובדות כמנגד.
למה להתנסח כאילו אתה בשוק שבסוף בסוף ראית אולי 6 משחקים כל חייך וגם אם כן למה להתנהג כמו איזה פאלח??
ועוד משהו בקטנה,נכנסתי מהפייסבוק של אשתי בשביל לקרוא ומעבר לעניין הפוסט עצמו עניינו אותי התגובות עצמן סתם בשביל להבים הלך רוח.
חייב לציין שכמות המטומטמים בעם הזה רק הולכת וגדלה.
אם יש לך משהו להגיד,אז תגיד בצורה מכבדת,רהוטה עם עובדות כמנגד.
למה להתנסח כאילו אתה בשוק שבסוף בסוף ראית אולי 6 משחקים כל חייך וגם אם כן למה להתנהג כמו איזה פאלח??
לא.גיא חניה כתב: לא צריך להיות סקואט על כדי לדעת שהכתובת על הקיר. אבל תמשיך לסמוך על המערכת סקואטינג המדהימה שלנו.
אתה מהאלו שאמרו שסטו זה רכש טוב, נכון?
אין לך מושג וחצי מושג לגבי סקאוטינג, ניהול מועדון ובניית סגל. (גם לי לא)
אתה עוד אחד מאותם ישראלים שאין להם מושג בדבר מסוים אבל משחקים אותה מבינים יותר מכולם ועוד מלגלגים על אנשי מקצוע.
מונצ׳י הוא ללא ספק המנהל המקצועי הכי טוב בעולם הכדורגל. גאון כדורגל עם טביעת עין יוצאת מן הכלל שעשה קסמים בסביליה.
הבחור עבר לרומא ונכשל כשלון חרוץ. בקושי פגע ברכש. ועוד מכר את סלאח בגרושים.
מה זה אומר?שאין לו מושג?הרי בסביליה הוא הביא עשרות שחקנים שהפכו לכוכבים גדולים.
מתישהו חכמים כמוך יבינו שגם איש מקצוע הכי טוב והכי יסודי בעולם יכול ליפול ברכש. אם זה היה כל כך קל כמו שאתה וכמוך חושבים אז מועדוני צמרת באירופה לא היו נכשלים ברכש.
הבעיה שעד שההבנה הזו תגיע, אתם תהרסו כל חלקה טובה במועדון עם החוסר סבלנות והצקצקנות שלכם.
וכן, יש לנו אחלה סקאוטר ואחלה איש מקצוע. הלוואי היו עוד כמה כאלה בכדורגל הישראלי בכלל ובהפועל באר שבע בפרט.
לא חושב שלמישהו יש טענות לדודו עזריה עצמו. יש טענות להנהלה שמערך הסקאוטינג שלה מסתכם באדם אחד שעובד במשרה חלקית עם אמצעים דלים.CrazyRed7 כתב: לא.
אתה עוד אחד מאותם ישראלים שאין להם מושג בדבר מסוים אבל משחקים אותה מבינים יותר מכולם ועוד מלגלגים על אנשי מקצוע.
מונצ׳י הוא ללא ספק המנהל המקצועי הכי טוב בעולם הכדורגל. גאון כדורגל עם טביעת עין יוצאת מן הכלל שעשה קסמים בסביליה.
הבחור עבר לרומא ונכשל כשלון חרוץ. בקושי פגע ברכש.
מתישהו חכמים כמוך יבינו שגם איש מקצוע הכי טוב והכי יסודי בעולם יכול ליפול ברכש. אם זה היה כל כך קל כמו שאתה וכמוך חושבים אז מועדוני צמרת באירופה לא היו נכשלים ברכש.
הבעיה שעד שההבנה הזו תגיע, אתם תהרסו כל חלקה טובה במועדון עם החוסר סבלנות והצקצקנות שלכם.
וכן, יש לנו אחלה סקאוטר ואחלה איש מקצוע. הלוואי היו עוד כמה כאלה בכדורגל הישראלי בכלל ובהפועל באר שבע בפרט.
גם על זה עובדים.bs war כתב:
לא חושב שלמישהו יש טענות לדודו עזריה עצמו. יש טענות להנהלה שמערך הסקאוטינג שלה מסתכם באדם אחד שעובד במשרה חלקית עם אמצעים דלים.
זה לוקח זמן. אין בישראל סקאוטרים כמו ***.
היינו עסוקים בקרבות אליפות בשנים האחרונות ועכשיו כשאנחנו אחרי כל זה, הגיעה ההבנה שצריך לבנות פה מועדון כדורגל עם מחלקת נוער רצינית ומחלקת סקאוטינג שתגדיל את הסיכויים לפגוע בול ברכש.
כל זה לוקח זמן. ולא מעט זמן. הכי חשוב זה ללמוד ובהחלט לומדים אצלנו מטעויות(לפי דעתי לפחות).
וכן, בתור התחלה צריך להעסיק את עזריה במשרה מלאה ומשכורת תואמת.
אח שלי פה אתה קצת גונב דעת.CrazyRed7 כתב: גם על זה עובדים.
זה לוקח זמן. אין בישראל סקאוטרים כמו ***.
היינו עסוקים בקרבות אליפות בשנים האחרונות ועכשיו כשאנחנו אחרי כל זה, הגיעה ההבנה שצריך לבנות פה מועדון כדורגל עם מחלקת נוער רצינית ומחלקת סקאוטינג שתגדיל את הסיכויים לפגוע בול ברכש.
כל זה לוקח זמן. ולא מעט זמן. הכי חשוב זה ללמוד ובהחלט לומדים אצלנו מטעויות(לפי דעתי לפחות).
וכן, בתור התחלה צריך להעסיק את עזריה במשרה מלאה ומשכורת תואמת.
מה זה "היו עסוקים במאבקי אליפות" בשביל מה יש מנכ"ל? לאסוף את הג'ובות?
אנחנו צעקנו את זה בימים הכי טובים שלנו,"שלא נתבלבל,אם לא נשקיע בסקאוט ושחקני בית זה לא יחזיק".
רק שאצלנו היו "קצת" שיכורי כח.
לא נורא,אם ילמדו נצא מורווחים.
קודם כל אני אוהב שגם שמישהו לא מסכים איתי הוא מנהל ויכוח ענייני.CrazyRed7 כתב: לא.
הבחור עבר לרומא ונכשל כשלון חרוץ. בקושי פגע ברכש. ועוד מכר את סלאח בגרושים.
נתחיל מהסוף, צקצוקים מהיציע לא תשמע ממני לעולם.
גם אם יביאו שחקן מהליגה החמישית מסנגל, אני אשיר לו חזק מהיציע ואתמוך בו מהיציע כל עוד הוא לובש את החולצה האדומה.
אני "קצת" יודע מה הלך הרוח במועדון, ותאמין לי שלא לשם אנחנו שואפים.
לא בא בתלונות לדודו אישית, בסכומים שהמועדון החליט להחתים רכש, קשה מאוד מאוד למצוא זר נורמלי.
מותר להביע דעה, זה תפקידנו כאוהדים.
יש כאלו אופטימיים שבטוחים וסומכים על ההנהלה בעיניים עצומות ויש את האלו הפסימיים שרואים רק שחור. אני לצערי משתייך לסוג השני של האנשים.
עזריה וברדה יכולים לכתוב כל שבוע פוסטים על מערכת הסקאטוינג. אבל יותר מדי כישלונות -אסנטיס, קאונקה, פקהארט וסטו, שמזפזופ קטן ביטויוב מבינים כמה חלש הוא. איך הם רוצים שנסמוך עליהם?
היה בדיוק אותו סרט על לוסיו.zivmay כתב:עזריה וברדה יכולים לכתוב כל שבוע פוסטים על מערכת הסקאטוינג. אבל יותר מדי כישלונות -אסנטיס, קאונקה, פקהארט וסטו, שמזפזופ קטן ביטויוב מבינים כמה חלש הוא. איך הם רוצים שנסמוך עליהם?
עוד לפני שנגע בכדור אנשים פה קטלו אותו על פי סרטון ביוטיוב.
היום אין אחד שלא רוצה אותו.
אנשים לגמרי איבדו את זה איך אפשר לדעת איך השחקן בלי לראות משחק אחד שלו?
לא חושב שפקהארט שייך לרשימה של הכשלונותzivmay כתב:עזריה וברדה יכולים לכתוב כל שבוע פוסטים על מערכת הסקאטוינג. אבל יותר מדי כישלונות -אסנטיס, קאונקה, פקהארט וסטו, שמזפזופ קטן ביטויוב מבינים כמה חלש הוא. איך הם רוצים שנסמוך עליהם?
- The red one
מישהו חשב מזפזופ קטן ביוטיוב שקואנקה חלש?