2019-2020- סגל שחקנים וכו'
Re: 2019-2020- סגל שחקנים וכו'
מקווה לראות מערך של שלושה בלמים:
טאהא ויטור אלחמיד
קשר אחורי
אוחנה 50:50 הגנתי
קיצוני אורן ביטון/זריהן/מליקסון
שהר נייגל/זר
חושב שפגיעה בכל הנעלמים או ברובם יכולה לייצר כאן קבוצה טובה, למרות שכולם פסימיים.
טאהא ויטור אלחמיד
קשר אחורי
שהר נייגל/זר
חושב שפגיעה בכל הנעלמים או ברובם יכולה לייצר כאן קבוצה טובה, למרות שכולם פסימיים.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אין לנו באמת קיצוני ימין למערך כזה, גם שם נצטרך להביא משהו, אבל מסכים שלא צריך לפחד מ- 3 בלמיםTotti כתב:מקווה לראות מערך של שלושה בלמים:
טאהא ויטור אלחמיד
קשר אחורי
שהר נייגל/זר
ויטור, טאהא (ראינו גם היום) ואלחמיד הם שלושת הבלמים הטובים בליגה.
עם שחקנים כאלה מעבר לשלושה בלמים, כשאז אתה יכול להיות יותר סלחן למגינים/ קשרי קו, הוא מתחייב. זו יכולה להיות הגרסא ההתקפית הקלאסית של מערך שלושה בלמים.
אלחמיד או ויטור יכולים להצטרף חופשי כשמתקיפים.
עם שחקנים כאלה מעבר לשלושה בלמים, כשאז אתה יכול להיות יותר סלחן למגינים/ קשרי קו, הוא מתחייב. זו יכולה להיות הגרסא ההתקפית הקלאסית של מערך שלושה בלמים.
אלחמיד או ויטור יכולים להצטרף חופשי כשמתקיפים.
- red ultras
גם בימים הכי טובים שלנו, מערך 3 בלמים תמיד היה נראה אפור ולא מתאים לנו. מה גם שהסגל הקצר שהולך להיות יחייב אותנו כל שניים שלושה משחקים לעלות עם עמית ביטון בהרכב כי אחד הבלמים פצוע/מושעה. זה לא יעבוד לצערי.
אם אנחנו מסתכלים אובייקטיבית על מה חסר אז:
לויטה (וגם זה בלב לא שלם)
מגן ימני: בן ביטון / אלחמיד
בלמים: ויטור, טאהא/ אלחמיד
מגן שמאלי: אורן ביטון / שון גולדברג (?)
כאן מתחילה הבעיה:
בקישור הייתי רוצה לראות 3 שחקנים עם מסירה באחוז דיוק גבוהה ויכולת לדחוף את המשחק קדימה. אוחנה כ-60:40, עוד זר דינאמי שבא לעבוד וישחק את ה-50-50 (לא סאבו) ועוד זר גרזן שיכול גם לדחוף קדימה ולצאת עם כח מתפרץ (לא טאפוקו)
בכנפיים חסר לנו גם ימין וגם שמאל, לכנף ימין הייתי מחזיר את בוזגלו בכל מקרה. ובכנף שמאל, מצד אחד אני עדיין מאמין שנייגל עם מחנה אימונים ומשטר תזונה יראה אחרת, מצד שני כנראה שאת השומיננטיות של טוני הוא כבר לא יביא אלינו ולכן נהיה חייבים חלוץ שיכול להיות דומיננטי ולעשות את אלו שלידו טובים יותר (וזה לא קאריו). הרבה עבודה יש בסך הכל, זמן פחות ורצון גם כן.
אם אנחנו מסתכלים אובייקטיבית על מה חסר אז:
לויטה (וגם זה בלב לא שלם)
מגן ימני: בן ביטון / אלחמיד
בלמים: ויטור, טאהא/ אלחמיד
מגן שמאלי: אורן ביטון / שון גולדברג (?)
כאן מתחילה הבעיה:
בקישור הייתי רוצה לראות 3 שחקנים עם מסירה באחוז דיוק גבוהה ויכולת לדחוף את המשחק קדימה. אוחנה כ-60:40, עוד זר דינאמי שבא לעבוד וישחק את ה-50-50 (לא סאבו) ועוד זר גרזן שיכול גם לדחוף קדימה ולצאת עם כח מתפרץ (לא טאפוקו)
בכנפיים חסר לנו גם ימין וגם שמאל, לכנף ימין הייתי מחזיר את בוזגלו בכל מקרה. ובכנף שמאל, מצד אחד אני עדיין מאמין שנייגל עם מחנה אימונים ומשטר תזונה יראה אחרת, מצד שני כנראה שאת השומיננטיות של טוני הוא כבר לא יביא אלינו ולכן נהיה חייבים חלוץ שיכול להיות דומיננטי ולעשות את אלו שלידו טובים יותר (וזה לא קאריו). הרבה עבודה יש בסך הכל, זמן פחות ורצון גם כן.
חסרים לנו הרבה שחקנים כדי שנוכל להתחיל לחבר מערכים כאלו ואחרים.
גם אם נתעלם לרגע מכל הבררה שיש לנו ונניח שמחר בבוקר אנחנו יכולים להביא 4 זרים ועוד ישראלים המצב לא נראה מלבב במיוחד, לפחות כל עוד הזרים ששמם עולה הם ברמה של הספרדי ובגזרת הישראלים אנחנו מביאים שחקנים לא מנוסים שמרוויחים קצת יותר ממנהל משמרת במקדונלדס
הדיבורים על קבוצה רעבה הם הבל הבלים כל עוד לא נתעורר על החיים שלנו
גם אם נתעלם לרגע מכל הבררה שיש לנו ונניח שמחר בבוקר אנחנו יכולים להביא 4 זרים ועוד ישראלים המצב לא נראה מלבב במיוחד, לפחות כל עוד הזרים ששמם עולה הם ברמה של הספרדי ובגזרת הישראלים אנחנו מביאים שחקנים לא מנוסים שמרוויחים קצת יותר ממנהל משמרת במקדונלדס
הדיבורים על קבוצה רעבה הם הבל הבלים כל עוד לא נתעורר על החיים שלנו
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אם חושבים על מערך של שלושה בלמים באופן קבוע, הייתי מנסה כמגן ימני דווקא את אלחמיד שהנפיצות שלו, האתלטיות שלו והכוח המתפרץ שלו היו הדבר הכי קרוב לדסה באגף ימין שאני ראיתי אצלנו.Totti כתב:מקווה לראות מערך של שלושה בלמים:
טאהא ויטור אלחמיד
קשר אחורי
שהר נייגל/זר
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
טוב, אז בואו נעביר בריפ קצר על ההתנהלות עד כה.
עזבו: אוגו
לא בתוכניות: צדק, תורגמן, בבסט, עזרא, אלו
מתנדנדים (עפ התקשורת): טאפוקו, סאבו, אלחמיד, מליקסון, אוחנה, הרוש
הצטרפו: גולדברג, לוי, סבג
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 11 יוני 2019, 18:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
ומה עם המושאלים? מי בוודאות יחזור וישתייך לסגל, חוץ מהדיבור על ביטון ודדיהTotti כתב:טוב, אז בואו נעביר בריפ קצר על ההתנהלות עד כה.
מתנדנדים (עפ התקשורת): טאפוקו, סאבו, אלחמיד, מליקסון, אוחנה
אשמח אם מי שיודע יעדכן. מאמין שזה נתון לשינוי של לפני ואחרי המחנהשיש כתב: ומה עם המושאלים? מי בוודאות יחזור וישתייך לסגל, חוץ מהדיבור על ביטון ודדיה
- The red one
נכון לעכשיו, ביטון ודדיה אמורים לחזור לסגל.
אבל הדברים נתונים לשינוי לכאן או לכאן. ביום ראשון כולם (חוץ מהחבר'ה של הנבחרת ואולי נספח/שניים) אמורים לחזור להתאמן.
אבל הדברים נתונים לשינוי לכאן או לכאן. ביום ראשון כולם (חוץ מהחבר'ה של הנבחרת ואולי נספח/שניים) אמורים לחזור להתאמן.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
על פי וואלה אריק סאבו וטאפוקו ישארו.
אוי ויי זמיר...
מילא טאפוקו אבל עוד עונה עם סאבו?
אוי ויי זמיר...
מילא טאפוקו אבל עוד עונה עם סאבו?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
עכשו רק נשאר להחתים קיצוני שלא יודע לכבש ולמסור והסגל נעול עם הקשרים הזרים שלא יודעים כלום
אני מבין שגם בחלון הזה אני לא אקבל את הבלם הזר שאני מתחנן כבר שנתיים
ותמונת נגטיב אומרת שכרגע אנחנו נראים ככה:Totti כתב:טוב, אז בואו נעביר בריפ קצר על ההתנהלות עד כה.
שוערים: הרוש ולויטה.
הגנה: אלחמיד, טאהה, ויטור, ע.ביטון, א.ביטון., ב.ביטון, גולדברג, גמון
קישור: קבהה, טאפוקו, סאבו, אוחנה, ממן
קיצוני: זריהן, מליקסון, מארין (?) אלקרינאווי (?)
חלוץ: שהר, קאריו
אמנם?
בגדול, לדעתי, להחליף את הרוש בשוער צעיר אחר,
אולי להחליף את טאהה בבלם איכותי אחר
להחליף בקישור לפחות אחד מהזרים לרמה קצת יותר גבוהה
זה יכול להתחיל להיראות כמו משהו נורמלי...
רק אהבה תנצח...
אחרי ההחתמה של מארין (סוף סוף הכינוי מקבל משמעות) וקאריו, איפה עומד האסלביינק? מתכננים לו עמדה אחרת או שמראים לו את הדרך החוצה?