המנודים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

Re: המנודים

שליחה על ידי שיש »

Shayke10 כתב:שלא לדבר על איזה מסר זה מעביר לשחקנים שכן בתמונה. מה חושב אחד כמו חנן ממן נניח, שרואה את זה וחושב על עצמו זרוק ככה אולי בינואר הקרוב? ומה עונה ויטור כשאנחל ומארין שואלים אותו בספרדית מה הסיפור של המוצ'אצ'וס האלה בצד?
שיענה להם שהם משוחררים שלא רוצים לעזוב ולגבי חנן ממן שיתחיל לאכול דשא כבי שחא ימצא עצמו כמוהם בינואר.

טוב מאוד שמפרידים אותם כבר עכשיו ואני בטוח שיתנו להם פיצוי מסויים והשאלה מה הפיצוי שדורשים

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

קצת כואב לי על שיר צדק אבל שדור אלו יגיד תודה שלא אומרים לו לעבוד במזנון של טרנר
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

הרעיון הוא שכאילו הקבוצה מתחילה להתאמן מוקדם בגלל אירופה + מחנה אימונים שהם בכל מקרה לא יצאו אליו (וזה מקובל), ולכן מיותר שישתתפו באימונים הרגילים כרגע.
אחרי מחנה האימונים זה יהיה אחרת

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

לא רואה בזה שום פסול, כבר בינואר נתנו להם התראה לחפש קבוצה
העדיפו לשבת על ולהערים קשיים במו''מים כדי לקבל עד 4.20 שקל, שיתמודדו.

נשחקן הישראלי פרזיט ועצלן, אם לא תדחוק אותו החוצה מאזור הנוחות לא יתאמץ. המועדון משלם להם בזמן, מספק להם תנאים לאימונים ועושה כל מה שהוא מחויב לו, שיבואו בתלונות רק לעצמם.

ועוד נק' קטנה, חסיון מסחרי, נכון שלרובכם זה ישמע שטויות, אבל אם אני בכר, לא הייתי רוצה שהם יכירו את התרגילים והדברים שאני הולך לעבוד עליהם השנה כשאני יודע שהם עוד דקה לא פה.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

למה אני לא מתפלא?
אחרי זה ידברו על אוירה חרא בחדר ההלבשה ועוד 3 חודשים, כשאחד מהמנודים יוקפץ ישר להרכב נגד מכבי בחוץ, כולם יקפצו ויגידו כמה שהוא חלש, לא מתואם ומשחק בלי חשק.

סמל אישי של משתמש
Red_Shadow
Title: הגמל מהצפון

שליחה על ידי Red_Shadow »

נראה אתכם מקבלים חוזה במקום עבודה בשכר טוב לשנתיים. טוב לכם ואחרי שנה מגיע הבוס ואומר תמצא לך מקום חדש. חוזה צריך לכבד!
אלונה אשמה שמחתימה כל שחקן לארבע שנים כאילו אין מחר.
הרעיון של המנודים לא חכם בכלל ורק מעורר אנטי. צריך להגיע לפשרות ולוותר על האגו אחרת נתקע סתם עם שחקנים ממורמרים שמקבלים משכורת גבוהה
רק אם כולם ישירו יבוא הגול!

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

אתם לוקחים את זה קשה מידי. הקבוצה הודיעה על שחרור השחקנים אחראיים להביא הצעות.
המועדון הןדיע שישתתף בשכר ותא מתעקשים כמו בינואר.

אחרי ההכנה והגיבוש אם לא ימצאו קבוצה יחזרו להתאמן עם כולם.
מסכים שחייב לחתוך את מהר כדי למנוע מירמור

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Guevara כתב:אין שיטה יותר מטומטמת מזו.
אם בונים על למצוא להם קבוצה, בטח זה שתשלח אותם להתאמן בצד עם עצמם לא יתרום לאטרקטיביות שלהם. ואם תנסה להגיע איתם לפשרה תוך כדי זה שאתה מתייחס אליהם כמצורעים, אתה רק דוחק אותם לפינה.

הנידוי הזה יוצר מרמור על המערכת הרבה יותר מהשחקנים עצמם, אם היו נשארים במסגרת הקבוצתית והיו מתנהגים אליהם גברים ומנסים להגיע איתם לפשרה.

ברור לי שמאד קל להגיד את הדברים כשהכסף של מישהו אחר על השולחן, אני רק מקווה שלוקחים בחשבון את כל מכלול הנזקים שיכולים להיגרם ממהלך כזה, לפעמים ההתעקשות לחסוך יכולה לעלות הרבה יותר אחכ.

מה שהכי עצוב, שאני כבר לא בטוח שבאמת עושים במועדון בקרת נזקים יסודית ומקצועית, נדמה שאין שום תהליך של הפקת לקחים (גם מעונה קודמת וגם ממכבי חיפה).

התרבות הארגונית במועדון חייבת לעלות מדרגה אם נרצה בכלל סיכוי להתמודד עם מכבי.
הרבה יותר מהמנודים עצמם מעוררת בי דאגה האפשרות ששחקנים אחרים רואים ומתחילים להביא בחשבון שזה עשוי להיות גם גורלם ביום מן הימים.
ממש לא מוסיף לאטרקטיביות שלנו.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אסי, דגים כתב:קצת כואב לי על שיר צדק אבל שדור אלו יגיד תודה שלא אומרים לו לעבוד במזנון של טרנר
תקבל קולה חמה בלי גזים. אה, כבר היום מקבלים... :)

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

dardasmiley כתב: ועוד נק' קטנה, חסיון מסחרי, נכון שלרובכם זה ישמע שטויות, אבל אם אני בכר, לא הייתי רוצה שהם יכירו את התרגילים והדברים שאני הולך לעבוד עליהם השנה כשאני יודע שהם עוד דקה לא פה.
אתה יודע, כל הליגה תכיר את הדברים "החסויים" אחרי 2 וחצי מחזורים.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Red_Shadow כתב:נראה אתכם מקבלים חוזה במקום עבודה בשכר טוב לשנתיים. טוב לכם ואחרי שנה מגיע הבוס ואומר תמצא לך מקום חדש. חוזה צריך לכבד!
אלונה אשמה שמחתימה כל שחקן לארבע שנים כאילו אין מחר.
הרעיון של המנודים לא חכם בכלל ורק מעורר אנטי. צריך להגיע לפשרות ולוותר על האגו אחרת נתקע סתם עם שחקנים ממורמרים שמקבלים משכורת גבוהה
+1

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

ספורט 5:
"אותם שחקנים טרם החליטו כיצד לנהוג. בשיחות שערכו אתמול ביניהם, הוחלט לראות כיצד הקבוצה תתנהל מולם בטרם יקבלו החלטה סופית. אחד מהם כבר שוחח עם עורך דין, שהודיע לו כי על ב"ש לאפשר לשחקנים להתאמן עם הקבוצה הרגילה וכי על פיה חוק, אימונים בשעות אחרות ובמסגרת אחרת אינם חוקיים ומעמידים את הקבוצה בסכנת תביעות."

מעניין כמה העורך דין הזה מבין, לא נשמע אמין ולא זוכר גם שהיה דיבור כזה במקרה של חיפה

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

niv1 כתב:ספורט 5:
"אותם שחקנים טרם החליטו כיצד לנהוג. בשיחות שערכו אתמול ביניהם, הוחלט לראות כיצד הקבוצה תתנהל מולם בטרם יקבלו החלטה סופית. אחד מהם כבר שוחח עם עורך דין, שהודיע לו כי על ב"ש לאפשר לשחקנים להתאמן עם הקבוצה הרגילה וכי על פיה חוק, אימונים בשעות אחרות ובמסגרת אחרת אינם חוקיים ומעמידים את הקבוצה בסכנת תביעות."

מעניין כמה העורך דין הזה מבין, לא נשמע אמין ולא זוכר גם שהיה דיבור כזה במקרה של חיפה
מה זה משנה? זה בדיוק הפינות שמאוד רצוי לא להיכנס אליהן.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

delta7 כתב: הרבה יותר מהמנודים עצמם מעוררת בי דאגה האפשרות ששחקנים אחרים רואים ומתחילים להביא בחשבון שזה עשוי להיות גם גורלם ביום מן הימים.
ממש לא מוסיף לאטרקטיביות שלנו.
מצוין. ששחקנים יתחילו להבין שאין פה פראיירים.
מאז מקרה קואנקה יש פה איזה אופנה שכזאת לחשוב שיקבלו את הכסף פה, יקבלו שחרור וילכו לעוד מקום ויקבלו גם שם.
בכל מקום נהוג להשלים שכר. אז שיביאו הצעות מחורבנות ויקבלו את השלמת השכר במקום לחפש לעקוץ.

ואם לא מתאים להם הם מוזמנים להתבייש ביציע עונה שלמה(איזה באסה להם שהם לא זרים, לא תופסים משבצת זר ולא יכולים לתפוס את המועדון בביצים) ולהתאמן בנפרד. נשבר הזין.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

CrazyRed7 כתב: מצוין. ששחקנים יתחילו להבין שאין פה פראיירים.
מאז מקרה קואנקה יש פה איזה אופנה שכזאת לחשוב שיקבלו את הכסף פה, יקבלו שחרור וילכו לעוד מקום ויקבלו גם שם.
בכל מקום נהוג להשלים שכר. אז שיביאו הצעות מחורבנות ויקבלו את השלמת השכר במקום לחפש לעקוץ.

ואם לא מתאים להם הם מוזמנים להתבייש ביציע עונה שלמה(איזה באסה להם שהם לא זרים, לא תופסים משבצת זר ולא יכולים לתפוס את המועדון בביצים) ולהתאמן בנפרד. נשבר הז**.
בטח. נשבר הזין משיר צדק החולב כסף הממורמר הזה.

שלח תגובה