2019-2020- סגל שחקנים וכו'
Re: 2019-2020- סגל שחקנים וכו'
פשוט מביך אין מילה אחרת,6 דקות חלפו מסיום העונה וכבר אתם יוצאים במסקנות,מבינים מה הולך לקרות העונה ונכנסים לדכאונות.
מזל שאתם לא מנהלים עסקים.
אליניב ברדה עם פוסט מהסרטים!
כמה חשיבות יש לאיש היקר הזה במערכת *סמיילי לבבות*
אממ מתלבט מה לחשוב על זהשמעון א כתב:אליניב ברדה עם פוסט מהסרטים!
ומה זה משדר לשחקני הסגל הקיים (בצדק - השאלה אם אפקטיבי)
אליה ומלי הם הלב של המועדון.שמעון א כתב:אליניב ברדה עם פוסט מהסרטים!
אפילו אליה לא מאמין למה שהוא כתב שם.
שלחו אותו להרגיע את הרוחות או לתת אמון במערכת שאפילו לעצמה לא מאמינה.
RedHell כתב: אליה ומלי הם הלב של המועדון.
אפילו אליה לא מאמין למה שהוא כתב שם.
שלחו אותו להרגיע את הרוחות או לתת אמון במערכת שאפילו לעצמה לא מאמינה.
ב-ד-י-ו-ק -!
רואים את התגובות של כולם אז שלחו את אליה שהוא האלוהים שלנו להרגיע, אבל אף אחד לא מאמין בזה.
מה כתב?
תודה רבה.אדום זקן כתב:פשוט מביך אין מילה אחרת,6 דקות חלפו מסיום העונה וכבר אתם יוצאים במסקנות,מבינים מה הולך לקרות העונה ונכנסים לדכאונות.
חחח שלחו את אליה להרגיע את הרוחות. בסדר
כאלה פאתטים.
כאלה פאתטים.
מה המצב גאון הדור? להתחיל להראות לך כמה מגוכך אתה יוצא בשנה וחצי האחרונות או שאתה מבין את זה לבד?CrazyRed7 כתב:חחח שלחו את אליה להרגיע את הרוחות. בסדר
כאלה פאתטים.
ואללה ממש ניסיתי לדבר איתך בכבוד, אבל בוא אחי... אין לך חצי מושג ממה שאתה רושם אז לבוא ולהגיד עלינו פאתטים? הרצחת וגם ירשת?!
- ForeverRed
מה יש בקנקן?
שמישהו יסביר לי.
שמישהו יסביר לי.
מביך שאליה צריך לרשום פוסט כדי להרגיע את הרוחות בפייסבוק.. סיכומים עושים בסוף חלון העברות.
כמו בכל הראיונות של הצוות המקצועי, הסאב-טקסט זה מסר לשחקנים, לא לאוהדים.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
לא גאון הדור ולא מתיימר להיות. בגלל זה אני לא נותן פרשנות לכל פאקינג מילה שמישהו מהמועדון מוציא או לכל החתמה של קצה ספסל שאנשים בונים עליה תיאוריות שלמות.RedHell כתב: מה המצב גאון הדור? להתחיל להראות לך כמה מגוכך אתה יוצא בשנה וחצי האחרונות או שאתה מבין את זה לבד?
ואללה ממש ניסיתי לדבר איתך בכבוד, אבל בוא אחי... אין לך חצי מושג ממה שאתה רושם אז לבוא ולהגיד עלינו פאתטים? הרצחת וגם ירשת?!
תסתכלו קצת במראה. אתם מבקרים כל דבר שזז, כל מילה וכל החלטה, מספיקה אפילו כתבה אחת בוואן כדי שצבא העליהום ירוץ לפורום ללכלך. (ואני יודע להבדיל בין דעה או ביקורת לגיטימית לבין ביקורת לא לגיטימית)
אני מעדיף, כמו שאמר אליה, לחכות לסוף החלון כדי לראות(על המגרש!) מה בנו כאן ולא להתבכיין שבוע אחרי שנגמרה הליגה.
נשמה, ללכת אחריהם בעצימת עיניים הלכנו שנה שעברה זה הוביל ל4-0 של מכבי פה בטרנר.CrazyRed7 כתב: לא גאון הדור ולא מתיימר להיות. בגלל זה אני לא נותן פרשנות לכל פאקינג מילה שמישהו מהמועדון מוציא או לכל החתמה של קצה ספסל שאנשים בונים עליה תיאוריות שלמות.
תסתכלו קצת במראה. אתם מבקרים כל דבר שזז, כל מילה וכל החלטה, מספיקה אפילו כתבה אחת בוואן כדי שצבא העליהום ירוץ לפורום ללכלך. (ואני יודע להבדיל בין דעה או ביקורת לגיטימית לבין ביקורת לא לגיטימית)
אני מעדיף, כמו שאמר אליה, לחכות לסוף החלון כדי לראות(על המגרש!) מה בנו כאן ולא להתבכיין שבוע אחרי שנגמרה הליגה.
הרבה מאוד מהמשתמשים כאן יודעים מידע שהוא לא מוואן ולרוב גם מוכח שמה שהם אומרים מתברר לאחר מכן.
תבין משהו, אין בעיה גם שיחליטו על עונה פיננסית רק תעשו טובה אל תשקרו אותנו.
אנחנו לא טיפשים, תמכנו בכם גם כשהיינו במרתפי הלאומית אבל לבוא להגיד "מתמודדים על כל התארים" ובמקביל לחפש למכור כל נכס של הקבוצה ולהחתים שחקנים מהלאומית?
דיי אחי, גם אתה יכול להבין שמשהו לא טוב קורה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שיש כתב:מה כתב?