מאור בוזגלו
Re: מאור בוזגלו
ראיתי עכשיו קטע מהבוזגלוס, אחרי מה שהוא אמר אני מעדיף לרדת ליגה מאשר שהוא יחזור, כפוי טובה מסריח, חוצפן, הלוואי יקרע עוד רצועה חפני שהוא חותם בקבוצה ואז הוא יהיה חייב לפרוש..
בכל מקום שהוא היה שונאים אותו, הוא מסתכסך ברגע שמשהו לא מתאים לו, אפס מאופס
צריך חיזוק ליד טאפוקו, קשר 50:50 שיהיה אחראי על ניהול העניינם באמצע, שטאפוקו יתעסק בלטאטא ולנקות.ForeverRed כתב: לשחקן טוב יותר עם אופי חזק יותר יהיה קל יותר להשתלב.
טאפוקו לא ברמה לדעתי.
להשאיר אותו ולהמשיך עם הקישור העצוב הזה רק בשל עיקרון מטומטם ורצון להאמין שעקבו אחריו רק יחמיר את המצב שלנו.
ללא חיזוק משמעותי לקישור ולאגפים אנחנו עוד נתגעגע לעונה הקודמת.
אני מסכים שלהישאר ככה זה גרוע מאוד
אם התכוונת לעיקרון ששחקנים צריכים לקבל צ'אנס אמיתי לאורך זמן, אז לא רק שהוא לא מטומטם זה עיקרון כל כך בסיסי והדבר הראשון שחייב להשתנות. הזיגזג הזה זה מקור כל הבעיות שלנו.ForeverRed כתב: לשחקן טוב יותר עם אופי חזק יותר יהיה קל יותר להשתלב.
טאפוקו לא ברמה לדעתי.
להשאיר אותו ולהמשיך עם הקישור העצוב הזה רק בשל עיקרון מטומטם ורצון להאמין שעקבו אחריו רק יחמיר את המצב שלנו.
ללא חיזוק משמעותי לקישור ולאגפים אנחנו עוד נתגעגע לעונה הקודמת.
זר 50:50 חדש לקישור זה מאסט, יהיו חייבים לפגוע שם. זה הרכש הכי חשוב הקיץ, על זה כולם מסכימים. גם מקום נוסף לזר בכנפיים זה הכרחי.
לצידו בשני המקומות שנותרו יתחרו קבהא טפוקו אוחנה יוספי וסבג. וזה בהנחה ומצליחים להיפטר מסאבו. מספיק טוב או לא זה הכל באוויר ואי אפשר לדעת. אם נחזור לעמוד כמו קבוצה זה אמור להספיק לפחות לשנת ההבראה הראשונה לדעתי.
לצפות שיביאו עוד אחד לקישור מעבר לרשימה הזאתת קשה לי להאמין שיקרה נראה לי לא ריאלי פשוט.
אם לא פוגעים בזר חדש מפלצת, 50:50 או אחורי, אנחנו לא נגיע לפלייאוף העליון בכלל.
למישהו יש צילום מסך שאחר האחים השבורים שלו מאחל למליקסון לקרוע רצועה ?
- ForeverRed
התכוונתי לעיקרון שבו כולם מבינים ששחקן מסוים לא ברמה ולכל היותר יצליח להפוך לעוד שחקן משלים סביר בהרכב, ובכל זאת ממשיכים להתעקש להשאיר אותו בשביל להוכיח איזושהי נקודה.RedBend כתב: אם התכוונת לעיקרון ששחקנים צריכים לקבל צ'אנס אמיתי לאורך זמן, אז לא רק שהוא לא מטומטם זה עיקרון כל כך בסיסי והדבר הראשון שחייב להשתנות. הזיגזג הזה זה מקור כל הבעיות שלנו.
זר 50:50 חדש לקישור זה מאסט, יהיו חייבים לפגוע שם. זה הרכש הכי חשוב הקיץ, על זה כולם מסכימים. גם מקום נוסף לזר בכנפיים זה הכרחי.
לצידו בשני המקומות שנותרו יתחרו קבהא טפוקו אוחנה יוספי וסבג. וזה בהנחה ומצליחים להיפטר מסאבו. מספיק טוב או לא זה הכל באוויר ואי אפשר לדעת. אם נחזור לעמוד כמו קבוצה זה אמור להספיק לפחות לשנת ההבראה הראשונה לדעתי.
לצפות שיביאו עוד אחד לקישור מעבר לרשימה הזאתת קשה לי להאמין שיקרה נראה לי לא ריאלי פשוט.
אין טעם להתעקש. אין לנו זמן מיותר לבזבז.
קשר אחד לא יספיק, גם אם יהיה עלי מוחמד.
- dardasmiley
מה אמר האפס?Tal_Hbs כתב:ראיתי עכשיו קטע מהבוזגלוס, אחרי מה שהוא אמר אני מעדיף לרדת ליגה מאשר שהוא יחזור, כפוי טובה מסריח, חוצפן, הלוואי יקרע עוד רצועה חפני שהוא חותם בקבוצה ואז הוא יהיה חייב לפרוש..
זה לא אחד האחים אלא אחד הגיסים.Tal_Hbs כתב:למישהו יש צילום מסך שאחר האחים השבורים שלו מאחל למליקסון לקרוע רצועה ?
אחים של מירן.
..................אדום זקן כתב: כל זה קרה בינואר שהוא התלהב,בינתיים אני לא רואה אותו רץ לשלם.
גרסיה זה עוד עסקה שאני יכול להבין.
לפי התנהלות הרכש, עוד שבוע בוזגלו יהיה החלום הרטוב של כולנו.
יביאו לנו איזה מקועקע מהלאומית עם אבא אכפתיxboy כתב:לפי התנהלות הרכש, עוד שבוע בוזגלו יהיה החלום הרטוב של כולנו.
"תגובות אפשריות" מפציצים בנושא בוזגלו כמו תמיד.
https://www.facebook.com/hbscomment/pho ... 268122779/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/hbscomment/pho ... 268122779/" onclick="window.open(this.href);return false;
השתנתי במכנסemilm313 כתב:"תגובות אפשריות" מפציצים בנושא בוזגלו כמו תמיד.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
רז שכניק בכתבה מעניינת (ועוינת) על הסיפור בין יעקב בוזגלו לפשכצקי ב-7 לילות.
בין הדברים שהוא כתב שם -
* יעקב בוזגלו הגיש בקשה לפשיטת רגל עקב חובות שהמרכזי ביניהם - חוב של 200 אלף שקל על תביעת דיבה של פשכצקי
* מספר על חובות מהימורים שנסגרו אחרי שיעקב לקח מיליון שקל מהמכירה של מאור למכבי תל אביב.
* מלא שקרים ואי דיוקים בבקשה לפשיטת רגל (כמו למשל שהוא גרוש), ומלא דברים שהוא עצמו סתר אותם בראיונות עבר
* יש נגדו צו איסור יציאה מהארץ עד להודעה חדשה
* עורכי הדין של פשכצקי מנסים למנוע את הבקשה לפשיטת רגל על מנת שלא יתחמק מהחוב
בין הדברים שהוא כתב שם -
* יעקב בוזגלו הגיש בקשה לפשיטת רגל עקב חובות שהמרכזי ביניהם - חוב של 200 אלף שקל על תביעת דיבה של פשכצקי
* מספר על חובות מהימורים שנסגרו אחרי שיעקב לקח מיליון שקל מהמכירה של מאור למכבי תל אביב.
* מלא שקרים ואי דיוקים בבקשה לפשיטת רגל (כמו למשל שהוא גרוש), ומלא דברים שהוא עצמו סתר אותם בראיונות עבר
* יש נגדו צו איסור יציאה מהארץ עד להודעה חדשה
* עורכי הדין של פשכצקי מנסים למנוע את הבקשה לפשיטת רגל על מנת שלא יתחמק מהחוב
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;