2019-2020- סגל שחקנים וכו'
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: 2019-2020- סגל שחקנים וכו'
לדעתי רוצים אבל כל עוד סאבו וטאפוקו כאן המכסה מלאה...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מה זה הסבה, שניהם משחקים באותו תפקיד, 10 מאחורי החלוץForeverRed כתב:תקנו אותי אם אני טועה.
זכור לי שנייגל שיחק המון באמצע בתקופה בקרית שמונה.
אולי אפשר לעשות לו הסבה לעמדה של ממן.
הלוואי ונתחיל לראות תזוזה בגיזרת המשוחררים.
לא יודע.Sir Alex Ferguson כתב:לדעתי רוצים אבל כל עוד סאבו וטאפוקו כאן המכסה מלאה...
אני לא איש מקצוע אבל מההבנה שלי עבודת רכש נכונה מתחלקת לשניים, אחד תיאורטי ואחד מעשי:
התיאורטי זה להגדיר את פרופיל השחקן שהקבוצה צריכה,
המעשי זה למצוא אותו בשטח.
בשניהם אנחנו לא משהו, ובעיני החלק התיאורטי לא פחות חשוב לסיכויי ההצלחה של הרכש.
אולי זה חלק מהרצון שלי לראות סוג של עלי מוחמד מגיע לאמצע, אבל זה נראה שזה פשוט לא הסגנון שמחפשים.
זה אומר שאנחנו רק ב12.6 וצריך לחכות בסבלנותRedBend כתב:מפה לשם כבר 5 שחקני רכש חדשים, 3 להתקפה 1 לקישור 1 להגנה.
חלון שלישי ברצף שלא מטפלים בבעיית ה50:50, לדעת לא מעטים עקב האכילס הכי משמעותי. כנראה לא חושבים שיש בעיה.
סטו, סאבו, טאפוקו
אייבינדר, קבהא סבג- אף אחד מהם לא בפרופיל של ה6 דינמו.
מה זה אומר?
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]

בגדול אני איתך בגישה,manutd כתב: זה אומר שאנחנו רק ב12.6 וצריך לחכות בסבלנות
הדעה הנחרצת שלי תהיה אחרי שאני אראה 10 משחקים (מינימום) של הקבוצה החדשה ולא ביולי/אוגוסט
בקטן אני לא חושב שנקודתית למה שטענתי סבלנות קשורה. אני מדבר על אג'נדה
הלכתי שנה וחצי אחורה בניתוח כדי להמחיש איך ב3 חלונות האחרונים, הבאנו בכל חלון קשר אמצע לא בפרופיל הנל
ינואר 18- קבהא
קיץ 18-סטו וסאבו
ינואר 19- טפוקו
השאלה היא האם על סמך ההיסטוריה הלא רחוקה קיץ 19 יהיה שונה בהיבט הזה של מה מחפשים.
- ForeverRed
סאבו וקבהא דווקא כן יושבים על המשבצת של מוחמד.RedBend כתב: בגדול אני איתך בגישה,
הדעה הנחרצת שלי תהיה אחרי שאני אראה 10 משחקים (מינימום) של הקבוצה החדשה ולא ביולי/אוגוסט
בקטן אני לא חושב שנקודתית למה שטענתי סבלנות קשורה. אני מדבר על אג'נדה
הלכתי שנה וחצי אחורה בניתוח כדי להמחיש איך ב3 חלונות האחרונים, הבאנו בכל חלון קשר אמצע לא בפרופיל הנל
ינואר 18- קבהא
קיץ 18-סטו וסאבו
ינואר 19- טפוקו
השאלה היא האם על סמך ההיסטוריה הלא רחוקה קיץ 19 יהיה שונה בהיבט הזה של מה מחפשים.
הם פשוט הרבה פחות איכותיים, במילים עדינות.
אני מאמין שכן יגיע רכש לאמצע.
אנחנו צריכים שם שני שחקנים.
רק אומר שנאור סבג קשר 50-50...
הם מוגדרים 50:50 אבל זה שהם קשרי אמצע לא אומר שהם אותו פרופיל שחקן שלדעתי חסר.ForeverRed כתב: סאבו וקבהא דווקא כן יושבים על המשבצת של מוחמד.
הם פשוט הרבה פחות איכותיים, במילים עדינות.
שחקן אמצע אתלט, מהיר דינמי עם דריבל סביר והשתחררות מלחץ.
איפאני הקשר הניגרי ששמו נקשר היה היחיד שהיה בפרופיל הזה, כל השאר בסגנונות שונים. במצבת הקשרים הנוכחית לא פוסל בכלל את האופציה שסבג יפלס את דרכו במעלה הרוטציה. מכל ההחתמות זו הכי מעניינת אותי
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בכל הנוגע לחלוץ הספרדי ולקשר מקוסטה ריקה זה בדיוק מה שעשו (כפוף כמובן לאילוצי התקציב), הם סגנון השחקן (כל אחד בעמדה שלו) שחיפשו וסימנו עוד מינואר הקודם.RedBend כתב: לא יודע.
אני לא איש מקצוע אבל מההבנה שלי עבודת רכש נכונה מתחלקת לשניים, אחד תיאורטי ואחד מעשי:
התיאורטי זה להגדיר את פרופיל השחקן שהקבוצה צריכה,
המעשי זה למצוא אותו בשטח.
בשניהם אנחנו לא משהו, ובעיני החלק התיאורטי לא פחות חשוב לסיכויי ההצלחה של הרכש.
אולי זה חלק מהרצון שלי לראות סוג של עלי מוחמד מגיע לאמצע, אבל זה נראה שזה פשוט לא הסגנון שמחפשים.
אני חושב שקבהא הוא בדיוק מה שאתה מדבר עליו (והיתרונות שלו הם הנקודות שאתה לכאורה מחפש) אבל כמו שאמרו לפני הוא לא מספיק איכותי ולא מספיק דומיננטי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מאוד מקווה שבזמן הנותר מתכננים לנו את השינוי במרכז המגרש.
בחיי שזה יתן צבע אחר להכל.
יותר מזה, כל עוד זה לא קורה וממשיכים במתכונת הנוכחית עם ממן בהרכב וקו 2 מאחוריו, לטאפוקו אין באמת מה לעשות פה.
לא רואה איך הוא הופך לשחקן שמסוגל לשחק בצורה טובה בתבנית הזו.
שהדיבוק הסלובקי ילך, שיביאו איזה זר מעניין, מבחינתי שיהיה עוד הימור צעיר.
משהו שיתן תקווה לעתיד, הכל חוץ מהווה הבלתי ניתן לצפייה של קבהא וסאבו.
יותר מזה, כל עוד זה לא קורה וממשיכים במתכונת הנוכחית עם ממן בהרכב וקו 2 מאחוריו, לטאפוקו אין באמת מה לעשות פה.
יש דיבור חזק מאוד על אלמוג, אם הוא מגיע ובנוסף יגיע זר במקום סאבו (אני איתך בקשר לצעיר המעניין) אולי תהיה לנו חוליה באמת מעניינת השנהyossi כתב:מאוד מקווה שבזמן הנותר מתכננים לנו את השינוי במרכז המגרש.
לא רק סאבו, גם קבהא וטאופוקו, לא רוצה את אף אחד מהם בהרכב. מעדיף שיוספי יפתח על חשבון אחד מהם אפילו. גם מגן שמאלי אנחנו לוקים בחסר. נחמד ששון גולדברג זה שידרוג לתורג׳מן אבל אורן ביטון חייב לקחת את עצמו בידיים השנה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
זה נראה שלסאבו יש ביקוש ולא בעיה להשתחרר ממנו אבל אני ממש לא בטוח שבכר רוצה בזה(מה הוא רואה בו אני לא יודע)
אין מצב שהוא לא רוצה.hb7 כתב:זה נראה שלסאבו יש ביקוש ולא בעיה להשתחרר ממנו אבל אני ממש לא בטוח שבכר רוצה בזה(מה הוא רואה בו אני לא יודע)
רק אידיוט ישאר עם הקישור המאכזב הזה מינוס ג’ון אוגו(!!). בכר הרבה דברים - אידיוט הוא לא אחד מהם.
זה יכול לקחת זמן אבל חייבים לעשות שינוי משמעותי במרכז.